Etterforskningen av Tengs-saken ikke ferdig etter planen

etterforskningen av tengs-saken ikke ferdig etter planen
© Leveres av ABC Nyheter Politiinspektør Unni Byberg Malmin i Sørvest politidistrikt.

– Som følge av at vi jobber med etterforskningsskritt initiert av forsvarer, vil vi ikke ha innstillingen klar ved utgangen av juni. Vi kan ikke si noe om når den er klar, utover at politiet er i sluttfasen av etterforskningen, sier politiinspektør Unni Byberg Malmin i Sørvest politidistrikt til avisen.

Den siktede mannen i 50-årene har sittet varetektsfengslet siden begynnelsen av september i fjor. Han er også mistenkt for drapet på Tina Jørgensen i Stavanger i 2000. Han har hele tiden nektet for å ha noe med drapene å gjøre.

Det er ennå ikke tatt ut tiltale mot mannen, og det er derfor ikke endelig klarlagt at rettssaken vil bli gjennomført.

Rettssaken er forhåndsberammet til å starte 31. oktober i Haugaland og Sunnhordland tingrett i Haugesund. Det er satt av 15 uker til saken, med slutt 10. februar.

Les også:Forsvarerne vil føre fetteren til Birgitte Tengs som vitne

News Related

OTHER NEWS

I Norge koster det lite å si det man vil

I Norge koster det lite å si det man vil IMPONERENDE ARBEID: Ytringsfrihetskommisjonen har gått grundig til verks. Resultatet er imponerende. Her overrekker kommisjonens leder Kjersti Løken Stavrum utredningen til ... Read more »

Humorvarsel: Freya begraves på statens regning

Humorvarsel: Freya begraves på statens regning Søndag morgen besluttet Fiskeridirektoratet at hvalrossen Freya, som i sommer har reist land og strand rundt i Oslofjorden, skulle avlives. I hele sommer har ... Read more »

Gode prognoser for årets kornavling

Årets kornavling ligger an til å bli god og nærmer seg nivået fra 2020, da dette bildet er tatt i en nyslått kornåker i Totenvika i Østre Toten kommune. Foto: ... Read more »

PST varsler om høy spiontrussel på Arendalsuka

– Arendalsuka samler en rekke personer med tilgang til skjermingsverdig informasjon og personer som har eller kan få posisjoner som er interessante for utenlandske etterretningstjenester, advarer avdelingsdirektør i PST, Inger ... Read more »

Blir republikanere for å stemme på Liz Cheney

OVERLØPERE: Ekteparet Keaton og Rebecca Collins er til vanlig demokrater, men ville stemme på republikaneren Liz Cheney i dagens primærvalg. Da måtte de skifte partitilhørighet for en kort stund, noe ... Read more »

Olje- og energiminister Terje Aasland: Strømstøtten kan vare ut 2023

– Så lenge prisene er unormalt høye. Og det er de nå. Vi må få kontroll på situasjonen og få stabilitet. Vi er opptatt av at husholdningene skal være trygge, ... Read more »

Nå må du ta båtførerprøven på nytt

BÅTLIV: – Det kommer til å dukke opp mange båter med toppfart på 49 knop, tror Fredrik Varre i Wave Kompetanse. Det sier han i forbindelse med at det fra ... Read more »

Én kritisk skadd i frontkollisjon i Bamble

Én kritisk skadd i frontkollisjon i Bamble Det skal vurderes om noen av personene skal flys til et annet sykehus, opplyser Sørvest politidistrikt. Politiet ønsker å komme i kontakt med ... Read more »

Skoda pirrer med en gigantisk skjerm

To uker før det nye helelektriske Skoda-konseptet blir vist fram slipper merket et bilde av innsiden, og det viser en ganske så diger skjerm. I løpet av de siste årene ... Read more »

Alvorlig trafikkulykke i Bamble: – Fire kritisk skadde

Alvorlig trafikkulykke i Bamble: – Fire kritisk skadde Ulykken skjedde da to biler frontkolliderte i Høgenheitunnelen på riksvei 354 i Bamble i Vestfold og Telemark tirsdag ettermiddag. – Det opplyses ... Read more »

Én kritisk skadet etter frontkollisjon i Bamble

BAMBLE: En person er kritisk skadet etter en alvorlig ulykke inne i Høgenheitunnelen. Én kritisk skadet etter frontkollisjon i Bamble Nødetatene har rykket ut til en alvorlig trafikkulykke i Bamble, ... Read more »

