Medie bekræfter prins Joachim-nyhed: Den er god nok

medie bekræfter prins joachim-nyhed: den er god nok

Foto: Peter Hove Olesen/Ritzau Scanpix

For de der drømmer om at cruise rundt i et køretøj, der engang bar på royale skuldre, er der nu en enestående mulighed.

Prins Joachims legendariske Lotus Excel fra 1990’erne er atter oppe til salg, og bilentusiaster har chancen for at eje et køretøj med en fortid fuld af kongelig elegance.

Det skriver Se og Hør.

Bilen, som Prins Joachim erhvervede i 1993, har en eventyrlig rejse bag sig, der matcher prinsens egne globale eventyr.

Efter at være blevet købt i Storbritannien fandt bilen hurtigt vej til Danmark. Men som et ægte eventyr skulle bilen snart videre til fjernere himmelstrøg.

Læs også

I 1994 tog Lotus Excelen turen til Hong Kong, hvor prins Joachim på det tidspunkt arbejdede for A.P. Møller – Mærsk. Under den asiatiske himmel fik bilen lov til at føle vejene under sine dæk i næsten 2000 kilometer, før den atter vendte tilbage til Danmark året efter.

Desværre fik den kongelige bil ikke lov til at strække benene på danske veje i otte lange år, da den kun tilbagelagde beskedne 3200 kilometer indtil prinsen i 2002 besluttede at sælge sin elskede Lotus.

På Bilbasen, den digitale bilmarkedspalads, lyser salgsannoncen op og afslører, at denne historiske sportsvogn har kørt 85.000 kilometer og nu står til salg for 129.000 kroner, eksklusive afgifter.

Så slip din indre kongelige løs og grib chancen for at indramme dine egne eventyr bag rattet af Prins Joachims tidligere køretøj. Hvem ved, måske har den endda stadig en snert af kongelig mystik under motorhjelmen.

Læs også

News Related

OTHER NEWS

NFL-træner får sparket efter skrækkelig sæsonstart

Carolina Panthers tabte søndag til Tennessee Titans efter at have ført med 10-1. Frank Reich er færdig som træner for NFL-klubben Caroline Panthers efter bare 11 kampe i spidsen for ... Read more »

Pyrus-stjerne melder ud: Det er slut

Foto: Robert Hendel/Gonzales Photo/Ritzau Scanpix Den velkendte skuespiller Jan Linnebjerg, bedst kendt som den elskede nisse Pyrus, har taget turen til Imperial-biografen i København for at se den nye danske ... Read more »

Nottingham Forest undersøger nye påstande om homofobi

Brighton, der fik Lewis Dunk udvist, vandt opgøret mod Nottingham Forest med cifrene 3-2. Nottingham Forest bistår politiet i dets efterforskning af en række tilhængere, som menes at være kommet ... Read more »

Lind undskylder efter grim tackling på FCM-keeper

Alexander Lind ramte efter en halv times spil under superligaopgøret mellem Silkeborg og FCM Martin Fraisl i hovedet med sit knæ. – Undskyld. Sådan lyder det sent mandag på det ... Read more »

Google starter med at slette inaktive konti fredag

Google annoncerede i maj en oprydningsproces, der starter fredag. (Arkivfoto). Fredag begynder Google at rydde op i inaktive konti på tværs af sine platforme. Det skriver nyhedsbureauet AP. Google annoncerede ... Read more »

Ronaldo overbeviste dommer om at omstøde eget straffespark

I stedet for at gøre sig klar til at sparke straffespark, kom Cristiano Ronaldo hurtigt på benene igen og viste en løftet pegefinger til dommeren, kinesiske Ma Ning. Normalt er ... Read more »

Klimaaktivister vil stoppe oliefelter og sagsøger Norges stat

I 2021 demonstrerede aktivister i Oslo foran Energi- og Olieministeriet, som ikke mener, at godkendelse af nye olie- og gasfelter strider med loven. (Arkivfoto). Tirsdag skal en byret i Oslo ... Read more »
Top List in the World