Deler glædelig nyhed: Anders Lund Madsen snart far til 8

deler glædelig nyhed: anders lund madsen snart far til 8

Foto: Anthon Unger/Ritzau Scanpix

Den 60-årige journalist og tv-personlighed Anders Lund Madsen får snart hænderne fulde igen med bleskift og hvad der ellers hører med en lille ny baby.

Han skal nemlig være far for ottende gang.

Det bekræfter hans 18 år yngre hustru, Karin Prehst Lund Madsen, i et interview med Vores Børn ifølge Her & Nu.

Læs også

“Jeg glæder mig rigtig meget. Jeg havde dog ikke lige set det komme, at jeg skulle være mor til fem. Jeg havde regnet med, at jeg kun skulle have tre børn, for jeg syntes faktisk, at dem, der havde fire børn, var sådan lidt omgivet af mylder,” fortæller hun til Vores Børn og fortsætter:

“Men vi kan godt lide at lade naturen gå sin gang. At hvis det sker, så sker det. Og så kan man jo ikke lige planlægge sig ud af alt.”

Læs også

Anders Lund Madsen er i forvejen far til Vild, Stærkodder, Sofie My, Björk, Storm, Brio og Modig.

De fire yngste, som du kan se et billede af herunder, har han sammen med Karin Prehst Lund Madsen, der således snart kan kalde sig mor til fem.

Navnet på den lille ny holder parret tæt indtil fødslen.

Den kommende mor til fem kan dog afsløre, at navnet bærer en fin historie, ligesom det har været tilfældet med deres øvrige børn.

Læs også

News Related

OTHER NEWS

NFL-træner får sparket efter skrækkelig sæsonstart

Carolina Panthers tabte søndag til Tennessee Titans efter at have ført med 10-1. Frank Reich er færdig som træner for NFL-klubben Caroline Panthers efter bare 11 kampe i spidsen for ... Read more »

Pyrus-stjerne melder ud: Det er slut

Foto: Robert Hendel/Gonzales Photo/Ritzau Scanpix Den velkendte skuespiller Jan Linnebjerg, bedst kendt som den elskede nisse Pyrus, har taget turen til Imperial-biografen i København for at se den nye danske ... Read more »

Nottingham Forest undersøger nye påstande om homofobi

Brighton, der fik Lewis Dunk udvist, vandt opgøret mod Nottingham Forest med cifrene 3-2. Nottingham Forest bistår politiet i dets efterforskning af en række tilhængere, som menes at være kommet ... Read more »

Lind undskylder efter grim tackling på FCM-keeper

Alexander Lind ramte efter en halv times spil under superligaopgøret mellem Silkeborg og FCM Martin Fraisl i hovedet med sit knæ. – Undskyld. Sådan lyder det sent mandag på det ... Read more »

Google starter med at slette inaktive konti fredag

Google annoncerede i maj en oprydningsproces, der starter fredag. (Arkivfoto). Fredag begynder Google at rydde op i inaktive konti på tværs af sine platforme. Det skriver nyhedsbureauet AP. Google annoncerede ... Read more »

Ronaldo overbeviste dommer om at omstøde eget straffespark

I stedet for at gøre sig klar til at sparke straffespark, kom Cristiano Ronaldo hurtigt på benene igen og viste en løftet pegefinger til dommeren, kinesiske Ma Ning. Normalt er ... Read more »

Klimaaktivister vil stoppe oliefelter og sagsøger Norges stat

I 2021 demonstrerede aktivister i Oslo foran Energi- og Olieministeriet, som ikke mener, at godkendelse af nye olie- og gasfelter strider med loven. (Arkivfoto). Tirsdag skal en byret i Oslo ... Read more »
Top List in the World