Sveits holder folkeavstemning om kampflykjøp

Opposisjonen i Sveits varsler omkamp om valg av kampflymodell etter at regjeringen besluttet å kjøpe F-35, samme type som Norge har kjøpt (bildet). Nå blir det folkeavstemning i Sveits. Foto: ... Read more »

Andersen hetset og truet etter nedskallingen fra Nuñez

Joachim Andersen i duell med Darwin Nuñez i kampen mellom Liverpool og Crystal Palace. Foto: Jon Super/AP Photo/NTB. Andersen hetset og truet etter nedskallingen fra Nuñez – Jeg fikk kanskje ... Read more »

Energiministeren: - Vi skal ikke en gang til komme i situasjonen vi opplevde i sommer

KAN KOMME FØR: Aasland sier strømstøtten til bedrifter kommer senest i oktober, men at den også kan komme i september. Energiministeren: − Vi skal ikke en gang til komme i situasjonen ... Read more »

Alvorlig trafikkulykke i Bamble: – Én kritisk og tre alvorlig skadd

ALVORLIG: Nødetatene jobber i Høgenheitunnelen i Bamble etter at to biler frontkolliderte tirsdag ettermiddag. Fire personer er skadd, melder politiet. Fire personer er skadd etter en front mot front-ulykke. Ulykken ... Read more »

Strøm, fag og meninger

Kraftledninger ved et boligfeltet på Brånåstoppen på Skesmokorset utenfor Oslo. Prisene på strøm har vært rekordhøye i sommer, og mye tyder på at strømprisen vil forbli høye i lang tid. ... Read more »

Sverige har fyrt opp oljekraftverk

Unipers pressesjef Torbjörn Larsson sier til Aftonbladet at kraftverket ble startet opp for en uke siden. – Vi har kjørt fra morgen til kveld, sier han. Kraftverket fra 1960-tallet er ... Read more »

Rivingen av Tretten bru starter trolig onsdag

Tretten bru ligger nede i Gudbrandsdalslågen dagen etter at den kollapset. Ingen personer kom fysisk til skade i hendelsen. Foto: Gorm Kallestad / NTB Rivingen av Tretten bru starter trolig ... Read more »

Politiet: – Imponerende hvordan sjåførene på Tretten bru håndterte situasjonen

– De to har kommet i en tøff situasjon som de har mestret på en utrolig bra måte. Det er imponerende hvordan de håndterte situasjonen, og de har naturligvis også ... Read more »

Brokollapsen i Innlandet: Skal sjekke lignende broer

KOLLAPSET MANDAG: Både fylkeskommunen, havarikommisjonen og politiet har satt i gang sine etterforskninger. Her fra Tretten bru tirsdag formiddag. Brokollapsen i Innlandet: Skal sjekke lignende broer Både Innlandet og Vegvesenet ... Read more »

Mangel på donorsæd i Norge

Ved reproduksjonsmedisinsk avdeling ved Oslo universitetssykehus er det ett års ventetid på donorsæd. Her fra Rikshospitalet. Foto: Trond Reidar Teigen / NTB Ved Oslo universitetssykehus er det behov for 20–25 ... Read more »

Lyn og regn på gang i Bodø – treneren får det trolig som han vil

Det kan komme til å lyne under Bodø/Glimts kamp i kveld. Illustrasjonsfoto: AP / NTB Lyn og regn på gang i Bodø – treneren får det trolig som han vil Yr.no ... Read more »

Normann nærmer seg Serie A-klubb

Normann nærmer seg Serie A-klubb Normann nærmer seg Serie A-klubb Mathias Normann (26) er detaljer unna å være klar for den nyopprykkede klubben Lecce. Publisert: 16.08.22 kl. 08:49 Oppdatert: 16.08.22 ... Read more »

Manchester City-profil i retten: Skal ha voldtatt kvinner i «panikkrom»

I RETTEN: Benjamin Mendy forlater Chester Crown Court. Manchester City-profil i retten: Skal ha voldtatt kvinner i «panikkrom» Manchester City-spiller Benjamin Mendy (28) blir beskrevet som et «rovdyr» i rettssaken ... Read more »

Ingebrigtsen overrasket konkurrenten: – Veldig smart

Ingebrigtsen overrasket konkurrenten: – Veldig smart MÜNCHEN (Nettavisen): Jakob Ingebrigtsen sørget for god underholdning for de fremmøtte under mandagens forsøksheat på 1500 meter. Nordmannen la seg taktisk helt bakerst i ... Read more »

