Redningsfolk borer sig frem til 41 arbejdere i kollapset tunnel

redningsfolk borer sig frem til 41 arbejdere i kollapset tunnel

Redningsfolk arbejder med et bor under forsøg på at få 41 mænd ud af kollapset tunnel i Indien. (Arkivfoto).

Det er tirsdag lykkedes redningsfolk at bore sig igennem klippestykker, jord, beton og andet materiale og dermed nå frem til 41 arbejdere fanget i en kollapset tunnel i Indien.

Det oplyser en embedsmand til nyhedsbureauet Reuters.

Nu skal man forsøge at få de 41 arbejdere trukket ud i sikkerhed, oplyses det. Det skal gøres en ad gangen.

Mændene har været fanget i tunnelen i den bjergrige delstat Uttarakhand siden 12. november.

Redningsarbejdet har således været i gang i 17 dage. Men forsøget på at nå frem til de 41 fangede tunnelarbejdere er gået langsomt.

Der har blandt andet været problemer med nedfaldne klippestykker undervejs. I sidste uge brød en af boremaskinerne desuden sammen, hvilket førte til yderligere forsinkelser.

De 41 arbejdere har fået mad, vand, lys, ilt og medicin gennem et rør.

Undervejs er også et kamera blevet sendt igennem røret, hvorfor der også har været bragt billeder af arbejderne.

Myndighederne har ikke oplyst, hvad der fik tunnelen til at kollapse.

I regionen er jordskred, jordskælv og oversvømmelser dog ret hyppige.

/ritzau/

News Related

OTHER NEWS

NFL-træner får sparket efter skrækkelig sæsonstart

Carolina Panthers tabte søndag til Tennessee Titans efter at have ført med 10-1. Frank Reich er færdig som træner for NFL-klubben Caroline Panthers efter bare 11 kampe i spidsen for ... Read more »

Pyrus-stjerne melder ud: Det er slut

Foto: Robert Hendel/Gonzales Photo/Ritzau Scanpix Den velkendte skuespiller Jan Linnebjerg, bedst kendt som den elskede nisse Pyrus, har taget turen til Imperial-biografen i København for at se den nye danske ... Read more »

Nottingham Forest undersøger nye påstande om homofobi

Brighton, der fik Lewis Dunk udvist, vandt opgøret mod Nottingham Forest med cifrene 3-2. Nottingham Forest bistår politiet i dets efterforskning af en række tilhængere, som menes at være kommet ... Read more »

Lind undskylder efter grim tackling på FCM-keeper

Alexander Lind ramte efter en halv times spil under superligaopgøret mellem Silkeborg og FCM Martin Fraisl i hovedet med sit knæ. – Undskyld. Sådan lyder det sent mandag på det ... Read more »

Google starter med at slette inaktive konti fredag

Google annoncerede i maj en oprydningsproces, der starter fredag. (Arkivfoto). Fredag begynder Google at rydde op i inaktive konti på tværs af sine platforme. Det skriver nyhedsbureauet AP. Google annoncerede ... Read more »

Ronaldo overbeviste dommer om at omstøde eget straffespark

I stedet for at gøre sig klar til at sparke straffespark, kom Cristiano Ronaldo hurtigt på benene igen og viste en løftet pegefinger til dommeren, kinesiske Ma Ning. Normalt er ... Read more »

Klimaaktivister vil stoppe oliefelter og sagsøger Norges stat

I 2021 demonstrerede aktivister i Oslo foran Energi- og Olieministeriet, som ikke mener, at godkendelse af nye olie- og gasfelter strider med loven. (Arkivfoto). Tirsdag skal en byret i Oslo ... Read more »
Top List in the World