Jonas Vingegaard mister holdkammerat: Skifter til rivaliserende hold

jonas vingegaard mister holdkammerat: skifter til rivaliserende hold

Jonas Vingegaard mister holdkammerat: Skifter til rivaliserende hold

Team Jumbo-Visma har allerede sagt farvel til Primoz Roglic. Han har skrevet under på en kontrakt med BORA – hansgrohe. Derfor er han ikke en del af det hold, der næste år hedder Team Visma | Lease a Bike.

Nu viser det sig, at han ikke er den eneste rytter, det hollandske hold siger farvel til. Tobias Foss har nemlig accepteret et tilbud fra INEOS Grenadiers, som han skifter til ved årsskiftet.

Læs også

Den tidligere VM-vinder har fået en treårig aftale, hvorfor de har papir på hinanden til 2026. Holdet bekræfter selv på sin hjemmeside, at de har indgået en aftale med en norske rytter.

Han har været en del af Jumbo-Visma siden 2020, men ved årsskiftet er det slut. Her skifter han til INEOS Grenadiers, som han selv beskriver som sit ‘favorithold’.

“Da jeg var 14 år og begyndte at cykle, blev Edvald Boasson Hagen mit idol og Team Sky mit favorithold. Efter det inspirererede Chris (Froome, red.) Bradley (Wiggins, red.) og Geraint (Thomas, red.) mig, mens jeg drømte om at køre Tour de France.,” siger han til holdets hjemmeside.

“Alt dette gør INEOS til mit drømmehold, og det var en stor faktor i min beslutning sammenlagt med, at jeg tror på, at holdet kan hjælpe mig i min videre karriere.”

Han fortæller også, at han ikke har et konkret mål for den kommende sæson. Derimod er hans plan blot at gribe chancen og gøre, hvad han kan, for at hjælpe holdet.

Selvom han ikke har en decideret plan for den kommende sæson, har han et ønske. Han håber nemlig på at kunne vinde en medalje ved OL til sommer.

Læs også

News Related

OTHER NEWS

NFL-træner får sparket efter skrækkelig sæsonstart

Carolina Panthers tabte søndag til Tennessee Titans efter at have ført med 10-1. Frank Reich er færdig som træner for NFL-klubben Caroline Panthers efter bare 11 kampe i spidsen for ... Read more »

Pyrus-stjerne melder ud: Det er slut

Foto: Robert Hendel/Gonzales Photo/Ritzau Scanpix Den velkendte skuespiller Jan Linnebjerg, bedst kendt som den elskede nisse Pyrus, har taget turen til Imperial-biografen i København for at se den nye danske ... Read more »

Nottingham Forest undersøger nye påstande om homofobi

Brighton, der fik Lewis Dunk udvist, vandt opgøret mod Nottingham Forest med cifrene 3-2. Nottingham Forest bistår politiet i dets efterforskning af en række tilhængere, som menes at være kommet ... Read more »

Lind undskylder efter grim tackling på FCM-keeper

Alexander Lind ramte efter en halv times spil under superligaopgøret mellem Silkeborg og FCM Martin Fraisl i hovedet med sit knæ. – Undskyld. Sådan lyder det sent mandag på det ... Read more »

Google starter med at slette inaktive konti fredag

Google annoncerede i maj en oprydningsproces, der starter fredag. (Arkivfoto). Fredag begynder Google at rydde op i inaktive konti på tværs af sine platforme. Det skriver nyhedsbureauet AP. Google annoncerede ... Read more »

Ronaldo overbeviste dommer om at omstøde eget straffespark

I stedet for at gøre sig klar til at sparke straffespark, kom Cristiano Ronaldo hurtigt på benene igen og viste en løftet pegefinger til dommeren, kinesiske Ma Ning. Normalt er ... Read more »

Klimaaktivister vil stoppe oliefelter og sagsøger Norges stat

I 2021 demonstrerede aktivister i Oslo foran Energi- og Olieministeriet, som ikke mener, at godkendelse af nye olie- og gasfelter strider med loven. (Arkivfoto). Tirsdag skal en byret i Oslo ... Read more »
Top List in the World