Pristest: Så mye har svenske matvarepriser økt

Pristest: Så mye har svenske matvarepriser økt NORDBY, SVERIGE (Nettavisen): 1. juli økte matvareprisene i Norge. For mange nordmenn merkes det godt på lommeboka, og for dem som bor nære ... Read more »

Strømrasjonering i Kina på grunn av tørke

Strømrasjonering i Kina på grunn av tørke Strømrasjoneringen vil vare fram til lørdag, opplyser statlige kinesiske medier. Fabrikker som produserer aluminium, kunstgjødsel, litium og andre produkter blir rammet. I likhet ... Read more »

Svenske matvarepriser øker – samtidig strømmer nordmenn over grensa

Svenske matvarepriser øker – samtidig strømmer nordmenn over grensa NORDBY, SVERIGE (Nettavisen): 1. juli økte matvareprisene i Norge. For mange nordmenn merkes det godt på lommeboka, og for dem som ... Read more »

Over én million betaler nå for Snapchat

Å bytte app-ikon og bakgrunn på bitmoji er blant funksjonene brukere betaler for. Over én million betaler nå for Snapchat Det er nå over en million som betaler 3,99 dollar, ... Read more »

800 lyn lyste opp natta - i Oslo sperret folk opp øynene av dansende kumlokk

800 lyn lyste opp natta – i Oslo sperret folk opp øynene av dansende kumlokk I hovedstaden våknet folk til et voldsom regnskyll tirsdag morgen, etter en allerede våt mandag ... Read more »

Stortinget hasteinnkalles til møte om strømtiltak

Stortingspresident Masud Gharahkhani (Ap) hasteinnkaller til stortingsmøte i september. – Det er enstemmig fra presidentskapet. Vi er blitt enige om at vi skal ha et møte i Stortinget og vil ... Read more »

Styrtregn og lyn skaper store utfordringer på Østlandet

I hovedstaden våknet folk til et voldsom regnskyll tirsdag morgen, etter en allerede våt mandag med voldsomt lyn og torden. I løpet av dagen vil det imidlertid være lite håp ... Read more »

Kaller inn Stortinget til møte om strømtiltak

LEDER MØTET: Stortingspresident Masud Gharahkhani (Ap). Kaller inn Stortinget til møte om strømtiltak Stortingets presidentskap vil kalle inn Stortinget til et møte om strømtiltak i september. Publisert: 16.08.22 kl. 10:07 ... Read more »

Lyn og styrtregn i Sør-Norge: Forsikringsselskap opplever skademeldingsstorm

STYRTREGN: Slik så det ut Carl Berners plass i Oslo tirsdag morgen. Lyn og styrtregn i Sør-Norge: Forsikringsselskap opplever skademeldingsstorm Oversvømmelser og brann etter lynnedslag er bare starten av det ... Read more »

Avisrunden: – Brukte 17 millioner på å telle én reinflokk. Noen må ta ansvar

DYRT: Utbetalinger til en hel reindriftsnæring i Finnmark uteblir på grunn av at alle pengene er brukt på telling av reinsdyr. Illustrasjonsbilde: Paul Kleiven / NTB Avisrunden: – Brukte 17 ... Read more »

Reagerer på komplisert betalingssystem for hurtigladere: – Dette holder ikke

KRAV: Naf krever enklere betaling for hurtiglading for elbiler. Reagerer på komplisert betalingssystem for hurtigladere: – Dette holder ikke – En godt forberedt elbilist må i dag ha 10–12 ladeapper ... Read more »

Happy (19) jubler over karakterendring

STUDENT: Mandag hadde Happy Nzohabonayo (19) første dag på Universitetet i Oslo. Foto: Privat Happy (19) jubler over karakterendring For at flere skulle kvalifisere til lærer- og lektorutdanningen, senket regjeringen ... Read more »

Brokollapsen på Tretten: Politiet skal avhøre fagpersoner – E6 fortsatt stengt

Tretten bru kollapset mandag morgen. Foto: Stian Lysberg Solum / NTB Brokollapsen på Tretten: Politiet skal avhøre fagpersoner – E6 fortsatt stengt – Redningsaksjonen ved Tretten bru er avsluttet fra ... Read more »

Elbil: - Høye forventninger til regjeringens ladeplan

Det må bli enklere å betale for lading, er ett av NAFs krav til regjeringens ladeplan. ELBIL: – Enklere betaling for hurtiglading og flere store ladeplasser er to av flere ... Read more »

