På fredag sker det: Google sletter alt

på fredag sker det: google sletter alt

Foto: Shutterstock

Google indleder en oprydning af inaktive konti på tværs af platformene fra denne fredag. Konti, der ikke er blevet brugt i løbet af de seneste to år, kan blive slettet som en del af opdaterede politikker for inaktive konti. Formålet er at beskytte privatlivets fred og forhindre uautoriseret adgang, selv for dem, der ikke længere bruger Googles tjenester. Advarsler er blevet sendt til de berørte konti, og indhold på Google Drive, Docs og Gmail kan også blive berørt. Det skriver Se & Hør.

Læs også

Ældre konti, der ikke bruger tofaktorgodkendelse, er særligt sårbare for hacking. Ifølge Google kan ulovlig adgang til en konto føre til identitetstyveri. For at undgå sletning skal brugere logge ind mindst en gang hvert andet år eller udføre aktive handlinger som at sende e-mails, bruge Google Drive eller se videoer på YouTube. Sletning gælder kun personlige konti og påvirker ikke organisationer, skoler eller virksomhedskonti. Brugere på YouTube med penge på gavekort på deres konto vil heller ikke blive slettet, rapporterer CNN.

Læs også

News Related

OTHER NEWS

NFL-træner får sparket efter skrækkelig sæsonstart

Carolina Panthers tabte søndag til Tennessee Titans efter at have ført med 10-1. Frank Reich er færdig som træner for NFL-klubben Caroline Panthers efter bare 11 kampe i spidsen for ... Read more »

Pyrus-stjerne melder ud: Det er slut

Foto: Robert Hendel/Gonzales Photo/Ritzau Scanpix Den velkendte skuespiller Jan Linnebjerg, bedst kendt som den elskede nisse Pyrus, har taget turen til Imperial-biografen i København for at se den nye danske ... Read more »

Nottingham Forest undersøger nye påstande om homofobi

Brighton, der fik Lewis Dunk udvist, vandt opgøret mod Nottingham Forest med cifrene 3-2. Nottingham Forest bistår politiet i dets efterforskning af en række tilhængere, som menes at være kommet ... Read more »

Lind undskylder efter grim tackling på FCM-keeper

Alexander Lind ramte efter en halv times spil under superligaopgøret mellem Silkeborg og FCM Martin Fraisl i hovedet med sit knæ. – Undskyld. Sådan lyder det sent mandag på det ... Read more »

Google starter med at slette inaktive konti fredag

Google annoncerede i maj en oprydningsproces, der starter fredag. (Arkivfoto). Fredag begynder Google at rydde op i inaktive konti på tværs af sine platforme. Det skriver nyhedsbureauet AP. Google annoncerede ... Read more »

Ronaldo overbeviste dommer om at omstøde eget straffespark

I stedet for at gøre sig klar til at sparke straffespark, kom Cristiano Ronaldo hurtigt på benene igen og viste en løftet pegefinger til dommeren, kinesiske Ma Ning. Normalt er ... Read more »

Klimaaktivister vil stoppe oliefelter og sagsøger Norges stat

I 2021 demonstrerede aktivister i Oslo foran Energi- og Olieministeriet, som ikke mener, at godkendelse af nye olie- og gasfelter strider med loven. (Arkivfoto). Tirsdag skal en byret i Oslo ... Read more »
Top List in the World