The Jurassic Park Classic Games Collection markerer 30 året for den første Jurassic Park film

the jurassic park classic games collection markerer 30 året for den første jurassic park film

The Jurassic Park Classic Games Collection markerer 30 året for den første Jurassic Park film

I september var det 30 år siden, at den første Jurassic Park film udkom – føler du dig også gammel nu?

Tilbage i slutningen af 80’erne og i 90’erne, anså man ikke en film eller en stor tv-serie som komplet, hvis det ikke også havde et spil tilknyttet. Engelske Ocean Software var eksperter i den slags og de stod bag udgivelsen af over 40 spil baseret på film eller tv-serier.

Det drejer sig om spil som Miami Vice, Batman, Top Gun, Cobra, Rambo, Highlander, The Flintstones, Knight Rider, Platoon, Robocop, Total Recall og naturligvis Jurassic Park. I anledning af 30 året for udgivelsen af den første Jurassic Park film, har retro spil labelen Limited Run Games samlet 7 klassiske 8bit og 16bit Jurassic Park spil i én samlet pakke.

the jurassic park classic games collection markerer 30 året for den første jurassic park film

The Jurassic Park Classic Games Collection markerer 30 året for den første Jurassic Park film

Spillene inkluderet i The Jurassic Park Classic Games Collection indeholder klassikere fra blandt andet Game Boy, Sega Mega Drive, SNES og NES og er følgende spil:

Jurassic Park (NES)

Jurassic Park (SNES)

Jurassic Park (Game Boy)

Jurassic Park (Genesis)

Jurassic Park: The Chaos Continues (SNES)

Jurassic Park: The Chaos Continues (Game Boy)

Jurassic Park: Rampage Edition (Genesis)

Spillene fremstår som de gjorde originalt, men er blevet opdateret en smule med nye in-game kort, det er muligt at gemme ens spil og der er diverse quality-of-life opdateringer.

The Jurassic Park Classic Games Collection er ude nu til PlayStation 4, PlayStation 5, Xbox Series X/S, Nintendo Switch og PC og koster lidt over 200 kr. Der findes også en The Jurassic Park Classic Games Collection Prehistoric Edition fysisk udgave, som koster lidt over 1000 kr. fyldt med Jurassic Park goodies, men denne er allerede udsolgt og kan først igen leveres i Q3 næste år.

News Related

OTHER NEWS

NFL-træner får sparket efter skrækkelig sæsonstart

Carolina Panthers tabte søndag til Tennessee Titans efter at have ført med 10-1. Frank Reich er færdig som træner for NFL-klubben Caroline Panthers efter bare 11 kampe i spidsen for ... Read more »

Pyrus-stjerne melder ud: Det er slut

Foto: Robert Hendel/Gonzales Photo/Ritzau Scanpix Den velkendte skuespiller Jan Linnebjerg, bedst kendt som den elskede nisse Pyrus, har taget turen til Imperial-biografen i København for at se den nye danske ... Read more »

Nottingham Forest undersøger nye påstande om homofobi

Brighton, der fik Lewis Dunk udvist, vandt opgøret mod Nottingham Forest med cifrene 3-2. Nottingham Forest bistår politiet i dets efterforskning af en række tilhængere, som menes at være kommet ... Read more »

Lind undskylder efter grim tackling på FCM-keeper

Alexander Lind ramte efter en halv times spil under superligaopgøret mellem Silkeborg og FCM Martin Fraisl i hovedet med sit knæ. – Undskyld. Sådan lyder det sent mandag på det ... Read more »

Google starter med at slette inaktive konti fredag

Google annoncerede i maj en oprydningsproces, der starter fredag. (Arkivfoto). Fredag begynder Google at rydde op i inaktive konti på tværs af sine platforme. Det skriver nyhedsbureauet AP. Google annoncerede ... Read more »

Ronaldo overbeviste dommer om at omstøde eget straffespark

I stedet for at gøre sig klar til at sparke straffespark, kom Cristiano Ronaldo hurtigt på benene igen og viste en løftet pegefinger til dommeren, kinesiske Ma Ning. Normalt er ... Read more »

Klimaaktivister vil stoppe oliefelter og sagsøger Norges stat

I 2021 demonstrerede aktivister i Oslo foran Energi- og Olieministeriet, som ikke mener, at godkendelse af nye olie- og gasfelter strider med loven. (Arkivfoto). Tirsdag skal en byret i Oslo ... Read more »
Top List in the World