Collina oppfordrer VM-dommerne til å ikke bruke teknologi

Pierluigi Collina oppfordrer VM-dommerne til å ikke ta i bruk teknologien de har tilgjengelig under Qatar-VM. Foto: Heiko Junge / NTB. Collina oppfordrer VM-dommerne til å ikke bruke teknologi – ... Read more »
21 FUN Things to do in Ushuaia, Argentina9 Amazing Experiences For Food Lovers In Northern France11 Fantastic Experiences With Your Grandchildren In Santa Rosa5 Best Tips to Book Cheap FlightsMy 5 Favorite Unexpected Perks Of Slow TravelClimbers Of This Popular Path In France Now Required To Pay Rescue DepositThis Airline First To Test Deplaning Passengers Through Three Doors25 Fun Things To Do In Singapore At Night: Mini Golf, Skyline Luge and MoreThings To Do Weekend Singapore August 2022: Singapore Night Festival, Subway Museum & More!33 Things To Do In Singapore With Kids This School HolidaysNew Events In Singapore 2022: Singapore Night Festival, A Minions Perspective Experience, Cinewav Movies in the Sky & More!30 Top Kids Activities To Do With Your Family For A Fun WeekendSurvey Shows Singaporeans Want to Travel to Japan The Most21 Hotels With Huge Luxurious Bathtubs In Singapore For You To Soak Your Worries Away15 Best Things to Do in Fall RiverStaycation Singapore: 51 Hotels In Singapore To Enjoy Your Staycation33 FUN Things to do in Antigua, GuatemalaBacolod Tourist Spots: 10 Things to Do for Foodies & History Buffs10 Best Cafes in Sydney for Coffee, Brunch, and Vegan Food15 BEST Restaurants in Sayulita, Mexico10 Hotels with Halal Breakfast, Buffets and Restaurants in Singapore21 Best Things to do in Acapulco, MexicoI Tried Hang Gliding At Age 55, Here’s Why I Think You’ll Love ItHow To Spend 3 Perfect Days In Switzerland’s Jungfrau RegionHow To Spend A Perfect Weekend In South Bend, IndianaThe One Thing We Are Trying Before We Retire Abroad7 Things To Do In Charming Edgerton, WisconsinBirds of Iceland: An Introductory GuideViking Debuts New Ship In Southeast Asia Specially Designed To Sail The Mekong River15 Best Things to Do in SomervilleNew National Parks Series Debuts On Nat Geo This Month And You May Recognize The Narrator’s Famous VoiceDigital Nomads Can Apply for a 10-Year Visa to Thailand From Sep 20228 Unique Mooncakes in Singapore 2022 to Celebrate Mid-Autumn Festival10 Family-Friendly Destinations for Your 2022 Year-End Trips57 Top Things To Do In Singapore - Attractions, Interesting Places To Visit & Fun Things To DoTop 35 Must-Visit Historical Places & Landmarks in the Philippines15 Best Things to Do in Framingham10 Things You Should Never Do in Hawaii15 Things to Do in Jeju for a Different Kind of Island GetawayMy 7 Favorite Wineries In California To Sip ChardonnayMy 5 Favorite Luxurious Experiences At Scottsdale’s Top ResortsThe Perfect 3-Day Visit To Beautiful Évora, Portugal7 Reasons To Explore Stunning Peggy’s Cove, Nova ScotiaRetirement Diaries: Diane Says Start Your Planning EarlyWhy I Love These 5 Campsites In France More Than Any HotelWe Have 21 Airline And Hotel Credit Cards, Here’s What We Love About Each OneThe 15 Most Beautiful Places To See Fall Foliage In 2022Top 15 Best Things to Do in Stockton, CaliforniaAnne Frank Museum Releases Videos Detailing Last Six Months Of Her LifeFarmers’ Almanac Predicts Unseasonably Cold Winter For Canada, Urges One Region To HibernateThis Is The Only Country On Earth That Sits Entirely Above 3,280 Feet, And You Can Ski There Right NowHow To Start A Freelancing Business From Scratch10 Things You Should Know Before Quitting Your Job To TravelBournda National Park: South Coast NSW’s Best Kept SecretThe Best Multi-Day Hiking Trips in CanadaFrom Bunbury to Margaret River, Here’s What Not To MissWhere To Find The Best Free Camping in TasmaniaAustralian Bushfires: Here’s What You Can Do To