YouTube har lanceret Playables

android, youtube har lanceret playables

YouTube har lanceret Playables

YouTube er mere end bare en video-platform, det er blandt andet også verdens 2. største søgemaskine og nu også en spilplatform.

YouTube har lanceret Playables, som er en spilsektion på Youtube, som har været testet hos en mindre brugerskare siden september, men som nu er blevet tilgængelig for alle Premium-abonnenter.

Playables afprøver streaming, i første omgang, mindre spil på YouTube platformen, både til Android og iOS mobilappen men også direkte til din webbrowser. Dette er Googles første forsøg ud i spil-streaming siden den fejlslagne Stadia og udrulningen sker gradvis fra nu af. Flere YouTube Premium-brugere er begyndt at modtage meddelelser om lanceringen af Playables.

Der er i øjeblikket 37 spil tilgængelig i Playables-sektionen, blandt andre Angry Birds Showdown, Color Burst 3D, Scooter Extreme, Brain Out, Cube Tower og Crazy Caves. Der bydes både på puzzle- og arkadespil og de er alle gratis.

Playables tjenesten til være tilgængelig indtil 28. marts 2024 og hvad der sker med den derefter, afhænger nok af hvor populær tjenesten har været i de her måneder frem til slutningen af marts. Vi har ikke haft mulighed for at teste, om Playables også er rullet ud til danske Premium-abonnenter, så smid gerne en besked i kommentarerne hvis du er Premium-abonnent hos YouTube; er Playables tilgængelig i Danmark og hvad synes du om den?

android, youtube har lanceret playables

YouTube har lanceret Playables

News Related

OTHER NEWS

NFL-træner får sparket efter skrækkelig sæsonstart

Carolina Panthers tabte søndag til Tennessee Titans efter at have ført med 10-1. Frank Reich er færdig som træner for NFL-klubben Caroline Panthers efter bare 11 kampe i spidsen for ... Read more »

Pyrus-stjerne melder ud: Det er slut

Foto: Robert Hendel/Gonzales Photo/Ritzau Scanpix Den velkendte skuespiller Jan Linnebjerg, bedst kendt som den elskede nisse Pyrus, har taget turen til Imperial-biografen i København for at se den nye danske ... Read more »

Nottingham Forest undersøger nye påstande om homofobi

Brighton, der fik Lewis Dunk udvist, vandt opgøret mod Nottingham Forest med cifrene 3-2. Nottingham Forest bistår politiet i dets efterforskning af en række tilhængere, som menes at være kommet ... Read more »

Lind undskylder efter grim tackling på FCM-keeper

Alexander Lind ramte efter en halv times spil under superligaopgøret mellem Silkeborg og FCM Martin Fraisl i hovedet med sit knæ. – Undskyld. Sådan lyder det sent mandag på det ... Read more »

Google starter med at slette inaktive konti fredag

Google annoncerede i maj en oprydningsproces, der starter fredag. (Arkivfoto). Fredag begynder Google at rydde op i inaktive konti på tværs af sine platforme. Det skriver nyhedsbureauet AP. Google annoncerede ... Read more »

Ronaldo overbeviste dommer om at omstøde eget straffespark

I stedet for at gøre sig klar til at sparke straffespark, kom Cristiano Ronaldo hurtigt på benene igen og viste en løftet pegefinger til dommeren, kinesiske Ma Ning. Normalt er ... Read more »

Klimaaktivister vil stoppe oliefelter og sagsøger Norges stat

I 2021 demonstrerede aktivister i Oslo foran Energi- og Olieministeriet, som ikke mener, at godkendelse af nye olie- og gasfelter strider med loven. (Arkivfoto). Tirsdag skal en byret i Oslo ... Read more »
Top List in the World