Majbritt vandt ‘Robinson Ekspeditionen 2023’: Derfor donerer jeg nogle af pengene væk

Majbritt fortæller nu, hvorfor hun ikke skal bruge alle pengene på sig selv.

Vi er gået ind i den periode, hvor der er finaler til højre og venstre.

Vinderen af blandt andet ‘Den store bagedyst’ og ‘Vild med dans’ er netop blevet kåret, og nu var turen også kommet til ‘Robinson Ekspeditionen’.

I år markerede man 25-års jubilæet for den første sæson, og det har i den grad været noget af en spændende affære.

De startede 22 og mandag skulle vi så finde ud af, hvem der skulle stå i finalen.

Det skulle afgøres gennem tre discipliner, og den første var måske den mest legendariske af dem alle. Planken.

Her greb Pia chancen og sikrede sig dermed ikke blot sin første individuelle sejr, hun sikrede sig også en plads i finalen.

I anden disciplin skulle deltagerne bygge et tårn, og her udnyttede Majbritt sin erfaring fra sit job som bygningingeniør.

Hun fik nemlig hurtigst bygget et solidt fundament og det højeste tårn, og så var hun klar til finalen.

I sidste disciplin gjaldt det en anden ikonisk disciplin. Kniven.

Her stod Lars, Nicole og Frederik og kæmpede om den sidste plads.

Og det blev Nicole, der nappede den, og dermed blev det en ‘Robinson’-finale kun bestående af kvindelige deltagere, hvilket kun er sket én gang før.

Spændende finale

I finalen skulle Pia, Majbritt og Nicole lave akvædukter og transportere vand gennem en bane, hvorefter de skulle ramme tre skiver ude på havet.

Her stod det til tider fuldstændig lige, men til slut satte Majbritt spurten ind, da rampen skulle bygges, og så var hun klar til at skyde til måls.

Både Pia og Nicole endte med at mangle vand, og det gav Majbritt masser af tid til at ramme de tre mål.

Og det gjorde hun overlegent.

Forståeligt blev der råbt og skreget af stor lykke, og dermed blev Majbritt vinderen af årets ekspedition, men selvfølgelig også de 500.000 kroner.

Men hvad skal pengepræmien gå til?

Artiklen fortsætter under billedet…

majbritt vandt ‘robinson ekspeditionen 2023’: derfor donerer jeg nogle af pengene væk

Majbritt og Jakob Kjeldbjerg. Foto: Viaplay/Jakob Skovgaard

Er selv frivillig

Majbritt løftede allerede lidt af sløret for det inden finalen. Her talte hun både om et huskøb med sin kæreste, Simon, men hun nævnte også, at nogle af pengene skulle doneres væk til organisationen for græske gadehunde.

I et interview med HER&NU fortæller Majbritt nu, hvorfor nogle af pengene skal gå til netop dem.

– Jeg er frivillig i en organisation, der hedder Græske Gadehunde. Jeg også frivillig ude ved Aarhus Dyreinternat. Men græske hunde vil jeg gerne hjælpe. Jeg har tidligere været nede og hente hunde hjem til Danmark, og jeg har været plejefamilie for nogle hunde. Jeg har en forkærlighed for denne organisation og synes, de gør et godt arbejde. Derfor ville jeg gerne støtte dem, udtaler hun.

Hun har også selv netop adopteret hunden Benni. Til mediet fortæller Majbritt, at hun længe havde ledt i organisationen, men da Benni dukkede op i et internat i Rødovre, så måtte hun bare have ham.

Var det den rigtige, der vandt ‘Robinson Ekspeditionen 2023’? Skriv dit svar i kommentarsporet. Del også meget gerne artiklen.

Artiklen Majbritt vandt ‘Robinson Ekspeditionen 2023’: Derfor donerer jeg nogle af pengene væk blev først udgivet af Newsner Dansk.

News Related

OTHER NEWS

NFL-træner får sparket efter skrækkelig sæsonstart

Carolina Panthers tabte søndag til Tennessee Titans efter at have ført med 10-1. Frank Reich er færdig som træner for NFL-klubben Caroline Panthers efter bare 11 kampe i spidsen for ... Read more »

Pyrus-stjerne melder ud: Det er slut

Foto: Robert Hendel/Gonzales Photo/Ritzau Scanpix Den velkendte skuespiller Jan Linnebjerg, bedst kendt som den elskede nisse Pyrus, har taget turen til Imperial-biografen i København for at se den nye danske ... Read more »

Nottingham Forest undersøger nye påstande om homofobi

Brighton, der fik Lewis Dunk udvist, vandt opgøret mod Nottingham Forest med cifrene 3-2. Nottingham Forest bistår politiet i dets efterforskning af en række tilhængere, som menes at være kommet ... Read more »

Lind undskylder efter grim tackling på FCM-keeper

Alexander Lind ramte efter en halv times spil under superligaopgøret mellem Silkeborg og FCM Martin Fraisl i hovedet med sit knæ. – Undskyld. Sådan lyder det sent mandag på det ... Read more »

Google starter med at slette inaktive konti fredag

Google annoncerede i maj en oprydningsproces, der starter fredag. (Arkivfoto). Fredag begynder Google at rydde op i inaktive konti på tværs af sine platforme. Det skriver nyhedsbureauet AP. Google annoncerede ... Read more »

Ronaldo overbeviste dommer om at omstøde eget straffespark

I stedet for at gøre sig klar til at sparke straffespark, kom Cristiano Ronaldo hurtigt på benene igen og viste en løftet pegefinger til dommeren, kinesiske Ma Ning. Normalt er ... Read more »

Klimaaktivister vil stoppe oliefelter og sagsøger Norges stat

I 2021 demonstrerede aktivister i Oslo foran Energi- og Olieministeriet, som ikke mener, at godkendelse af nye olie- og gasfelter strider med loven. (Arkivfoto). Tirsdag skal en byret i Oslo ... Read more »
Top List in the World