Han sparer 3.000 kroner på dagligvarer om året: Nu deler han sit gyldne tip

han sparer 3.000 kroner på dagligvarer om året: nu deler han sit gyldne tip

Foto: Shutterstock

Det er blevet en udbredt tendens at optimere budgettet ved køb af dagligvarer, og interessen for at finde gode tilbud i supermarkedet vokser.

Fokus på smarte indkøb har vist sig at være en effektiv måde at skabe økonomiske besparelser for forbrugere.

Nedenfor præsenteres nogle værdifulde råd fra Niels Philip Kjeldsen, forbrugerredaktør på B.T., der regelmæssigt hjælper en husholdning med at spare betydelige beløb hver måned.

Læs også

Strategi for køb af kød

Prisstigninger på kød har været markante i de senere år, hvilket har motiveret forbrugerredaktøren til at implementere en taktik for at udnytte nedsatte priser.

Ved at besøge supermarkeder på forskellige tidspunkter har han identificeret et optimalt tidspunkt for køb af varer med gule mærker, som indikerer, at varen er tæt på sidste salgsdato.

På søndage mellem åbningstid og klokken 10.00 viser erfaringen, at der er gode tilbud at finde.

I Bilka blev der eksempelvis opsnappet 2,7 kg nakkekoteletter til en stærkt nedsat pris på 135 kroner. Havde man i stedet købt 5 pakker af 500 gram var det løbet op i 234,75 kroner.

Samlet besparelse

Ud over kødstrategien deler forfatteren erfaringer med at vælge butikkernes egne mærker.

Ved at teste og sammenligne 10 produkter viser det sig, at butikkernes egne varianter ikke kun er billigere, men også kan matche eller overgå kvaliteten af de dyrere mærker.

“Mit bud er, at jeg sparer mindst 3000 kroner om året ved at købe specifikt ind efter kød med gule mærker.”

Læs også

News Related

OTHER NEWS

NFL-træner får sparket efter skrækkelig sæsonstart

Carolina Panthers tabte søndag til Tennessee Titans efter at have ført med 10-1. Frank Reich er færdig som træner for NFL-klubben Caroline Panthers efter bare 11 kampe i spidsen for ... Read more »

Pyrus-stjerne melder ud: Det er slut

Foto: Robert Hendel/Gonzales Photo/Ritzau Scanpix Den velkendte skuespiller Jan Linnebjerg, bedst kendt som den elskede nisse Pyrus, har taget turen til Imperial-biografen i København for at se den nye danske ... Read more »

Nottingham Forest undersøger nye påstande om homofobi

Brighton, der fik Lewis Dunk udvist, vandt opgøret mod Nottingham Forest med cifrene 3-2. Nottingham Forest bistår politiet i dets efterforskning af en række tilhængere, som menes at være kommet ... Read more »

Lind undskylder efter grim tackling på FCM-keeper

Alexander Lind ramte efter en halv times spil under superligaopgøret mellem Silkeborg og FCM Martin Fraisl i hovedet med sit knæ. – Undskyld. Sådan lyder det sent mandag på det ... Read more »

Google starter med at slette inaktive konti fredag

Google annoncerede i maj en oprydningsproces, der starter fredag. (Arkivfoto). Fredag begynder Google at rydde op i inaktive konti på tværs af sine platforme. Det skriver nyhedsbureauet AP. Google annoncerede ... Read more »

Ronaldo overbeviste dommer om at omstøde eget straffespark

I stedet for at gøre sig klar til at sparke straffespark, kom Cristiano Ronaldo hurtigt på benene igen og viste en løftet pegefinger til dommeren, kinesiske Ma Ning. Normalt er ... Read more »

Klimaaktivister vil stoppe oliefelter og sagsøger Norges stat

I 2021 demonstrerede aktivister i Oslo foran Energi- og Olieministeriet, som ikke mener, at godkendelse af nye olie- og gasfelter strider med loven. (Arkivfoto). Tirsdag skal en byret i Oslo ... Read more »
Top List in the World