Nottingham Forest undersøger nye påstande om homofobi

nottingham forest undersøger nye påstande om homofobi

Brighton, der fik Lewis Dunk udvist, vandt opgøret mod Nottingham Forest med cifrene 3-2.

Nottingham Forest bistår politiet i dets efterforskning af en række tilhængere, som menes at være kommet med homofobiske tilråb mod spillere fra Brighton under lørdagens opgør.

Det oplyser klubben på det sociale medie X, det tidligere Twitter.

– Lige som alle andre former for diskrimination hører homofobi ingen steder hjemme i fodbold eller samfundet, lyder det fra klubben.

Premier League fordømmer også i en udtalelse på sociale medier de angiveligt homofobiske tilråb.

– Vi vil fortsat arbejde sammen med vores klubber for at sikre, at fodbold er et imødekommende og inkluderende miljø for alle, lyder det.

I udtalelsen takker Nottingham Forest de tilhængere, som har indrapporteret hændelserne.

– Nottingham Forest bestræber sig på at skabe et inkluderende miljø, der omfavner og fejrer alle vores forskelle, lyder det.

– Vi vil have, at alle, der kommer på vores stadion, har en positiv oplevelse.

Brighton, der fik Lewis Dunk udvist, vandt opgøret 3-2.

Også i januar måtte Nottingham Forest undersøge en række angiveligt homofobiske tilråb, der blev fremsat mod spillere fra Chelsea.

/ritzau/

News Related

OTHER NEWS

Rekordhøjt antal udenlandske indsatte er overført til deres hjemlande

Det er som udgangspunkt EU-regler, internationale konventioner og modtagerlandenes lovgivning, der har betydning for, om det er muligt at overføre domfældte i Danmark til afsoning i deres hjemland. (Arkivfoto). Rekordmange ... Read more »

NFL-træner får sparket efter skrækkelig sæsonstart

Carolina Panthers tabte søndag til Tennessee Titans efter at have ført med 10-1. Frank Reich er færdig som træner for NFL-klubben Caroline Panthers efter bare 11 kampe i spidsen for ... Read more »

Pyrus-stjerne melder ud: Det er slut

Foto: Robert Hendel/Gonzales Photo/Ritzau Scanpix Den velkendte skuespiller Jan Linnebjerg, bedst kendt som den elskede nisse Pyrus, har taget turen til Imperial-biografen i København for at se den nye danske ... Read more »

Lind undskylder efter grim tackling på FCM-keeper

Alexander Lind ramte efter en halv times spil under superligaopgøret mellem Silkeborg og FCM Martin Fraisl i hovedet med sit knæ. – Undskyld. Sådan lyder det sent mandag på det ... Read more »

Google starter med at slette inaktive konti fredag

Google annoncerede i maj en oprydningsproces, der starter fredag. (Arkivfoto). Fredag begynder Google at rydde op i inaktive konti på tværs af sine platforme. Det skriver nyhedsbureauet AP. Google annoncerede ... Read more »

Ronaldo overbeviste dommer om at omstøde eget straffespark

I stedet for at gøre sig klar til at sparke straffespark, kom Cristiano Ronaldo hurtigt på benene igen og viste en løftet pegefinger til dommeren, kinesiske Ma Ning. Normalt er ... Read more »

Klimaaktivister vil stoppe oliefelter og sagsøger Norges stat

I 2021 demonstrerede aktivister i Oslo foran Energi- og Olieministeriet, som ikke mener, at godkendelse af nye olie- og gasfelter strider med loven. (Arkivfoto). Tirsdag skal en byret i Oslo ... Read more »
Top List in the World