Stine Bramsen træder op på teaterscenen for første gang

stine bramsen træder op på teaterscenen for første gang

Stine Bramsen har ikke tidligere stået på teaterscenen, men har dog bevæget sig lidt på de kanter, da hun i 2016 lagde stemme til hovedkarakteren Poppy i animationsfilmen “Trolls”. Her spillede hun over for sangeren Christopher. (PR-foto).

stine bramsen træder op på teaterscenen for første gang

Stine Bramsen, Barbara Moleko, Kira Skov, Sharon Kumaraswamy, Bjørn Fjæstad og William Torp skal hver optræde med et nyt originalt nummer i forestillingen “Sange fra byen hjerte”. (PR-foto).

Når tæppet går op for forestillingen “Sange fra byens hjerte”, bliver det første gang, at sangerinde og sangskriver Stine Bramsen kan opleves på de skrå brædder.

Det sker til næste år på Østre Gasværk Teater, oplyser teateret i en pressemeddelelse.

– Jeg er så glad for, at jeg skal være med i “Sange fra byens hjerte”. Det er stort for mig, siger 36-årige Stine Bramsen i meddelelsen.

– Jeg har altid været nysgerrig på teaterverdenen – og Østre Gasværk Teater er jo et fantastisk rum at få lov at stå i, tilføjer hun.

Stine Bramsen får på scenen selskab af Barbara Moleko, Kira Skov, Sharon Kumaraswamy, Bjørn Fjæstad og William Torp.

En gruppe af solister, som teaterchef Søren Møller kalder for “et luksushold”.

Sangerne skal prøve kræfter med et format, hvor de skal give nyt liv til ikoniske og klassiske sange om København.

Her bliver sange som Tina Dickows “Copenhagen” og bandet Love Shops “Copenhagen Dreaming” fortolket på ny.

Hver solist vil ligeledes præsentere et nyt originalt nummer fra egen hånd, som også handler om København.

Østre Gasværk Teater vil med sin efterårsforestilling give publikum en koncertoplevelse, hvor de bliver taget med på, hvad teateret kalder en tur gennem Københavns musikalske sjæl.

Musikken bliver skabt af Østre Gasværk Teaters Musikteaterlandshold, der består af freelancemusikere, som i samarbejde med solisterne skal vække storbyen til live.

Forestillingen får premiere den 20. september 2024 på Østre Gasværk Teater i København.

/ritzau/

News Related

OTHER NEWS

NFL-træner får sparket efter skrækkelig sæsonstart

Carolina Panthers tabte søndag til Tennessee Titans efter at have ført med 10-1. Frank Reich er færdig som træner for NFL-klubben Caroline Panthers efter bare 11 kampe i spidsen for ... Read more »

Pyrus-stjerne melder ud: Det er slut

Foto: Robert Hendel/Gonzales Photo/Ritzau Scanpix Den velkendte skuespiller Jan Linnebjerg, bedst kendt som den elskede nisse Pyrus, har taget turen til Imperial-biografen i København for at se den nye danske ... Read more »

Nottingham Forest undersøger nye påstande om homofobi

Brighton, der fik Lewis Dunk udvist, vandt opgøret mod Nottingham Forest med cifrene 3-2. Nottingham Forest bistår politiet i dets efterforskning af en række tilhængere, som menes at være kommet ... Read more »

Lind undskylder efter grim tackling på FCM-keeper

Alexander Lind ramte efter en halv times spil under superligaopgøret mellem Silkeborg og FCM Martin Fraisl i hovedet med sit knæ. – Undskyld. Sådan lyder det sent mandag på det ... Read more »

Google starter med at slette inaktive konti fredag

Google annoncerede i maj en oprydningsproces, der starter fredag. (Arkivfoto). Fredag begynder Google at rydde op i inaktive konti på tværs af sine platforme. Det skriver nyhedsbureauet AP. Google annoncerede ... Read more »

Ronaldo overbeviste dommer om at omstøde eget straffespark

I stedet for at gøre sig klar til at sparke straffespark, kom Cristiano Ronaldo hurtigt på benene igen og viste en løftet pegefinger til dommeren, kinesiske Ma Ning. Normalt er ... Read more »

Klimaaktivister vil stoppe oliefelter og sagsøger Norges stat

I 2021 demonstrerede aktivister i Oslo foran Energi- og Olieministeriet, som ikke mener, at godkendelse af nye olie- og gasfelter strider med loven. (Arkivfoto). Tirsdag skal en byret i Oslo ... Read more »
Top List in the World