Første gang blev de revet ned af hylderne: Nu lander endnu en variant i Bilka, Føtex og Netto

første gang blev de revet ned af hylderne: nu lander endnu en variant i bilka, føtex og netto

Foto: Shutterstock

Sommerens Prime-fanatikere får nu en ekstra grund til at juble, når Salling Group, der er ejer af Netto, Bilka og Føtex, introducerer en ny variant af den populære læskedrik, som inden længe er på hylderne i disse tre supermarkedskæder.

Efter den populære drik, som er kendt for sin manglende koffein, dominerede butikshylder og fik stor opmærksomhed fra danske unge, lanceres nu en energidrikversion, der indeholder det eftertragtede stimulerende middel.

Læs også

Claus Frederiksen, der er marketingchef i Bilka, deler nyheden med B.T. og forklarer, at den nye Prime-energidrik har undergået tilpasninger for at imødekomme de danske regler.

Drikken, som er skabt af YouTube-stjernerne Logan Paul og KSI, blev tidligere forbudt af Fødevarestyrelsen på grund af overdreven A-vitamin og koffeinindhold.

I den opdaterede version, som snart vil pryde Salling Groups hylder, er mængden af koffein reduceret til 100 milligram per 330 milliliter dåse, hvorfor den er i overensstemmelse med dansk lovgivning.

Claus Frederiksen anerkender, at salget af den originale Prime-drik er faldet, men understreger, at det var uundgåeligt efter den hype, den havde efter lanceringen.

Han pointerer også, at den nye energidrik imødekommer en efterspørgsel og tilføjer et nyt mærke til butikkens allerede populære energidrikssortiment.

Selvom håbet er, at den nye Prime-variant vil opnå popularitet, er Claus Frederiksen realistisk og forventer ikke en gentagelse af sommerens kølige begejstring.

“Jeg håber, det bliver lige så populært, men det er ikke vores forventning, at folk kommer til at stå i kø.”

Læs også

News Related

OTHER NEWS

NFL-træner får sparket efter skrækkelig sæsonstart

Carolina Panthers tabte søndag til Tennessee Titans efter at have ført med 10-1. Frank Reich er færdig som træner for NFL-klubben Caroline Panthers efter bare 11 kampe i spidsen for ... Read more »

Pyrus-stjerne melder ud: Det er slut

Foto: Robert Hendel/Gonzales Photo/Ritzau Scanpix Den velkendte skuespiller Jan Linnebjerg, bedst kendt som den elskede nisse Pyrus, har taget turen til Imperial-biografen i København for at se den nye danske ... Read more »

Nottingham Forest undersøger nye påstande om homofobi

Brighton, der fik Lewis Dunk udvist, vandt opgøret mod Nottingham Forest med cifrene 3-2. Nottingham Forest bistår politiet i dets efterforskning af en række tilhængere, som menes at være kommet ... Read more »

Lind undskylder efter grim tackling på FCM-keeper

Alexander Lind ramte efter en halv times spil under superligaopgøret mellem Silkeborg og FCM Martin Fraisl i hovedet med sit knæ. – Undskyld. Sådan lyder det sent mandag på det ... Read more »

Google starter med at slette inaktive konti fredag

Google annoncerede i maj en oprydningsproces, der starter fredag. (Arkivfoto). Fredag begynder Google at rydde op i inaktive konti på tværs af sine platforme. Det skriver nyhedsbureauet AP. Google annoncerede ... Read more »

Ronaldo overbeviste dommer om at omstøde eget straffespark

I stedet for at gøre sig klar til at sparke straffespark, kom Cristiano Ronaldo hurtigt på benene igen og viste en løftet pegefinger til dommeren, kinesiske Ma Ning. Normalt er ... Read more »

Klimaaktivister vil stoppe oliefelter og sagsøger Norges stat

I 2021 demonstrerede aktivister i Oslo foran Energi- og Olieministeriet, som ikke mener, at godkendelse af nye olie- og gasfelter strider med loven. (Arkivfoto). Tirsdag skal en byret i Oslo ... Read more »
Top List in the World