Alexander Lind med dybtfølt underskyldning: ‘Kunne aldrig drømme om at skade nogen’

alexander lind med dybtfølt underskyldning: ‘kunne aldrig drømme om at skade nogen’

Alexander Lind med dybtfølt underskyldning: ‘Kunne aldrig drømme om at skade nogen’

Superligakampen mellem FC Midtjylland og Silkeborg endte med en stor sejr til FC Midtjylland, men det var en anden hændelse på banen, der har taget overskrifterne.

Igennem denne sæson har Silkeborgs angriber, Alexander Lind, stået for mange mål, og når han har fundet overskrifterne, har det været som målscorer eller på grund af den store grad af flyskræk, som angriberen har.

I mandagens kamp kolliderede han voldsomt med FC Midtjyllands målmand, Martin Fraisl. Sammenstødet var så kraftigt, at Fraisl blev slået bevidstløs og måtte bæres fra banen. Heldigvis kom der hurtigt beroligende nyheder om, at målmanden var i god behold efter omstændighederne.

Efter kampen, som endte med en 4-1 sejr til FC Midtjylland, besluttede Lind sig for at skrive en undskyldning på Instagram.

I en story udtrykker han sin dybe beklagelse over hændelsen. I et følelsesladet opslag forklarer han, at han aldrig havde til hensigt at skade nogen på banen. Hans reaktion efter tacklingen, hvor han var tydeligt påvirket og grædefærdig, understregede hans oprigtige fortrydelse over den voldsomhed, han var kommet ind i tacklingen i.

Lind understregede sin sorg over at have skuffet både sit hold og de fremmødte fans, samt sin dybe beklagelse overfor Fraisl for den hårde tackling.

News Related

OTHER NEWS

NFL-træner får sparket efter skrækkelig sæsonstart

Carolina Panthers tabte søndag til Tennessee Titans efter at have ført med 10-1. Frank Reich er færdig som træner for NFL-klubben Caroline Panthers efter bare 11 kampe i spidsen for ... Read more »

Pyrus-stjerne melder ud: Det er slut

Foto: Robert Hendel/Gonzales Photo/Ritzau Scanpix Den velkendte skuespiller Jan Linnebjerg, bedst kendt som den elskede nisse Pyrus, har taget turen til Imperial-biografen i København for at se den nye danske ... Read more »

Nottingham Forest undersøger nye påstande om homofobi

Brighton, der fik Lewis Dunk udvist, vandt opgøret mod Nottingham Forest med cifrene 3-2. Nottingham Forest bistår politiet i dets efterforskning af en række tilhængere, som menes at være kommet ... Read more »

Lind undskylder efter grim tackling på FCM-keeper

Alexander Lind ramte efter en halv times spil under superligaopgøret mellem Silkeborg og FCM Martin Fraisl i hovedet med sit knæ. – Undskyld. Sådan lyder det sent mandag på det ... Read more »

Google starter med at slette inaktive konti fredag

Google annoncerede i maj en oprydningsproces, der starter fredag. (Arkivfoto). Fredag begynder Google at rydde op i inaktive konti på tværs af sine platforme. Det skriver nyhedsbureauet AP. Google annoncerede ... Read more »

Ronaldo overbeviste dommer om at omstøde eget straffespark

I stedet for at gøre sig klar til at sparke straffespark, kom Cristiano Ronaldo hurtigt på benene igen og viste en løftet pegefinger til dommeren, kinesiske Ma Ning. Normalt er ... Read more »

Klimaaktivister vil stoppe oliefelter og sagsøger Norges stat

I 2021 demonstrerede aktivister i Oslo foran Energi- og Olieministeriet, som ikke mener, at godkendelse af nye olie- og gasfelter strider med loven. (Arkivfoto). Tirsdag skal en byret i Oslo ... Read more »
Top List in the World