Pyrus-stjerne melder ud: Det er slut

pyrus-stjerne melder ud: det er slut

Foto: Robert Hendel/Gonzales Photo/Ritzau Scanpix

Den velkendte skuespiller Jan Linnebjerg, bedst kendt som den elskede nisse Pyrus, har taget turen til Imperial-biografen i København for at se den nye danske film ‘Synkefri’. Linnebjerg, der er kendt for sin rolle som Pyrus i TV 2’s julekalendere, er også glad for genudsendelsen af ‘Alletiders jul’ på TV 2 i år. Det fortæller Her & Nu.

Selvom Linnebjerg sidste år annoncerede, at han ikke længere ville optræde som Pyrus, har han valgt at give karakteren liv igen i år. Han fortæller, at det ikke er ham, der bestemmer, men Pyrus, der trængte til at besøge Gram Slot. Jan Linnebjerg optræder som Pyrus på Gram Slot fra den 25. november til 10. december og ser frem til at glæde publikum.

Læs også

Mens Jan Linnebjerg har været kendt som Pyrus i mange år, antyder han, at det måske snart er slut. Han afslører, at han snart vil påtage sig en ny rolle i en kommende serie, der skal filmes i 2024 og sendes i 2025. Linnebjerg er hemmelighedsfuld om projektet, men han bekræfter, at det er stort og vildt, og at han ser frem til at udforske en ny karakter efter mange års dedikation til Pyrus. Han glæder sig over, at der er nogen, der tør tage chancen med ham.

Pyrus er en elsket og populær figur, især blandt børn, og har været en af favoritjulekalenderne siden 1990’erne. Han er kendt for sine sjove og fantasifulde eventyr, hvor han sammen med sine kollegaer og andre karakterer spreder sjov og ballade samt løser forskellige opgaver og problemer. Jan Linnebjerg har portrætteret Pyrus i årevis og har skabt en uudslettelig plads for karakteren i dansk tv-historie.

Læs også

News Related

OTHER NEWS

Rekordhøjt antal udenlandske indsatte er overført til deres hjemlande

Det er som udgangspunkt EU-regler, internationale konventioner og modtagerlandenes lovgivning, der har betydning for, om det er muligt at overføre domfældte i Danmark til afsoning i deres hjemland. (Arkivfoto). Rekordmange ... Read more »

NFL-træner får sparket efter skrækkelig sæsonstart

Carolina Panthers tabte søndag til Tennessee Titans efter at have ført med 10-1. Frank Reich er færdig som træner for NFL-klubben Caroline Panthers efter bare 11 kampe i spidsen for ... Read more »

Nottingham Forest undersøger nye påstande om homofobi

Brighton, der fik Lewis Dunk udvist, vandt opgøret mod Nottingham Forest med cifrene 3-2. Nottingham Forest bistår politiet i dets efterforskning af en række tilhængere, som menes at være kommet ... Read more »

Lind undskylder efter grim tackling på FCM-keeper

Alexander Lind ramte efter en halv times spil under superligaopgøret mellem Silkeborg og FCM Martin Fraisl i hovedet med sit knæ. – Undskyld. Sådan lyder det sent mandag på det ... Read more »

Google starter med at slette inaktive konti fredag

Google annoncerede i maj en oprydningsproces, der starter fredag. (Arkivfoto). Fredag begynder Google at rydde op i inaktive konti på tværs af sine platforme. Det skriver nyhedsbureauet AP. Google annoncerede ... Read more »

Ronaldo overbeviste dommer om at omstøde eget straffespark

I stedet for at gøre sig klar til at sparke straffespark, kom Cristiano Ronaldo hurtigt på benene igen og viste en løftet pegefinger til dommeren, kinesiske Ma Ning. Normalt er ... Read more »

Klimaaktivister vil stoppe oliefelter og sagsøger Norges stat

I 2021 demonstrerede aktivister i Oslo foran Energi- og Olieministeriet, som ikke mener, at godkendelse af nye olie- og gasfelter strider med loven. (Arkivfoto). Tirsdag skal en byret i Oslo ... Read more »
Top List in the World