Ronaldo overbeviste dommer om at omstøde eget straffespark

ronaldo overbeviste dommer om at omstøde eget straffespark

I stedet for at gøre sig klar til at sparke straffespark, kom Cristiano Ronaldo hurtigt på benene igen og viste en løftet pegefinger til dommeren, kinesiske Ma Ning.

Normalt er dommerne i fodbold ikke særligt modtagelige over for input, når spillerne brokker sig over deres kendelser på grønsværen.

Mandag havde den portugisiske superstjerne Cristiano Ronaldo dog held med at få overtalt dommeren til at omstøde sin oprindelige kendelse.

På usædvanlig vis var det tilmed en kendelse til fordel for Ronaldo, der sammen med Al-Nassr stod over for iranske Persepolis i gruppespillet i den asiatiske Champions League.

Da den 38-årige i kampens andet minut tilsyneladende i blev tacklet i feltet på ulovlig vis, reagerede dommeren prompte ved at pege på 11-meter-pletten.

Men i stedet for at gøre sig klar til at sparke straffespark, kom Ronaldo hurtigt på benene igen og viste en løftet pegefinger til dommeren, kinesiske Ma Ning.

Efter at have rådført sig med VAR-rummet og tjekket situationen igennem på VAR-skærmen, kom dommeren frem til, at der rigtignok ikke var straffespark.

Opgøret endte 0-0. Hjemmebaneholdet Al-Nassr spillede størstedelen af kampen i undertal, efter at Ali Lajami i det 17. minut fik direkte rødt kort.

Ronaldo måtte desuden lade sig skifte ud med en tilsyneladende nakkeskade med 13 minutter tilbage.

Det skete, efter at Persepolis-målmanden Alireza Beiranvand landede på Ronaldo efter at have grebet en høj bold.

Efter fem spillerunder er Al-Nassr på førstepladsen i gruppe E, der også tæller qatarske Al-Duhail og tadsjikiske Istiklol, med 13 point.

/ritzau/

News Related

OTHER NEWS

Rekordhøjt antal udenlandske indsatte er overført til deres hjemlande

Det er som udgangspunkt EU-regler, internationale konventioner og modtagerlandenes lovgivning, der har betydning for, om det er muligt at overføre domfældte i Danmark til afsoning i deres hjemland. (Arkivfoto). Rekordmange ... Read more »

NFL-træner får sparket efter skrækkelig sæsonstart

Carolina Panthers tabte søndag til Tennessee Titans efter at have ført med 10-1. Frank Reich er færdig som træner for NFL-klubben Caroline Panthers efter bare 11 kampe i spidsen for ... Read more »

Pyrus-stjerne melder ud: Det er slut

Foto: Robert Hendel/Gonzales Photo/Ritzau Scanpix Den velkendte skuespiller Jan Linnebjerg, bedst kendt som den elskede nisse Pyrus, har taget turen til Imperial-biografen i København for at se den nye danske ... Read more »

Nottingham Forest undersøger nye påstande om homofobi

Brighton, der fik Lewis Dunk udvist, vandt opgøret mod Nottingham Forest med cifrene 3-2. Nottingham Forest bistår politiet i dets efterforskning af en række tilhængere, som menes at være kommet ... Read more »

Lind undskylder efter grim tackling på FCM-keeper

Alexander Lind ramte efter en halv times spil under superligaopgøret mellem Silkeborg og FCM Martin Fraisl i hovedet med sit knæ. – Undskyld. Sådan lyder det sent mandag på det ... Read more »

Google starter med at slette inaktive konti fredag

Google annoncerede i maj en oprydningsproces, der starter fredag. (Arkivfoto). Fredag begynder Google at rydde op i inaktive konti på tværs af sine platforme. Det skriver nyhedsbureauet AP. Google annoncerede ... Read more »

Klimaaktivister vil stoppe oliefelter og sagsøger Norges stat

I 2021 demonstrerede aktivister i Oslo foran Energi- og Olieministeriet, som ikke mener, at godkendelse af nye olie- og gasfelter strider med loven. (Arkivfoto). Tirsdag skal en byret i Oslo ... Read more »
Top List in the World