Glædeligt nyt til kunder hos Telia og Call me: Får snart adgang

glædeligt nyt til kunder hos telia og call me: får snart adgang

Foto: Shutterstock.com

Inden årets udgang tilbydes alle Telia og Call me kunder med mobil-, bredbånd- eller mobilt bredbåndsabonnement fri adgang til Podimo som ekstra service uden omkostninger.

Podimos podcasts byder på et stort udvalg af kvalitetsindhold fra et omfattende katalog af originale og eksklusive, reklamefri podcasts. Der kan lyttes til en masse spændende navne og titler, der bl.a. tæller Mads Steffensen, Geggo & Cengiz, Casper Christensen, Frank Hvam, Hav & Kamal, ’Det, vi taler om’, ’Fries Before Guys’, ’Her Går Det Godt’, ’Narkobetjenten’ og mange, mange flere.

Podimo kan lyttes til over hele verden, så længe appen er downloadet i Danmark.

Læs også

“Vi ser en stigende efterspørgsel fra kunder, der gerne vil samle familiens løsninger inden for mobiltelefoni, internet og streaming,” siger Jakob Steen, kommerciel direktør i Telias privatforretning, og fortsætter:

“Samtidig stiller familierne højere krav til kvaliteten af deres underholdningsløsninger. Derfor er vi glade for at kunne tilbyde Podimo som ekstra service uden omkostninger til alle vores eksisterende og nye mobil-, bredbånd- eller mobil- bredbåndskunder. Med Podimo får Telias og Call mes kunder fri adgang til en perlerække af podcasts i verdensklasse, når og hvor de ønsker det.”

Hos Podimo er der også begejstring for at kunne invitere Telias kunder indenfor i lyduniverset:

“Vi er enormt glade for samarbejdet med Telia, der åbner for en masse nye muligheder, både for os og Telia. Partnerskabet kommer som det seneste i en række partnerskaber, som vi har lanceret i løbet af 2023, og som alle bidrager til, at endnu flere nu får glæde af vores omfattende lydunivers. Sammen med Telia glæder vi os til at kunne bidrage til, at danskere nu i højere grad får muligheder for at lytte til en masse lydindhold af høj kvalitet,” siger Emilie Korning, Commercial Country Manager Denmark hos Podimo. 

Podimo er den nyeste tilføjelse til Telias underholdningsunivers, der allerede omfatter Netflix, HBO Max, Viaplay, Spotify, TV 2 Play samt Discovery+.

Læs mere om Podimo på Telia.dk og Callme.dk.

Læs også

News Related

OTHER NEWS

NFL-træner får sparket efter skrækkelig sæsonstart

Carolina Panthers tabte søndag til Tennessee Titans efter at have ført med 10-1. Frank Reich er færdig som træner for NFL-klubben Caroline Panthers efter bare 11 kampe i spidsen for ... Read more »

Pyrus-stjerne melder ud: Det er slut

Foto: Robert Hendel/Gonzales Photo/Ritzau Scanpix Den velkendte skuespiller Jan Linnebjerg, bedst kendt som den elskede nisse Pyrus, har taget turen til Imperial-biografen i København for at se den nye danske ... Read more »

Nottingham Forest undersøger nye påstande om homofobi

Brighton, der fik Lewis Dunk udvist, vandt opgøret mod Nottingham Forest med cifrene 3-2. Nottingham Forest bistår politiet i dets efterforskning af en række tilhængere, som menes at være kommet ... Read more »

Lind undskylder efter grim tackling på FCM-keeper

Alexander Lind ramte efter en halv times spil under superligaopgøret mellem Silkeborg og FCM Martin Fraisl i hovedet med sit knæ. – Undskyld. Sådan lyder det sent mandag på det ... Read more »

Google starter med at slette inaktive konti fredag

Google annoncerede i maj en oprydningsproces, der starter fredag. (Arkivfoto). Fredag begynder Google at rydde op i inaktive konti på tværs af sine platforme. Det skriver nyhedsbureauet AP. Google annoncerede ... Read more »

Ronaldo overbeviste dommer om at omstøde eget straffespark

I stedet for at gøre sig klar til at sparke straffespark, kom Cristiano Ronaldo hurtigt på benene igen og viste en løftet pegefinger til dommeren, kinesiske Ma Ning. Normalt er ... Read more »

Klimaaktivister vil stoppe oliefelter og sagsøger Norges stat

I 2021 demonstrerede aktivister i Oslo foran Energi- og Olieministeriet, som ikke mener, at godkendelse af nye olie- og gasfelter strider med loven. (Arkivfoto). Tirsdag skal en byret i Oslo ... Read more »
Top List in the World