Lastbil på tværs af E45 spærrer motorvejen i sydgående retning

E45 i sydgående retning ved Kolding er tirsdag morgen helt spærret, fordi en lastbil holder på tværs af motorvejen.

Det oplyser Halfdan Kramer, vagtchef i Sydøstjyllands Politi.

– Når man kører mod syd fra Vejle, fletter motorvejen ud mod henholdsvis Kolding og Fredericia. Kører man mod Kolding, er ulykken sket, der hvor motorvejen fletter sammen med E20, siger vagtchefen.

Det betyder, at bilister der kører fra Vejle mod Kolding, skal finde alternativ rute eller forvente ekstra rejsetid.

Ulykken er sket, fordi vejen tirsdag morgen er meget glat, fortæller Halfdan Kramer.

– Vi har haft et par færdselsuheld. Vi havde faktisk et par lastbiler, der stod på tværs i den modsatte vejbane, men samme sted. Men de burde være væk nu, siger han.

Politiet har ikke en tidshorisont for, hvornår vejen bliver genåbnet.

– Politiet arbejder på højtryk, men der skal nogle specielle kompetencer frem. Vejret gør, at de kompetencer ikke har den normale responstid. De er udfordret på vejret, siger Halfdan Kramer.

En lægehelikopter har været på motorvejen tirsdag morgen.

– Uafhængigt af uheldet kommer der en ambulance med en patient, der er alvorligt syg. Vi kan ikke tåle at have den patient holdende i kø, og ambulancen kan ikke komme uden om lastbilen.

– Derfor har der været en lægehelikopter for at hente patienten i den ambulance.

/ritzau/

News Related

OTHER NEWS

NFL-træner får sparket efter skrækkelig sæsonstart

Carolina Panthers tabte søndag til Tennessee Titans efter at have ført med 10-1. Frank Reich er færdig som træner for NFL-klubben Caroline Panthers efter bare 11 kampe i spidsen for ... Read more »

Pyrus-stjerne melder ud: Det er slut

Foto: Robert Hendel/Gonzales Photo/Ritzau Scanpix Den velkendte skuespiller Jan Linnebjerg, bedst kendt som den elskede nisse Pyrus, har taget turen til Imperial-biografen i København for at se den nye danske ... Read more »

Nottingham Forest undersøger nye påstande om homofobi

Brighton, der fik Lewis Dunk udvist, vandt opgøret mod Nottingham Forest med cifrene 3-2. Nottingham Forest bistår politiet i dets efterforskning af en række tilhængere, som menes at være kommet ... Read more »

Lind undskylder efter grim tackling på FCM-keeper

Alexander Lind ramte efter en halv times spil under superligaopgøret mellem Silkeborg og FCM Martin Fraisl i hovedet med sit knæ. – Undskyld. Sådan lyder det sent mandag på det ... Read more »

Google starter med at slette inaktive konti fredag

Google annoncerede i maj en oprydningsproces, der starter fredag. (Arkivfoto). Fredag begynder Google at rydde op i inaktive konti på tværs af sine platforme. Det skriver nyhedsbureauet AP. Google annoncerede ... Read more »

Ronaldo overbeviste dommer om at omstøde eget straffespark

I stedet for at gøre sig klar til at sparke straffespark, kom Cristiano Ronaldo hurtigt på benene igen og viste en løftet pegefinger til dommeren, kinesiske Ma Ning. Normalt er ... Read more »

Klimaaktivister vil stoppe oliefelter og sagsøger Norges stat

I 2021 demonstrerede aktivister i Oslo foran Energi- og Olieministeriet, som ikke mener, at godkendelse af nye olie- og gasfelter strider med loven. (Arkivfoto). Tirsdag skal en byret i Oslo ... Read more »
Top List in the World