HelpOur AmazingCo Mystery Picnic in Queensland’s Atherton TablelandsHow To Plan A Sedona Girls Weekend Trip25 Of The Best Things To Do In Port Douglas, AustraliaPlatia Ammos Beach in Kefalonia (+ the Perilous Hike Down in Flip Flops!)From Corporate Stooge to Professional Travel BloggerWhy Choose Full Time RV Living Over Van Life?7 Handy Camping Hacks For Your Next Wilderness TripThe Best Spots For Eyre Peninsula Camping in South AustraliaGold Coast Hot Air Ballooning: A Bucket List Experience You Didn’t Know You NeededFitzroy Island or Green Island: Which is Better?A Zhangjiajie Hiking Adventure In The Avatar MountainsThings To Do On An Eyre Peninsula Road TripThings To Do On The Esperance To Perth DriveBunyeroo Gorge & Brachina Gorge: A Flinders Ranges Scenic Drive You CAN’T Miss!Duke of Orleans Bay: My 35th Birthday Adventure!Things To Do In Mount Gambier & Limestone Coast, South AustraliaHow This Woman Quit Her Job To Travel Europe Full-Time in a Motorhome10 Things I Wish I Knew Before Buying A CaravanCelebrating Boxing Day on a Captain Cook Sydney Harbour Cruise5 Adventurous Weekend Road Trips From DenverHow To Land Scuba Diving Instructor Jobs Around The WorldWhy You Don’t Need A Work And Travel Program Like Remote Year To Become A Digital NomadHow To Tell Your Parents You’re Quitting Your Job To TravelPerth to Esperance: The Ultimate Road Trip ItinerarySpeed Hiking: What It Is & What Gear You Need For ItWhat To Do When Sh*t Hits The Fan On Your Trip3 Days in Melbourne: A Melbourne 3 Day ItinerarySapphire Coast NSW: From Whales to Red RocksEssential Hiking Gear for Beginners: 5 Items You Absolutely Need For Your First HikeWhy This Grad Student Decided To Move Abroad Instead Of Getting A JobThe Best Fleurieu Peninsula BeachesNakie: The Best Traveler Hammock (That’s Also Eco-Friendly!)The Best Beaches in Kefalonia (+ Other Must-Dos)The Best Things To Do In Sydney Harbour7 Things To Know Before Your Overnight Or Day Trip To Rottnest IslandLawn Hill National Park: A Hidden Gem in Outback QueenslandBradleys Head to Chowder Bay Walk + Balmoral | Sydney Harbour WalkOrmiston Gorge: A Beach in Outback Australia!What To Do in Paris For 4 Days: A 4 Day Paris ItineraryOutdoorsy Things To Do In Noosa, An Aussie Adventure ParadiseWhy Quitting Your Job To Travel Isn’t As Scary As It SeemsThings To Do In Crete: A Crete Road Trip Itinerary15 Little Things You Can Do To Save Money For TravelKu-ring-gai Chase National Park: Sydney’s Hidden GemThings To Do In Esperance: The Best Walks, Campsites, & Beaches In Esperance, Western AustraliaVisiting Meteora: Clifftop Monasteries With A View In GreeceThe 15 Best Day Trips From CairnsHighlights Of A Great Ocean Road TripThe Best Boho Picnic Rugs For Outdoor AdventuresRenting Camera Gear For Travel: Save Money, Save MemoriesThe Best Sydney Weekend GetawaysCar Next Door Review: Using Car Sharing in AustraliaWhat the FAQ is Van Life? Everything You Want To Know About Full Time Van LivingThe Best Hikes In The Blue MountainsA Sydney Harbour Scenic Flight With Sydney SeaplanesThis Couple Quit Their Jobs & Sold Everything To Travel Europe Full-TimeThat Time ALL THE SIGNS Told Me To Buy Tony Robbins TicketsHow Much Money Do You Need To Save Before You Quit Your Job To Travel?15 Best Things to Do in Malden8 Unique Ways To Spend A Few Hours In The South Of France7 Authentic Aboriginal Experiences In Australia’s Northern Territory10 Best Hiking Trails In Flagstaff According To The Locals21 FUN Cancun Day Trips that you’ll love!The Unique Culinary Tour Not To Miss In Jerusalem18 BEST Things to do in Valparaíso, Chile7 New And Unique Things To Do On The Las Vegas StripPalwa Ride and More Adventures at Santabucks Eco-Adventure ParkClear Testing New Curb-To-Gate Premium Service At This Popular AirportCollette