Keld og Hilda med chok-nyhed: Derfor indstiller vi karrieren

Dansktopduoen Keld og Hilda nærmer sig begge de 80 år, og det betyder også, at de har besluttet, hvornår deres sidste optræden skal ske.

I en menneskealder har Keld og Hilda Heick været synonym med god underholdning for danskerne, men nu kan det meget vel snart være slut.

Begge er de i slutningen af 70’erne, og Hilda har klart sagt, at hun ikke vil optræde, når hun fylder 80 år – og Keld vil ikke optræde uden hende, lyder det nu.

Dermed kan det meget vel snart være slut for den populære dansktopduos karriere, selv om det har været en svær beslutning.

– Vi bliver jo gamle. Vi har gjort vores pligt, og det har været sjovt og en kæmpe fornøjelse, men vi må se i øjnene, at det er slut i løbet af de næste par år, siger Keld Heick til Ekstra Bladet.

Turnéer tærer

Han mener, at hustruen har ret, for ægteparret har været heldige med deres helbred, da de lige nu begge er sunde og raske, men den slags kan jo hurtigt ændre sig.

For et musiker-liv indebærer også lange ture på landevejen, og lige nu spiller Heick-parret 80-90 jobs om året, der tærer på kræfterne.

I gamle dage kunne de to spille to-tre jobs om dagen, men det er ikke muligt mere, og i år starter juleturnéen for eksempel i Løkken, hvilket kræver en lang køretur.

Ikke desto mindre er de begge stadig glade for at optræde, og det har også været en vemodig beslutning, som Keld Heick godt kan mærke, at der vækker en tristhed, erkender han.

keld og hilda med chok-nyhed: derfor indstiller vi karrieren

Foto: Henning Hjorth/Ritzau Scanpix

Stor respekt for den svære beslutning!

Skriv dine tanker i kommentarsporet under artiklen på Facebook – og del den gerne med dine venner!

Artiklen Keld og Hilda med chok-nyhed: Derfor indstiller vi karrieren blev først udgivet af Newsner Dansk.

News Related

OTHER NEWS

NFL-træner får sparket efter skrækkelig sæsonstart

Carolina Panthers tabte søndag til Tennessee Titans efter at have ført med 10-1. Frank Reich er færdig som træner for NFL-klubben Caroline Panthers efter bare 11 kampe i spidsen for ... Read more »

Pyrus-stjerne melder ud: Det er slut

Foto: Robert Hendel/Gonzales Photo/Ritzau Scanpix Den velkendte skuespiller Jan Linnebjerg, bedst kendt som den elskede nisse Pyrus, har taget turen til Imperial-biografen i København for at se den nye danske ... Read more »

Nottingham Forest undersøger nye påstande om homofobi

Brighton, der fik Lewis Dunk udvist, vandt opgøret mod Nottingham Forest med cifrene 3-2. Nottingham Forest bistår politiet i dets efterforskning af en række tilhængere, som menes at være kommet ... Read more »

Lind undskylder efter grim tackling på FCM-keeper

Alexander Lind ramte efter en halv times spil under superligaopgøret mellem Silkeborg og FCM Martin Fraisl i hovedet med sit knæ. – Undskyld. Sådan lyder det sent mandag på det ... Read more »

Google starter med at slette inaktive konti fredag

Google annoncerede i maj en oprydningsproces, der starter fredag. (Arkivfoto). Fredag begynder Google at rydde op i inaktive konti på tværs af sine platforme. Det skriver nyhedsbureauet AP. Google annoncerede ... Read more »

Ronaldo overbeviste dommer om at omstøde eget straffespark

I stedet for at gøre sig klar til at sparke straffespark, kom Cristiano Ronaldo hurtigt på benene igen og viste en løftet pegefinger til dommeren, kinesiske Ma Ning. Normalt er ... Read more »

Klimaaktivister vil stoppe oliefelter og sagsøger Norges stat

I 2021 demonstrerede aktivister i Oslo foran Energi- og Olieministeriet, som ikke mener, at godkendelse af nye olie- og gasfelter strider med loven. (Arkivfoto). Tirsdag skal en byret i Oslo ... Read more »
Top List in the World