Boris Becker med afsløring om Rune-samarbejde: Det må han leve med

boris becker med afsløring om rune-samarbejde: det må han leve med

Boris Becker med afsløring om Rune-samarbejde: Det må han leve med

Det har været en god tilføjelse til Holger Runes hold, at han har indgået en aftale med Boris Becker. Den tyske legende har spillet en stor rolle i, at han på kort tid har genfundet meget af sit niveau.

Af denne grund har han også været afgørende for, at Rune i det hele taget fik en plads ved ATP Finals i Torino. Længe var der nemlig tvivl om, hvorvidt det kunne lade sig gøre, fordi hans niveau haltede betydeligt.

Læs også

Becker har ikke udtalt sig om sine træningsmetoder, men nu åbner han døren en smule for det. I Eurosport-podcasten ‘Das Gelbe vom Ball’ fortæller han om et af de krav, som han har til træning med den unge dansker.

Tyskeren slår fast, at han har brug for at kunne kommunikere klart og tydeligt. Kan han ikke få lov til det, vil han ikke kunne udføre sit arbejde, mener han.

“Jeg har tilladelse til at sige, at du spillede ad helvedes til i dag. Jeg kan ikke arbejde uden det. Det må han leve med og tolerere, for det er den eneste måde at skabe fremskridt,” siger Boris Becker i podcasten.

Han afslører også, at der især er ét punkt, der har været i fokus for deres træning. Den tidligere Wimbledon-vinder har særligt fokuseret på arbejdet med Runes attitude, der til tider har været en ulempe for ham.

“Vi diskuterede under forberedelserne, hvorfor han tabte kampe. Var det på grund af hans forhånd eller baghånd? Eller var det på grund af hans attitude? Hvis ens attitude ikke er rigtig, så behøver man slet ikke at spille tennis,” siger han, og fortsætter:

“Det blev bedre fra kamp til kamp – hans attitude om ikke andet, men også hans spillestil.”

Læs også

News Related

OTHER NEWS

NFL-træner får sparket efter skrækkelig sæsonstart

Carolina Panthers tabte søndag til Tennessee Titans efter at have ført med 10-1. Frank Reich er færdig som træner for NFL-klubben Caroline Panthers efter bare 11 kampe i spidsen for ... Read more »

Pyrus-stjerne melder ud: Det er slut

Foto: Robert Hendel/Gonzales Photo/Ritzau Scanpix Den velkendte skuespiller Jan Linnebjerg, bedst kendt som den elskede nisse Pyrus, har taget turen til Imperial-biografen i København for at se den nye danske ... Read more »

Nottingham Forest undersøger nye påstande om homofobi

Brighton, der fik Lewis Dunk udvist, vandt opgøret mod Nottingham Forest med cifrene 3-2. Nottingham Forest bistår politiet i dets efterforskning af en række tilhængere, som menes at være kommet ... Read more »

Lind undskylder efter grim tackling på FCM-keeper

Alexander Lind ramte efter en halv times spil under superligaopgøret mellem Silkeborg og FCM Martin Fraisl i hovedet med sit knæ. – Undskyld. Sådan lyder det sent mandag på det ... Read more »

Google starter med at slette inaktive konti fredag

Google annoncerede i maj en oprydningsproces, der starter fredag. (Arkivfoto). Fredag begynder Google at rydde op i inaktive konti på tværs af sine platforme. Det skriver nyhedsbureauet AP. Google annoncerede ... Read more »

Ronaldo overbeviste dommer om at omstøde eget straffespark

I stedet for at gøre sig klar til at sparke straffespark, kom Cristiano Ronaldo hurtigt på benene igen og viste en løftet pegefinger til dommeren, kinesiske Ma Ning. Normalt er ... Read more »

Klimaaktivister vil stoppe oliefelter og sagsøger Norges stat

I 2021 demonstrerede aktivister i Oslo foran Energi- og Olieministeriet, som ikke mener, at godkendelse af nye olie- og gasfelter strider med loven. (Arkivfoto). Tirsdag skal en byret i Oslo ... Read more »
Top List in the World