Unveils New Montana Cruise Tour Featuring Stops In Two Popular National ParksTop 15 Best Things to Do in Riverside, California8 Reasons To Visit Italy This FallI Booked A Trip To France This Summer For $5.60 Using Points, Here’s What I LearnedThe Exhilarating Experience Not To Miss In Canada’s Jasper National ParkI Tried Glamping At An Australian Crocodile Safari Camp And It Was Incredible16 Scenic Stops Along The Beautiful Cape Cod Rail TrailWorrowing Jervis Bay: A Winter Getaway From SydneyBest Beaches in Crete: The 10 Crete Beaches You Must VisitThe 20 Best Beaches in Western AustraliaWhat I Wish I Knew Before Moving From USA To Australia30 Things To Do in Albany, Western Australia & South Coast WAHiking Sydney: The 15 Best Hikes in Sydney, AustraliaThe Best Hikes in Grand Staircase Escalante National MonumentNew UAE Passport: How to Get Your New Emirati Passport?NATAS 2022 Singapore Travel Fair: What to Expect7 of the best things to do in Phuket on a budget15 Best Things to Do in WalthamU.S. Begins Testing Online Passport Renewals, How You Can ParticipateTop 7 Must-See Attractions At The Newly Renovated Air And Space MuseumFAA Considers Increasing The Size Of Airline Seats, But It Has Nothing To Do With ComfortEat Your McDonald’s Before You Get On The Plane15 Best Things to Do in HaverhillYosemite Reopens Its Beautiful Mariposa Grove To Visitors8 Signs You Need for a Salary Raise & How to Talk to Your Boss About ItMy 7 Favorite Restaurants In Beautiful Dripping Springs, Texas13 Tips For Hiking Jenny Lake In Grand Teton National Park 14 Budget-Friendly Ways To Entertain Your Elementary-Aged Grandkids According To A Retired TeacherTop 15 Best Things to Do in Huntington, New York12 Reasons This Lesser-Known Malta Town Will Transport You To 1950s Italy15 Best Things to Do in RevereParts Of This National Park Closed Because Of A BearSeveral Caribbean Islands Dealing With Record Amounts Of Seaweed, The Problems It’s Causing For Tourists And Residents7 of the best things to do in Hoi An on a budgetLOOK: Philippine Tarsier Spotted in Tacloban City for the First Time EverA Guide to the Best Staycation Hotels in Manila6 Fabulous Reasons To Take A Side Trip To Croatia When You’re Visiting Italy7 Reasons You Should Visit Canada’s Beautiful Georgian Bay6 Reasons To Explore Concord, California On Your Next Visit To San Francisco9 Key Tips For Hiking To Gorgeous Ta-Taki Falls In Okinawa, JapanTop 15 Best Things to Do in Islip, New YorkHawaii County Follows Maui’s Lead, Decides To Ban These Types Of SunscreensUnique Sign In New Mexico Had Highway Drivers Doing Double-Takes15 Best Things to Do in AberdeenIt Now Costs $250 To See A Real-Life Dragon, Here’s WhyHeavy Rains Cause Extremely Rare 1,000-Year Event In Death Valley15 Best Things to Do in Havre de Grace15 Best Things to Do in Elkton11 Best Beaches in Vietnam You Must Know About11 Money Tips If You’re Not Earning Well Enough to Build a Travel Fund7 Fantastic Hotels For A California Summer ExperienceThe Houseboat Getaway Near Ottawa Perfect for the Whole Family22 Amazing Outdoor Adventures I Loved In New Zealand5 Fantastic Stops On A Missouri Road Trip From St. Louis To St. JosephFolks Are Flocking To New Mexico For A High Flying Milestone This October15 Best Things to Do in New CarrolltonSurprising Shark Discovery Found Thousands Of Miles From Its HomeWhat You Need To Know About Road Closures At This National ParkThird-Culture Kid Blues: My Experience as an Indonesian Who Grew Up in MalaysiaA Guide to Ukay-Ukay Shopping in and Near Metro Manila7 Historic French Brasseries You Must Visit In Paris7 Amazing Outdoor Activities To Experience In Big Sky, Montana In The SummerTop 8 Questions To Ask Before Moving To Costa RicaEverything You Need To Know About Visiting Qatar¡Felices