Politiet udsender advarsel: Flere har fået mail

Et forsøg på digital svindel har ramt modtagere i form af en falsk e-mail, der tilsyneladende stammer fra politidirektør Lasse Boje Nielsen fra National enhed for Særlig Kriminalitet.

I en opsigtsvækkende advarsel på Facebook slår Nordjyllands Politi fast, at e-mailen er et bedragerisk forsøg og opfordrer folk til at slette den øjeblikkeligt.

Det skriver B.T.

Den mistænkelige e-mail indledes med ordene: “Opmærksomhed: Til Hvem Det Måtte Vedrøre,” og fortsætter med at informere modtageren om, at de skal besvare den vedlagte stævning indenfor 48 timer. I modsat fald truer e-mailen med, at politiet vil træffe retslige foranstaltninger mod modtageren.

Læs også

Nordjyllands Politi har imidlertid tydeligt gjort opmærksom på, at politidirektør Lasse Boje Nielsen ikke er afsenderen af denne e-mail. I

“Vi giver hermed jer alle sammen fuldstændig ubegrænset ‘mandat’ til – med øjeblikkelig virkning – straks, omgående, pronto, nu at slette denne e-mail, hvis den også skulle have cirkuleret uden om jeres spamfilters udspændte snubletråde og alligevel ramt jeres e-mail-indboks.” skriver politiet i et opslag på deres officielle Facebook-sid.

De understreger, at det drejer sig om svindel og opfordrer alle til at slette den mistænkelige e-mail uden tøven. Politiet humoristisk konkluderer, “Det er svindel. Slet og ret. Vi kender mange politidirektører, og ingen af dem kan finde på at skrive præcis sådan en mail – heller ikke Lasse. Så: Slet. Bare slet.”

politiet udsender advarsel: flere har fået mail

Foto: Nordjyllands politi

Læs også

News Related

OTHER NEWS

NFL-træner får sparket efter skrækkelig sæsonstart

Carolina Panthers tabte søndag til Tennessee Titans efter at have ført med 10-1. Frank Reich er færdig som træner for NFL-klubben Caroline Panthers efter bare 11 kampe i spidsen for ... Read more »

Pyrus-stjerne melder ud: Det er slut

Foto: Robert Hendel/Gonzales Photo/Ritzau Scanpix Den velkendte skuespiller Jan Linnebjerg, bedst kendt som den elskede nisse Pyrus, har taget turen til Imperial-biografen i København for at se den nye danske ... Read more »

Nottingham Forest undersøger nye påstande om homofobi

Brighton, der fik Lewis Dunk udvist, vandt opgøret mod Nottingham Forest med cifrene 3-2. Nottingham Forest bistår politiet i dets efterforskning af en række tilhængere, som menes at være kommet ... Read more »

Lind undskylder efter grim tackling på FCM-keeper

Alexander Lind ramte efter en halv times spil under superligaopgøret mellem Silkeborg og FCM Martin Fraisl i hovedet med sit knæ. – Undskyld. Sådan lyder det sent mandag på det ... Read more »

Google starter med at slette inaktive konti fredag

Google annoncerede i maj en oprydningsproces, der starter fredag. (Arkivfoto). Fredag begynder Google at rydde op i inaktive konti på tværs af sine platforme. Det skriver nyhedsbureauet AP. Google annoncerede ... Read more »

Ronaldo overbeviste dommer om at omstøde eget straffespark

I stedet for at gøre sig klar til at sparke straffespark, kom Cristiano Ronaldo hurtigt på benene igen og viste en løftet pegefinger til dommeren, kinesiske Ma Ning. Normalt er ... Read more »

Klimaaktivister vil stoppe oliefelter og sagsøger Norges stat

I 2021 demonstrerede aktivister i Oslo foran Energi- og Olieministeriet, som ikke mener, at godkendelse af nye olie- og gasfelter strider med loven. (Arkivfoto). Tirsdag skal en byret i Oslo ... Read more »
Top List in the World