Så mange penge kunne Patrick Mortensens legendetrøje indbringe

så mange penge kunne patrick mortensens legendetrøje indbringe

Så mange penge kunne Patrick Mortensens legendetrøje indbringe

AGFs anfører, Patrick Mortensen, bar en helt unik trøje under kampen mod Viborg FF på Ceres Park den 12. november.

Trøjen havde en betydning og var en hyldest til en anden legende, Lars Lundkvist. Med nummer 10 på ryggen, et nummer der engang tilhørte 80’er-legenden Lundkvist, løb Mortensen på banen og scorede det første mål i AGFs 2-0 sejr over Viborg.

Efter kampen blev trøjen sat på auktion.

Overskuddet fra salget, som nåede op på 15.001 kroner, var gik, efter ønske fra Lars Lundkvist, til foreningen “Familier med kræftramte børn”. Denne organisation arbejder utrætteligt for at give familier, der kæmper med kræft, muligheden for at opleve glædelige stunder i en ellers udfordrende tid.

Den heldige køber af trøjen får ikke kun et minde om en sejrsrig kamp, men også en signatur fra både Patrick Mortensen og Lars Lundkvist, hvilket tilføjer en ekstra dimension af værdi og betydning. Det bliver et uvurderligt samlerklenodie, som den heldige køber kan nyde i årene fremover.

News Related

OTHER NEWS

NFL-træner får sparket efter skrækkelig sæsonstart

Carolina Panthers tabte søndag til Tennessee Titans efter at have ført med 10-1. Frank Reich er færdig som træner for NFL-klubben Caroline Panthers efter bare 11 kampe i spidsen for ... Read more »

Pyrus-stjerne melder ud: Det er slut

Foto: Robert Hendel/Gonzales Photo/Ritzau Scanpix Den velkendte skuespiller Jan Linnebjerg, bedst kendt som den elskede nisse Pyrus, har taget turen til Imperial-biografen i København for at se den nye danske ... Read more »

Nottingham Forest undersøger nye påstande om homofobi

Brighton, der fik Lewis Dunk udvist, vandt opgøret mod Nottingham Forest med cifrene 3-2. Nottingham Forest bistår politiet i dets efterforskning af en række tilhængere, som menes at være kommet ... Read more »

Lind undskylder efter grim tackling på FCM-keeper

Alexander Lind ramte efter en halv times spil under superligaopgøret mellem Silkeborg og FCM Martin Fraisl i hovedet med sit knæ. – Undskyld. Sådan lyder det sent mandag på det ... Read more »

Google starter med at slette inaktive konti fredag

Google annoncerede i maj en oprydningsproces, der starter fredag. (Arkivfoto). Fredag begynder Google at rydde op i inaktive konti på tværs af sine platforme. Det skriver nyhedsbureauet AP. Google annoncerede ... Read more »

Ronaldo overbeviste dommer om at omstøde eget straffespark

I stedet for at gøre sig klar til at sparke straffespark, kom Cristiano Ronaldo hurtigt på benene igen og viste en løftet pegefinger til dommeren, kinesiske Ma Ning. Normalt er ... Read more »

Klimaaktivister vil stoppe oliefelter og sagsøger Norges stat

I 2021 demonstrerede aktivister i Oslo foran Energi- og Olieministeriet, som ikke mener, at godkendelse af nye olie- og gasfelter strider med loven. (Arkivfoto). Tirsdag skal en byret i Oslo ... Read more »
Top List in the World