Lind undskylder efter grim tackling på FCM-keeper

lind undskylder efter grim tackling på fcm-keeper

Alexander Lind ramte efter en halv times spil under superligaopgøret mellem Silkeborg og FCM Martin Fraisl i hovedet med sit knæ.

– Undskyld.

Sådan lyder det sent mandag på det sociale medie Instagram fra Silkeborg-angriberen Alexander Lind, der tidligere på aftenen var involveret i en uhyggelig situation med FCM-keeperen Martin Fraisl.

Lind ramte efter en halv times spil under superligaopgøret mellem de to klubber Fraisl i hovedet med sit knæ. Målmanden måtte bæres fra banen, og Lind fik direkte rødt kort.

– Først og fremmest er jeg rigtig ked af at skuffe holdet og de fans, som var mødt op til kampen i dag, skriver Lind.

– Samtidig er jeg virkelig ked af, at min tackling på Fraisl var så grim. Kunne aldrig drømme om at skade nogen eller gøre nogen ondt på en bane, hvilket min reaktion sagde alt om.

Fraisl blev efter uheldet kørt på Viborg Hospital for at blive tjekket.

Før Fraisl blev båret ud af banen på en båre, kom østrigeren til bevidsthed igen, og han nåede lige at udveksle et par ord med midtjydernes anfører, Henrik Dalsgaard, på vej ud.

– Det var rart at se ham hæve armen på vej ud, og han spurgte mig, om der i det mindste var rødt kort. Jeg svarede “ja”, og så faldt han lidt til ro, sagde forsvarsspilleren tidligere.

FC Midtjylland endte med at udnytte overtallet flot og tog en storsejr på 4-1 på Silkeborgs hjemmebane.

Med ti mål er Alexander Lind Superligaens topscorer efter 16 spillerunder.

/ritzau/

News Related

OTHER NEWS

Rekordhøjt antal udenlandske indsatte er overført til deres hjemlande

Det er som udgangspunkt EU-regler, internationale konventioner og modtagerlandenes lovgivning, der har betydning for, om det er muligt at overføre domfældte i Danmark til afsoning i deres hjemland. (Arkivfoto). Rekordmange ... Read more »

NFL-træner får sparket efter skrækkelig sæsonstart

Carolina Panthers tabte søndag til Tennessee Titans efter at have ført med 10-1. Frank Reich er færdig som træner for NFL-klubben Caroline Panthers efter bare 11 kampe i spidsen for ... Read more »

Pyrus-stjerne melder ud: Det er slut

Foto: Robert Hendel/Gonzales Photo/Ritzau Scanpix Den velkendte skuespiller Jan Linnebjerg, bedst kendt som den elskede nisse Pyrus, har taget turen til Imperial-biografen i København for at se den nye danske ... Read more »

Nottingham Forest undersøger nye påstande om homofobi

Brighton, der fik Lewis Dunk udvist, vandt opgøret mod Nottingham Forest med cifrene 3-2. Nottingham Forest bistår politiet i dets efterforskning af en række tilhængere, som menes at være kommet ... Read more »

Google starter med at slette inaktive konti fredag

Google annoncerede i maj en oprydningsproces, der starter fredag. (Arkivfoto). Fredag begynder Google at rydde op i inaktive konti på tværs af sine platforme. Det skriver nyhedsbureauet AP. Google annoncerede ... Read more »

Ronaldo overbeviste dommer om at omstøde eget straffespark

I stedet for at gøre sig klar til at sparke straffespark, kom Cristiano Ronaldo hurtigt på benene igen og viste en løftet pegefinger til dommeren, kinesiske Ma Ning. Normalt er ... Read more »

Klimaaktivister vil stoppe oliefelter og sagsøger Norges stat

I 2021 demonstrerede aktivister i Oslo foran Energi- og Olieministeriet, som ikke mener, at godkendelse af nye olie- og gasfelter strider med loven. (Arkivfoto). Tirsdag skal en byret i Oslo ... Read more »
Top List in the World