Kør i god tid: Voldsom kø på motorvejen

kør i god tid: voldsom kø på motorvejen

Foto: Shutterstock

E45 i sydgående retning ved Kolding er blokeret på grund af en lastbil, der står på tværs af motorvejen, hvilket skaber udfordringer for morgenpendlere. Ifølge Halfdan Kramer, vagtchef ved Sydøstjyllands Politi, skete ulykken på det sted, hvor motorvejen fletter sammen med E20. Det skriver Se & Hør.

Læs også

De glatte vejrforhold har resulteret i flere trafikuheld, og politiet arbejder intenst på at løse situationen. Bilister, der rejser fra Vejle mod Kolding, opfordres til at finde alternative ruter på grund af vejspærringen. En lægehelikopter blev også tilkaldt for at transportere en alvorligt syg patient væk fra køen. Vagtchefen nævner, at de ugunstige vejrforhold har påvirket redningspersonalets normale responstid, og der er endnu ingen fastsat tidshorisont for genåbningen af ​​motorvejen.

Læs også

News Related

OTHER NEWS

NFL-træner får sparket efter skrækkelig sæsonstart

Carolina Panthers tabte søndag til Tennessee Titans efter at have ført med 10-1. Frank Reich er færdig som træner for NFL-klubben Caroline Panthers efter bare 11 kampe i spidsen for ... Read more »

Pyrus-stjerne melder ud: Det er slut

Foto: Robert Hendel/Gonzales Photo/Ritzau Scanpix Den velkendte skuespiller Jan Linnebjerg, bedst kendt som den elskede nisse Pyrus, har taget turen til Imperial-biografen i København for at se den nye danske ... Read more »

Nottingham Forest undersøger nye påstande om homofobi

Brighton, der fik Lewis Dunk udvist, vandt opgøret mod Nottingham Forest med cifrene 3-2. Nottingham Forest bistår politiet i dets efterforskning af en række tilhængere, som menes at være kommet ... Read more »

Lind undskylder efter grim tackling på FCM-keeper

Alexander Lind ramte efter en halv times spil under superligaopgøret mellem Silkeborg og FCM Martin Fraisl i hovedet med sit knæ. – Undskyld. Sådan lyder det sent mandag på det ... Read more »

Google starter med at slette inaktive konti fredag

Google annoncerede i maj en oprydningsproces, der starter fredag. (Arkivfoto). Fredag begynder Google at rydde op i inaktive konti på tværs af sine platforme. Det skriver nyhedsbureauet AP. Google annoncerede ... Read more »

Ronaldo overbeviste dommer om at omstøde eget straffespark

I stedet for at gøre sig klar til at sparke straffespark, kom Cristiano Ronaldo hurtigt på benene igen og viste en løftet pegefinger til dommeren, kinesiske Ma Ning. Normalt er ... Read more »

Klimaaktivister vil stoppe oliefelter og sagsøger Norges stat

I 2021 demonstrerede aktivister i Oslo foran Energi- og Olieministeriet, som ikke mener, at godkendelse af nye olie- og gasfelter strider med loven. (Arkivfoto). Tirsdag skal en byret i Oslo ... Read more »
Top List in the World