Erik ten Hags dage i Manchester United er måske talte: Har allerede kontaktet stjernetræner

erik ten hags dage i manchester united er måske talte: har allerede kontaktet stjernetræner

Erik ten Hags dage i Manchester United er måske talte: Har allerede kontaktet stjernetræner

Manchester United er uden tvivl en af de fineste adresser i fodboldverdenen. De kan utvivlsomt tiltrække de største navne og historisk set har deres trænere også været fra den øverste hylde.

Nu ser det ud til at klubben nok engang er på jagt efter en ny træner.

Det sker efter en sæson, hvor resultaterne ikke har levet op til forventningerne. Derfor peger rygterne nu mod Carlo Ancelotti, der lige nu fungerer som træner for Real Madrid, som en potentiel kandidat til at overtage roret i den engelske traditionsklub.

Ancelotti, hvis kontrakt med Real Madrid udløber til sommer, er kendt for sin evne til at lede stjernespækkede hold. Hans erfaring og succes på højeste niveau gør ham til en attraktiv mulighed for Manchester United, der håber på at genfinde sin tidligere storhed.

Rygterne om, hvorvidt Ancelottis fremtid ligger i Manchester United, er ifølge El Partizado de Cope dog vurderet til at være under middel.

Når Manchester United aktivt leder efter en ny træner, så peger det i retningen af en exit for Erik ten Hag. Spørgsmålet er, hvor lang snor hollænderen har.

News Related

OTHER NEWS

NFL-træner får sparket efter skrækkelig sæsonstart

Carolina Panthers tabte søndag til Tennessee Titans efter at have ført med 10-1. Frank Reich er færdig som træner for NFL-klubben Caroline Panthers efter bare 11 kampe i spidsen for ... Read more »

Pyrus-stjerne melder ud: Det er slut

Foto: Robert Hendel/Gonzales Photo/Ritzau Scanpix Den velkendte skuespiller Jan Linnebjerg, bedst kendt som den elskede nisse Pyrus, har taget turen til Imperial-biografen i København for at se den nye danske ... Read more »

Nottingham Forest undersøger nye påstande om homofobi

Brighton, der fik Lewis Dunk udvist, vandt opgøret mod Nottingham Forest med cifrene 3-2. Nottingham Forest bistår politiet i dets efterforskning af en række tilhængere, som menes at være kommet ... Read more »

Lind undskylder efter grim tackling på FCM-keeper

Alexander Lind ramte efter en halv times spil under superligaopgøret mellem Silkeborg og FCM Martin Fraisl i hovedet med sit knæ. – Undskyld. Sådan lyder det sent mandag på det ... Read more »

Google starter med at slette inaktive konti fredag

Google annoncerede i maj en oprydningsproces, der starter fredag. (Arkivfoto). Fredag begynder Google at rydde op i inaktive konti på tværs af sine platforme. Det skriver nyhedsbureauet AP. Google annoncerede ... Read more »

Ronaldo overbeviste dommer om at omstøde eget straffespark

I stedet for at gøre sig klar til at sparke straffespark, kom Cristiano Ronaldo hurtigt på benene igen og viste en løftet pegefinger til dommeren, kinesiske Ma Ning. Normalt er ... Read more »

Klimaaktivister vil stoppe oliefelter og sagsøger Norges stat

I 2021 demonstrerede aktivister i Oslo foran Energi- og Olieministeriet, som ikke mener, at godkendelse af nye olie- og gasfelter strider med loven. (Arkivfoto). Tirsdag skal en byret i Oslo ... Read more »
Top List in the World