Ny rekord af LeBron James overskygges af stort nederlag

ny rekord af lebron james overskygges af stort nederlag

LeBron James led natten til tirsdag karrierens største nederlag, da Los Angeles tabte til Philadelphia 76ers.

Basketballspilleren LeBron James’ lange karriere i NBA ramte natten til tirsdag et højdepunkt og et lavpunkt.

Den 38-årige spiller fra Los Angeles Lakers slog i kampen mod Philadelphia 76ers rekorden for flest antal spillede minutter – gældende for grundspil og slutspil – i den nordamerikanske basketliga.

Det skriver CBS Sports og flere amerikanske medier.

Kareem Abdul-Jabbar har med 66.297 minutter i NBA siddet på rekorden siden 1989, men den tilhører nu LeBron James med 66.318 minutter.

Tidligere på året overtog James pointrekorden i NBA fra selvsamme Abdul-Jabbar.

I alt har Los Angeles Lakers-profilen lavet 39.060 point i NBA gennem de seneste to årtier.

Ikke alt var dog fryd og gammen for LeBron James, da Los Angeles Lakers tabte opgøret til Philadelphia 76ers med 94-138.

Det var samtidig det største nederlag, James har indkasseret i sin NBA-karriere, der begyndte i 2003. Det skriver NBA på ligaens hjemmeside.

Los Angeles Lakers har foreløbig vundet 10 og tabt 8 kampe efter 18 spillerunder af sæsonen i NBA.

/ritzau/

News Related

OTHER NEWS

NFL-træner får sparket efter skrækkelig sæsonstart

Carolina Panthers tabte søndag til Tennessee Titans efter at have ført med 10-1. Frank Reich er færdig som træner for NFL-klubben Caroline Panthers efter bare 11 kampe i spidsen for ... Read more »

Pyrus-stjerne melder ud: Det er slut

Foto: Robert Hendel/Gonzales Photo/Ritzau Scanpix Den velkendte skuespiller Jan Linnebjerg, bedst kendt som den elskede nisse Pyrus, har taget turen til Imperial-biografen i København for at se den nye danske ... Read more »

Nottingham Forest undersøger nye påstande om homofobi

Brighton, der fik Lewis Dunk udvist, vandt opgøret mod Nottingham Forest med cifrene 3-2. Nottingham Forest bistår politiet i dets efterforskning af en række tilhængere, som menes at være kommet ... Read more »

Lind undskylder efter grim tackling på FCM-keeper

Alexander Lind ramte efter en halv times spil under superligaopgøret mellem Silkeborg og FCM Martin Fraisl i hovedet med sit knæ. – Undskyld. Sådan lyder det sent mandag på det ... Read more »

Google starter med at slette inaktive konti fredag

Google annoncerede i maj en oprydningsproces, der starter fredag. (Arkivfoto). Fredag begynder Google at rydde op i inaktive konti på tværs af sine platforme. Det skriver nyhedsbureauet AP. Google annoncerede ... Read more »

Ronaldo overbeviste dommer om at omstøde eget straffespark

I stedet for at gøre sig klar til at sparke straffespark, kom Cristiano Ronaldo hurtigt på benene igen og viste en løftet pegefinger til dommeren, kinesiske Ma Ning. Normalt er ... Read more »

Klimaaktivister vil stoppe oliefelter og sagsøger Norges stat

I 2021 demonstrerede aktivister i Oslo foran Energi- og Olieministeriet, som ikke mener, at godkendelse af nye olie- og gasfelter strider med loven. (Arkivfoto). Tirsdag skal en byret i Oslo ... Read more »
Top List in the World