Motorvej spærret: Massiv kø resten af morgenen

motorvej spærret: massiv kø resten af morgenen

Foto: Presse-fotos.dk

Der ligger sne flere steder i landet, og det giver store udfordringer i trafikken.

Værst ser det ud på E20/E45 Sønderjyske Motorvej. Her er motorvejen nemlig helt spærret i sydgående retning mellem motorvejskryds Kolding og 62 Kolding Ø.

Årsagen er, at en lastbil simpelthen mistede vejgrebet og endte på tværs af motorvejen.

Redningsmandskabet og politiet er til stede, og trafikkken ledes fra mod Fredericia ved Motorvejskryds Skærup. Indtil videre skal man dog regne med omkring 60 minutters ekstra rejsetid, og motorvejen forventes først at blive genåbnet sidst på morgenen.

Glatte veje mange steder

Generelt er de danske veje præget af glat føre mange steder her til morgen, og særligt Jylland er hårdt ramt.

På stort set alle veje nord og nordvest for Limfjorden er der advarsel om glatte veje, og hvis man følger E45 Nordjyske Motorvej lidt syd for Aalborg, hele vejen ned langs den jyske østkyst til den tyske grænse, er det samme billede.

Det vestlige Fyn er ligeledes plaget af glatte veje, og lokalt på Sjælland kan man risikere det samme, særligt omkring Roskilde.

Også på øerne er der udfordringer, da der er glatte veje på hele Lolland og Falster samt Bornholm.

Læs også

News Related

OTHER NEWS

NFL-træner får sparket efter skrækkelig sæsonstart

Carolina Panthers tabte søndag til Tennessee Titans efter at have ført med 10-1. Frank Reich er færdig som træner for NFL-klubben Caroline Panthers efter bare 11 kampe i spidsen for ... Read more »

Pyrus-stjerne melder ud: Det er slut

Foto: Robert Hendel/Gonzales Photo/Ritzau Scanpix Den velkendte skuespiller Jan Linnebjerg, bedst kendt som den elskede nisse Pyrus, har taget turen til Imperial-biografen i København for at se den nye danske ... Read more »

Nottingham Forest undersøger nye påstande om homofobi

Brighton, der fik Lewis Dunk udvist, vandt opgøret mod Nottingham Forest med cifrene 3-2. Nottingham Forest bistår politiet i dets efterforskning af en række tilhængere, som menes at være kommet ... Read more »

Lind undskylder efter grim tackling på FCM-keeper

Alexander Lind ramte efter en halv times spil under superligaopgøret mellem Silkeborg og FCM Martin Fraisl i hovedet med sit knæ. – Undskyld. Sådan lyder det sent mandag på det ... Read more »

Google starter med at slette inaktive konti fredag

Google annoncerede i maj en oprydningsproces, der starter fredag. (Arkivfoto). Fredag begynder Google at rydde op i inaktive konti på tværs af sine platforme. Det skriver nyhedsbureauet AP. Google annoncerede ... Read more »

Ronaldo overbeviste dommer om at omstøde eget straffespark

I stedet for at gøre sig klar til at sparke straffespark, kom Cristiano Ronaldo hurtigt på benene igen og viste en løftet pegefinger til dommeren, kinesiske Ma Ning. Normalt er ... Read more »

Klimaaktivister vil stoppe oliefelter og sagsøger Norges stat

I 2021 demonstrerede aktivister i Oslo foran Energi- og Olieministeriet, som ikke mener, at godkendelse af nye olie- og gasfelter strider med loven. (Arkivfoto). Tirsdag skal en byret i Oslo ... Read more »
Top List in the World