Alm. Brand med væsentlige ændringer: Disse danskere bliver påvirket

alm. brand med væsentlige ændringer: disse danskere bliver påvirket

Foto: Shutterstock

I en børsmeddelelse i dag afslører forsikringsselskabet Alm. Brand Group, at de står over for en “tilpasning af organisationen,” der vil medføre afskedigelse af 105 medarbejdere.

De kalder det det næste skridt mod at realisere potentialet som et stort dansk skadesforsikringsselskab med en bred tilstedeværelse på tværs af erhvervs- og privatkundemarkedet.

Det skriver Ekstra Bladet.

Ændringerne kommer i kølvandet på fusionen med Codan, hvor Alm. Brand opkøbte konkurrenten for 12,6 milliarder kroner i april sidste år. Siden sammenlægningen har selskabet begrænset antallet af nyansættelser mest muligt, men desværre er fyringsrunder nu uundgåelige.

Læs også

“Vi har siden sammenlægningen begrænset antallet af nyansættelser mest muligt, men vi kan desværre ikke undgå afskedigelser, selvom det er utrolig trist at skulle sige farvel til dygtige kolleger, som har været med til at skabe det Alm. Brand Group, vi er i dag,” udtaler Rasmus Werner Nielsen., administrerende direktør i Alm. Brand Group.

Fyringsrunden er en del af selskabets strategi for at positionere sig som en stærk kraft på forsikringsmarkedet. Fusionen med Codan har åbnet døre for nye muligheder, men det har også krævet tilpasninger for at optimere driften og skabe en mere effektiv organisation.

Udover fyringsrunden meddeler Alm. Brand Group også ændringer i den øverste ledelse, der fremover vil bestå af fem medlemmer, hvilket afspejler behovet for en strømlinet og agil beslutningsstruktur i lyset af de seneste ændringer i virksomheden.

Læs også

News Related

OTHER NEWS

NFL-træner får sparket efter skrækkelig sæsonstart

Carolina Panthers tabte søndag til Tennessee Titans efter at have ført med 10-1. Frank Reich er færdig som træner for NFL-klubben Caroline Panthers efter bare 11 kampe i spidsen for ... Read more »

Pyrus-stjerne melder ud: Det er slut

Foto: Robert Hendel/Gonzales Photo/Ritzau Scanpix Den velkendte skuespiller Jan Linnebjerg, bedst kendt som den elskede nisse Pyrus, har taget turen til Imperial-biografen i København for at se den nye danske ... Read more »

Nottingham Forest undersøger nye påstande om homofobi

Brighton, der fik Lewis Dunk udvist, vandt opgøret mod Nottingham Forest med cifrene 3-2. Nottingham Forest bistår politiet i dets efterforskning af en række tilhængere, som menes at være kommet ... Read more »

Lind undskylder efter grim tackling på FCM-keeper

Alexander Lind ramte efter en halv times spil under superligaopgøret mellem Silkeborg og FCM Martin Fraisl i hovedet med sit knæ. – Undskyld. Sådan lyder det sent mandag på det ... Read more »

Google starter med at slette inaktive konti fredag

Google annoncerede i maj en oprydningsproces, der starter fredag. (Arkivfoto). Fredag begynder Google at rydde op i inaktive konti på tværs af sine platforme. Det skriver nyhedsbureauet AP. Google annoncerede ... Read more »

Ronaldo overbeviste dommer om at omstøde eget straffespark

I stedet for at gøre sig klar til at sparke straffespark, kom Cristiano Ronaldo hurtigt på benene igen og viste en løftet pegefinger til dommeren, kinesiske Ma Ning. Normalt er ... Read more »

Klimaaktivister vil stoppe oliefelter og sagsøger Norges stat

I 2021 demonstrerede aktivister i Oslo foran Energi- og Olieministeriet, som ikke mener, at godkendelse af nye olie- og gasfelter strider med loven. (Arkivfoto). Tirsdag skal en byret i Oslo ... Read more »
Top List in the World