Circle K-kampagne vender tilbage: Disse danskere vil nyde godt af det

circle k-kampagne vender tilbage: disse danskere vil nyde godt af det

Foto: Shutterstock

Som følge af den udbredte mistrivsel blandt børn og unge har BørneTelefonen travlt. Digital mobning, stress, præstationsangst, vold og selvskadende adfærd er nogle af de emner, børn og unge kontakter BørneTelefonen om. Derfor ruller Circle K for sjette år i træk ud med Børnekaffe-kampagnen og denne gang i et nyt format.

Det skriver Circle K i en pressemeddelelse.

Børnekaffe er kaffe til fordel for BørneTelefonen, og hver kunde som køber en mellemstørrelse kaffe i en Børnekaffekop sikrer, at Circle K donerer penge til Børns Vilkår. Samlet forventes en donation på 1 million kroner til Børns Vilkår fra Circle K.  Herudover kan kunderne via en QR-kode donere yderligere beløb til BørneTelefonen.

”Vi kører Børnekaffe-kampagnen igen, fordi vi de forgangne år har oplevet en enorm opbakning hos vores kunder til denne kampagne og fordi vi fortsat ønsker at støtte op om Børns Vilkår. Med vores Børnekaffe kampagne kan vi hjælpe med til, at BørneTelefonen fortsat kan holde døgnåben og hjælpe endnu flere sårbare børn og unge”, fortæller kommunikationschef hos Circle K Danmark, Kirsten Grumstrup.

Læs også

BørneTelefonen gør en forskel for tusindvis af børn Børnekaffe-kampagnen er en del af et flerårigt samarbejde mellem Circle K og Børns Vilkår, som siden 2019 har indsamlet over fem millioner kroner ind til BørneTelefonen. Tidligere er donationerne gået til at udvide BørneTelefonens åbningstid, så den nu er døgnåben.

”Når børn og unge kontakter BørneTelefonen, er det ofte første gang, de sætter ord på det, der er svært, og derfor er det afgørende, at vi kan være der for dem – uanset tidspunktet på døgnet. Vi er meget taknemmelige for samarbejdet med Circle K, som netop støtter op om, at BørneTelefonen kan svare på flest mulige henvendelser,” siger direktør i Børns Vilkår, Rasmus Kjeldahl.

Om Børnekaffe

Kampagnen kører for sjette gang i træk i alle Circle K’s 208 danske butikker.

  I år går donationen til fortsat at holde BørneTelefonen døgnåbent.

  Børnekaffe har siden 2019 medført en samlet donation på over fem millioner kroner til Børns Vilkår.

  Læs mere om Børnekaffe på www.circlek.dk/børnekaffe

Om BørneTelefonen 

  BørneTelefonen har været døgnåben siden 1. november 2021. Her kan børn og unge henvende sig på telefon, chat og sms, ligesom BørneTelefonens hjemmeside har en brevkasse, man kan skrive til.

  Sidste år havde BørneTelefonens frivillige rådgivere over 60.000 samtaler med børn og unge.

  Blandt de emner, der fylder mest i samtalerne, var forholdet mellem barn og forældre, kærlighed/forelskelse, venskaber og selvskadende adfærd.

Læs også

News Related

OTHER NEWS

NFL-træner får sparket efter skrækkelig sæsonstart

Carolina Panthers tabte søndag til Tennessee Titans efter at have ført med 10-1. Frank Reich er færdig som træner for NFL-klubben Caroline Panthers efter bare 11 kampe i spidsen for ... Read more »

Pyrus-stjerne melder ud: Det er slut

Foto: Robert Hendel/Gonzales Photo/Ritzau Scanpix Den velkendte skuespiller Jan Linnebjerg, bedst kendt som den elskede nisse Pyrus, har taget turen til Imperial-biografen i København for at se den nye danske ... Read more »

Nottingham Forest undersøger nye påstande om homofobi

Brighton, der fik Lewis Dunk udvist, vandt opgøret mod Nottingham Forest med cifrene 3-2. Nottingham Forest bistår politiet i dets efterforskning af en række tilhængere, som menes at være kommet ... Read more »

Lind undskylder efter grim tackling på FCM-keeper

Alexander Lind ramte efter en halv times spil under superligaopgøret mellem Silkeborg og FCM Martin Fraisl i hovedet med sit knæ. – Undskyld. Sådan lyder det sent mandag på det ... Read more »

Google starter med at slette inaktive konti fredag

Google annoncerede i maj en oprydningsproces, der starter fredag. (Arkivfoto). Fredag begynder Google at rydde op i inaktive konti på tværs af sine platforme. Det skriver nyhedsbureauet AP. Google annoncerede ... Read more »

Ronaldo overbeviste dommer om at omstøde eget straffespark

I stedet for at gøre sig klar til at sparke straffespark, kom Cristiano Ronaldo hurtigt på benene igen og viste en løftet pegefinger til dommeren, kinesiske Ma Ning. Normalt er ... Read more »

Klimaaktivister vil stoppe oliefelter og sagsøger Norges stat

I 2021 demonstrerede aktivister i Oslo foran Energi- og Olieministeriet, som ikke mener, at godkendelse af nye olie- og gasfelter strider med loven. (Arkivfoto). Tirsdag skal en byret i Oslo ... Read more »
Top List in the World