Kritikken hagler ned over Kasper Schmeichel: Kaster sig ikke engang efter bolden

kritikken hagler ned over kasper schmeichel: kaster sig ikke engang efter bolden

Kritikken hagler ned over Kasper Schmeichel: Kaster sig ikke engang efter bolden

Kasper Schmeichel oplever i disse dage kritik fra flere sider. Efter skuffende præstationer mod Slovenien og Nordirland, bliver Schmeichel nu også kritiseret i Belgien.

Anderlecht sikrede sig ellers en sejr på 2-1 over Molenbeek i søndags, men på trods af sejren, var journalisten Peter Vendenbempt ikke tilfreds med den danske keeper.

Xavier Mercier bragte Molenbeek foran efter 15 minutter med et velplaceret skud, der snød Schmeichel. Skuddet. Bolden gik ind via stolpen, og efterfølgende blev Kasper Schmeichel genstand for kritik

Peter Vandenbempt udtalte på Sporza Radio, at Schmeichel burde have gjort en indsats for at nå bolden. “Det er anden runde i træk, at Schmeichel ikke reagerer. Mod Gent faldt han bagover, denne gang blev han stående. Nogle gange kaster han sig måske efter en bold, tror jeg,” sagde Vandenbempt ifølge Voetbal Nieuws.

I kampen mod Gent for to uger siden blev Schmeichel også taget på sengen af et langskud, hvor han ikke formåede at reagere i tide.

Anderlechts sejr over Molenbeek blev dog sikret i de sidste minutter af kampen. Anders Dreyer udlignede på et straffespark, begået på Thomas Delaney, og i overtiden sikrede Luis Vazquez sejren med et mål. Vazquez var kommet ind i første halvleg som erstatning for den skadede Kasper Dolberg.

News Related

OTHER NEWS

NFL-træner får sparket efter skrækkelig sæsonstart

Carolina Panthers tabte søndag til Tennessee Titans efter at have ført med 10-1. Frank Reich er færdig som træner for NFL-klubben Caroline Panthers efter bare 11 kampe i spidsen for ... Read more »

Pyrus-stjerne melder ud: Det er slut

Foto: Robert Hendel/Gonzales Photo/Ritzau Scanpix Den velkendte skuespiller Jan Linnebjerg, bedst kendt som den elskede nisse Pyrus, har taget turen til Imperial-biografen i København for at se den nye danske ... Read more »

Nottingham Forest undersøger nye påstande om homofobi

Brighton, der fik Lewis Dunk udvist, vandt opgøret mod Nottingham Forest med cifrene 3-2. Nottingham Forest bistår politiet i dets efterforskning af en række tilhængere, som menes at være kommet ... Read more »

Lind undskylder efter grim tackling på FCM-keeper

Alexander Lind ramte efter en halv times spil under superligaopgøret mellem Silkeborg og FCM Martin Fraisl i hovedet med sit knæ. – Undskyld. Sådan lyder det sent mandag på det ... Read more »

Google starter med at slette inaktive konti fredag

Google annoncerede i maj en oprydningsproces, der starter fredag. (Arkivfoto). Fredag begynder Google at rydde op i inaktive konti på tværs af sine platforme. Det skriver nyhedsbureauet AP. Google annoncerede ... Read more »

Ronaldo overbeviste dommer om at omstøde eget straffespark

I stedet for at gøre sig klar til at sparke straffespark, kom Cristiano Ronaldo hurtigt på benene igen og viste en løftet pegefinger til dommeren, kinesiske Ma Ning. Normalt er ... Read more »

Klimaaktivister vil stoppe oliefelter og sagsøger Norges stat

I 2021 demonstrerede aktivister i Oslo foran Energi- og Olieministeriet, som ikke mener, at godkendelse af nye olie- og gasfelter strider med loven. (Arkivfoto). Tirsdag skal en byret i Oslo ... Read more »
Top List in the World