fiestas! A guide to Spain’s best annual events17 Amazing Things To Do In Beautiful Austin, TexasFancy Feast Isn’t Just For Felines, Where You Can Dine On Cat-Inspired Cuisine Why October Is The Best Time To See Elk In This StateBorobudur Temple – The World’s Largest Buddhist TempleMantigue Island: Camiguin’s Little Jewel | LakwatseroThe Wave of Utah and Arizona: Where “Amazing” is Understatement | LakwatseroMonad ShoalHow to Get to Luna ApayaoTales From Sadanga: The Trek to Fowa-as Falls | LakwatseroAbout BatadHow to Commute to 21 Kilometers Coffee and Back#13 Himalayan Mountain Range (Nepal)NATAS Travel Fair 2022: Best Travel and Tour Package Deals!Batanes: Sweet Rendezvous With My Playground | LakwatseroNaked IslandThe GreeneryBalabac Sojourn: Immersion in Bugsuk Island | Lakwatsero1. Chocolate HillsHow To Get to BulalacaoSurprises in Naujan | LakwatseroNatnat BeachScuba Diving in Mantigue Island: Revisiting Underwater HomeLubang: En Route to Big Surprises | LakwatseroAbout Cuyo1. Fortune Island (Nasugbu, Batangas)Climbing Mount MitsutogeWaterfalls of Mount Romelo: Buruwisan, Batya-Batya & MoreSurigao: Scuba Diving in Mabua | LakwatseroRooms and RatesBud Bongao: The Revered Mountain of Tawi-Tawi | LakwatseroHow to Get to CoronGoing In and Out of PokharaVisita Iglesia in Manila: Nine Churches to VisitA Day Trip to Seven Falls of Lake Sebu | LakwatseroBataan: Dunsulan Falls, Ambon-Ambon Falls & Limutan FallsHow to Get to MoalboalHow to Get to Kansalakan Enchanted RiverDetour to Mainland Sablayan | LakwatseroWaterfalls in Real, Quezon: Cawayan, Balagba & Noknok FallsRuwanwelisaya StupaSan GabrielColibra Island: Dasol’s Island Hideaway | LakwatseroHow to Get to Malamawi IslandHow to Get to Maosonon IslandBalabac Sojourn: Bugsuk Island Stole My Heart | LakwatseroAttractions in Igorot Stone KingdomNacpan & Calitang: The Twin Beaches of El Nido | LakwatseroCalinawan CaveClimbing Mount Fuji: Frequently Asked Questions1. Tropical Four SeasonsMasasa Beach Travel RequirementsPacsafe Toursafe Wheeled Duffel: The Ultimate Urban Adventure Buddy | LakwatseroHow to Get to Mount KitadakeKiltepan View Deck (Sagada, Mountain Province)A Solo DIY Trek to Kawah Ijen of Indonesia | LakwatseroFirst Time in NAIA Terminal 1: Seriously, It’s Not As Bad As You Think! | LakwatseroHow to Get to Mount Cayabu and MaynobaTagbilat Falls: The Curtain Falls of Zamboanga SibugayHow to get to Quitinday Falls and Underground RiverPaoay Church: UNESCO World Heritage Site in Ilocos NorteThe Island in FocusBicycle Diary: Kaybiang Tunnel Loop | LakwatseroSelf Guided 6D/5N Annapurna Base Camp TrekA Weekend of Ultimate Adventure in Baler | LakwatseroHow to Get to Camotes IslandsHail to Hulugan FallsIloilo: Where to Indulge in the City of LoveIntroducing SibaltanHow to Get to Kabutongan FallsHow to Get to Calinawan CaveAbout CaramoanHow to Get to Cabagnow Cave PoolFive Hours in Jakarta: A Walk in the Old Batavia (And Misadventures in Jakarta) | LakwatseroRacuh a Payaman (Marlboro Hills)Machu Picchu HouseAbout LubangHow to Get to Nagpatong Rock by Public Transport:A Glimpse of Manila Metropolitan Theater | LakwatseroAbout LunaAbout Capul IslandAlalum Falls: Shared Majesty of Sumilao and Impasug-ongSnake IslandZunsibarPico de Loro Frequently Asked Questions (FAQs)Tulay na Bato Falls48 Hours in Brisbane: A Quick Guide & ItineraryAbout BiriTales of a True Wanderer: The Joys and Pains of Solo Travel | LakwatseroWelcome to Surigao del SurMt. Palay-Palay  National ParkAbout PagudpudFive Levels of Aguinid FallsIntroducing San Pascual, MasbateMount Manmanoc ItineraryAdventures in Fortune Island of Nasugbu | LakwatseroNext Level Mobile Photography with Sony Xperia XZ1 | LakwatseroScuba Diving in Siargao: Discovering the Underwater Treasures of Daku Island | LakwatseroAbout