NFL-træner får sparket efter skrækkelig sæsonstart

nfl-træner får sparket efter skrækkelig sæsonstart

Carolina Panthers tabte søndag til Tennessee Titans efter at have ført med 10-1.

Frank Reich er færdig som træner for NFL-klubben Caroline Panthers efter bare 11 kampe i spidsen for holdet.

Det oplyser klubben på sin hjemmeside.

– Jeg mødtes med træner Reich i morges og informerede ham om, at han ikke fortsætter som cheftræner for Carolina Panthers. Jeg vil gerne takke Frank for hans dedikation og ønsker ham held og lykke, siger klubejer David Tepper.

Bægeret flød over, da Carolina Panthers tabte med 10-17 til Tennessee Titans, holdets fjerde nederlag i træk.

Panthers førte ellers 10-1 halvvejs, men gik siden helt ned.

Ifølge flere medier, herunder The Athletic, brugte David Tepper meget grimme gloser i holdets omklædningsrum efter kampen.

I 11 kampe i denne sæson har Panthers blot hentet en enkelt sejr.

Reich skrev først på året under på en fireårig kontrakt. Ifølge Reuters skulle aftalen over de fire år give Reich omkring 40 millioner dollar i løn.

Nu overtages hans job midlertidigt af Chris Tabor, der bliver den femte træner for holdet, siden Tepper i 2018 købte klubben for et beløb svarende til næsten 1,5 milliarder kroner.

/ritzau/

News Related

OTHER NEWS

Rekordhøjt antal udenlandske indsatte er overført til deres hjemlande

Det er som udgangspunkt EU-regler, internationale konventioner og modtagerlandenes lovgivning, der har betydning for, om det er muligt at overføre domfældte i Danmark til afsoning i deres hjemland. (Arkivfoto). Rekordmange ... Read more »

Pyrus-stjerne melder ud: Det er slut

Foto: Robert Hendel/Gonzales Photo/Ritzau Scanpix Den velkendte skuespiller Jan Linnebjerg, bedst kendt som den elskede nisse Pyrus, har taget turen til Imperial-biografen i København for at se den nye danske ... Read more »

Nottingham Forest undersøger nye påstande om homofobi

Brighton, der fik Lewis Dunk udvist, vandt opgøret mod Nottingham Forest med cifrene 3-2. Nottingham Forest bistår politiet i dets efterforskning af en række tilhængere, som menes at være kommet ... Read more »

Lind undskylder efter grim tackling på FCM-keeper

Alexander Lind ramte efter en halv times spil under superligaopgøret mellem Silkeborg og FCM Martin Fraisl i hovedet med sit knæ. – Undskyld. Sådan lyder det sent mandag på det ... Read more »

Google starter med at slette inaktive konti fredag

Google annoncerede i maj en oprydningsproces, der starter fredag. (Arkivfoto). Fredag begynder Google at rydde op i inaktive konti på tværs af sine platforme. Det skriver nyhedsbureauet AP. Google annoncerede ... Read more »

Ronaldo overbeviste dommer om at omstøde eget straffespark

I stedet for at gøre sig klar til at sparke straffespark, kom Cristiano Ronaldo hurtigt på benene igen og viste en løftet pegefinger til dommeren, kinesiske Ma Ning. Normalt er ... Read more »

Klimaaktivister vil stoppe oliefelter og sagsøger Norges stat

I 2021 demonstrerede aktivister i Oslo foran Energi- og Olieministeriet, som ikke mener, at godkendelse af nye olie- og gasfelter strider med loven. (Arkivfoto). Tirsdag skal en byret i Oslo ... Read more »
Top List in the World