Løsgænger Lars Boje: Der er brug for et nyt parti

løsgænger lars boje: der er brug for et nyt parti

Lars Boje Mathiesen har været løsgænger i Folketinget siden marts. (Arkivfoto).

Løsgænger Lars Boje Mathiesen, der er tidligere kortvarig formand for Nye Borgerlige, lufter igen tanker om et nyt parti i dansk politik.

Det sker i et opslag på Facebook efter indgåelsen af den brede finanslov mandag.

– I dag er jeg blevet bekræftet i, at der er brug for et nyt parti i Danmark.

– Et parti, som har modet til at gå imod de politiske magthavers dagsorden og kæmpe for, at danskerne får mere frihed, skriver Lars Boje Mathiesen.

Tilbage i april gjorde han sig også overvejelser om et nyt parti. Her var der tale om at “starte et nyt parti, som vil blive noget, Danmark ikke har set før”.

Efter lidt over en måned som formand for Nye Borgerlige blev Lars Boje Mathiesen ekskluderet af partiet i marts. Siden har han været løsgænger i Folketinget.

Nye Borgerliges hovedbestyrelse traf beslutningen, efter at Lars Boje Mathiesen blandt andet havde krævet et honorar på 55.000 kroner om måneden i fire år for at være formand.

Hovedpersonen selv har blandt andet kaldt hovedbestyrelsens udlægning for et “karaktermord”.

Han mener, at den brede finanslov viser behovet for et nyt parti.

– Så er den triste virkelighed nu, at alle “blå” partier har dukket nakken og reelt nu accepterer den retning, som Mette Frederiksen, Lars Løkke og Pia Olsen Dyhr vil med Danmark.

– Så selv om jeg lige nu er den eneste i det danske Folketing, som ikke stemmer for, at staten skal være større, og der skal mere magt til politikerne over jeres tilværelser, så kæmper jeg videre, skriver Lars Boje Mathiesen i sit opslag på Facebook.

Starter han et nyt parti, kræver det 20.195 vælgererklæringer for at partiet kan stille op til folketingsvalg.

I forvejen er der 12 partier i Folketinget.

/ritzau/

News Related

OTHER NEWS

Rekordhøjt antal udenlandske indsatte er overført til deres hjemlande

Det er som udgangspunkt EU-regler, internationale konventioner og modtagerlandenes lovgivning, der har betydning for, om det er muligt at overføre domfældte i Danmark til afsoning i deres hjemland. (Arkivfoto). Rekordmange ... Read more »

NFL-træner får sparket efter skrækkelig sæsonstart

Carolina Panthers tabte søndag til Tennessee Titans efter at have ført med 10-1. Frank Reich er færdig som træner for NFL-klubben Caroline Panthers efter bare 11 kampe i spidsen for ... Read more »

Pyrus-stjerne melder ud: Det er slut

Foto: Robert Hendel/Gonzales Photo/Ritzau Scanpix Den velkendte skuespiller Jan Linnebjerg, bedst kendt som den elskede nisse Pyrus, har taget turen til Imperial-biografen i København for at se den nye danske ... Read more »

Nottingham Forest undersøger nye påstande om homofobi

Brighton, der fik Lewis Dunk udvist, vandt opgøret mod Nottingham Forest med cifrene 3-2. Nottingham Forest bistår politiet i dets efterforskning af en række tilhængere, som menes at være kommet ... Read more »

Lind undskylder efter grim tackling på FCM-keeper

Alexander Lind ramte efter en halv times spil under superligaopgøret mellem Silkeborg og FCM Martin Fraisl i hovedet med sit knæ. – Undskyld. Sådan lyder det sent mandag på det ... Read more »

Google starter med at slette inaktive konti fredag

Google annoncerede i maj en oprydningsproces, der starter fredag. (Arkivfoto). Fredag begynder Google at rydde op i inaktive konti på tværs af sine platforme. Det skriver nyhedsbureauet AP. Google annoncerede ... Read more »

Ronaldo overbeviste dommer om at omstøde eget straffespark

I stedet for at gøre sig klar til at sparke straffespark, kom Cristiano Ronaldo hurtigt på benene igen og viste en løftet pegefinger til dommeren, kinesiske Ma Ning. Normalt er ... Read more »
Top List in the World