Mange år efter tragedien: Søren Huss skal være far igen

Musiker Søren Huss skal være far igen med sin nye kæreste, afslører han nu.

For 16 år siden omkom musikeren Søren Huss’ kæreste Camilla i en tragisk højresvingsulykke, hvor også hans datter Ronja blev livsfarligt kvæstet.

Men nu har lykken igen tilsmilet ham, for i foråret kunne han afsløre, at han har fået en ny kæreste ved Christina Nerstrøm, og parret bor nu sammen i Nyborg.

Nu kan Saybia-forsangeren så offentliggøre endnu en glædelig nyhed, for parret venter nemlig deres første barn sammen.

– Til januar skal jeg faktisk være far. Så nu bliver min datter og min bonusdatter ligesom linket tættere sammen, siger han til Politiken.

mange år efter tragedien: søren huss skal være far igen

Foto: Per Lange/Ritzau Scanpix

Depression ramte hårdt

Kæresten har i forvejen et barn fra tidligere forhold, og parret har ikke ønsket at kende kønnet på den lille ny.

Familieforøgelsen sker på bagkant af en svær tid for Søren Huss, hvor han i 2021 blev sygemeldt med en depression.

Derfor fik parret også en svær start på forholdet, men de blev sammen, og nu bærer kærligheden altså snart frugt.

Børn er en gave

Søren Huss erkender dog, at det har krævet noget af ham at flytte sammen med kæresten efter at have været alene i mange år, men han har valgt at være rummelig.

Desuden elsker musikeren børn, og derfor passer det jo glimrende, at der nu er kommet et bonusbarn og snart en lille ny til.

Tidligere har han da også skrevet sangen “Undertiden” om at være far til datteren Ronja og den dårlige samvittighed, der kan følge med.

– Sangen handler om forældreskabet og den lurende dårlige samvittighed – eller fornemmelse af ikke helt at slå til – som næsten bliver født med barnet, har han tidligere udtalt til Ritzau.

Stort tillykke til Søren Huss!

Skriv dine tanker i kommentarsporet under artiklen på Facebook – og del den gerne med dine venner!

Artiklen Mange år efter tragedien: Søren Huss skal være far igen blev først udgivet af Newsner Dansk.

News Related

OTHER NEWS

NFL-træner får sparket efter skrækkelig sæsonstart

Carolina Panthers tabte søndag til Tennessee Titans efter at have ført med 10-1. Frank Reich er færdig som træner for NFL-klubben Caroline Panthers efter bare 11 kampe i spidsen for ... Read more »

Pyrus-stjerne melder ud: Det er slut

Foto: Robert Hendel/Gonzales Photo/Ritzau Scanpix Den velkendte skuespiller Jan Linnebjerg, bedst kendt som den elskede nisse Pyrus, har taget turen til Imperial-biografen i København for at se den nye danske ... Read more »

Nottingham Forest undersøger nye påstande om homofobi

Brighton, der fik Lewis Dunk udvist, vandt opgøret mod Nottingham Forest med cifrene 3-2. Nottingham Forest bistår politiet i dets efterforskning af en række tilhængere, som menes at være kommet ... Read more »

Lind undskylder efter grim tackling på FCM-keeper

Alexander Lind ramte efter en halv times spil under superligaopgøret mellem Silkeborg og FCM Martin Fraisl i hovedet med sit knæ. – Undskyld. Sådan lyder det sent mandag på det ... Read more »

Google starter med at slette inaktive konti fredag

Google annoncerede i maj en oprydningsproces, der starter fredag. (Arkivfoto). Fredag begynder Google at rydde op i inaktive konti på tværs af sine platforme. Det skriver nyhedsbureauet AP. Google annoncerede ... Read more »

Ronaldo overbeviste dommer om at omstøde eget straffespark

I stedet for at gøre sig klar til at sparke straffespark, kom Cristiano Ronaldo hurtigt på benene igen og viste en løftet pegefinger til dommeren, kinesiske Ma Ning. Normalt er ... Read more »

Klimaaktivister vil stoppe oliefelter og sagsøger Norges stat

I 2021 demonstrerede aktivister i Oslo foran Energi- og Olieministeriet, som ikke mener, at godkendelse af nye olie- og gasfelter strider med loven. (Arkivfoto). Tirsdag skal en byret i Oslo ... Read more »
Top List in the World