Davao CityHow to Get to AndaJanuary: Cebu & IloiloHow to Get to Mines View ParkKamay ni Hesus: Pilgrimage Site in Lucban | LakwatseroPoon Hill: Three Days of Himalayan AdventureCalvary Hill Cemetery of SagadaHow to Get to TambobongMilford SoundTen Things To Do in Sagada: Bucket List for NewbiesDahoyhoy FallsPilot for a Day: The Ultra Light Aircraft Experience | LakwatseroReal Coffee and Tea Cafe of Boracay | LakwatseroGhorepani Poon Hill TrekAbout Maniwaya IslandHow to Get to Binanga FallsPalo Alto Falls of Baras, Rizal | LakwatseroExplore Moscow: Best Things to Do in the City | LakwatseroStairway to HeavenMount Guiting-Guiting Overnight Trek Complete ItineraryCape Melville LighthouseLa Cathedral Café: Restaurant with a View in IntramurosKapurpurawan Rock Formation: White and BeautifulDay Hike ItineraryThe Sandbox at AlvieraHow to go to Mararison IslandA Weekend of Adventures in South Cebu and DumagueteCalayan Island: A Virtual Diary of Our Epic Journey | LakwatseroFaro de Isla Jintotolo (Jintotolo Island Lighthouse)Low’s PeakAbout Taal VolcanoHow to Get to Mag-aso Falls of BoholSamar: Biri Rock Formations Up Close | LakwatseroBonbon BeachIntroducing Jomalig IslandAbout Cotabato CityAbout TabukLeyte Landing Memorial: A Memorial for a Fulfilled Promise | LakwatseroSilyang Bato, Mount MaramiPanimahawa Ridge and Cedar Falls Day Hike ItineraryFun in the World’s Best IslandSample Albay ItinerariesMagpupungko Beach and Tidal Pools6 Tips for Living in the Philippines | LakwatseroDaraga Church: The Nuestra Señora dela Porteria ChurchTulgao Rice TerracesCape Melville Lighthouse (Faro del Cabo Melville)Canyoneering to Kawasan FallsLake FewaLong Weekend: Five-Day Suggested Itineraries in Luzon | LakwatseroAbout CaponesThe Wichcraft Café of Zamboanga City | LakwatseroHow to Get to GuiuanAll-Female FloorHow to Get to Neri’s VilleDiotay’s EateryShort but Sweet Melaka Getaway | LakwatseroHow to Get to Tinuy-An FallsOslob: The Lost Grandeur of Tumalog Falls | LakwatseroIlocos ItineraryDitumabo Falls: The Mother Falls of San Luis, Aurora!Biking in Kalinga: Trek and Bike to TabukParadise Garden: A Haven for Sea TurtlesSiargao: Magpupungko Beach and Tidal Pools | LakwatseroAbout Bucas GrandeCoral GardenSagadaA Walk in Sangay Siapo Island Before it is Gone? | LakwatseroAmbaguio-Akiki ItineraryCorregidor Island Lighthouse (Faro dela Isla de Corregidor)Faro de Punta de Malabrigo (Malabrigo Point Lighthouse)About CulionNaidi Hill LighthouseBoquete IslandHow to Commute to Temple of LeahCatanduanes: The Heritage Church of Bato | Lakwatsero1. White Water Rafting or KayakingMount Fuji Overnight Climb ItinerarySip & Gogh Paint Studio: Unleash Your Inner Van Gogh | LakwatseroBatanes ItineraryHow to Get to Quitinday HillsAbout Callao CaveDiscover LakawonBiking to Taal: A Fun Ride to Batangas’ Heritage TownAntique Blooming: The Rafflesia of San RemigioMalasimbo Lights and Dance FestivalBacolod ItineraryPoon HillAttractions in Mirador Heritage and Eco ParkHulhumale Public BeachRomblon Island: Bonbon Beach, Tiamban Beach & MoreAdventure in Sabah: White Water Rafting in Padas River | LakwatseroHow to Get to Hinakpan Mystical HillsWelcome to Lake SebuAbout CasiguranAbout BuscalanHow to Go to Kalanggaman IslandFaro de Cabo Bojeador (Cape Bojeador Lighthouse)Backpacking Maldives: Budget Itinerary, Expenses & TipsHow to Get ThereOffbeat Bohol Itinerary: 3D/2N of AdventuresHow to Get to Tawi-TawiAlona BeachPangilatan Falls: The Forgotten Gem of Tapaz, CapizWorld War I: SMS Cormoran II3D/2N Taiwan Itinerary: Taipei – Yehliu – ShiffenLaos for Backpackers: Getting There on a BudgetBasic RequirementsHow to Get to Antong FallsCathedral CaveHow to Go to Gubat, SorsogonAbout SadangaHow to Get to Bugui Point LighthouseHow to Get to Cabra Island LighthouseCebu Itinerary: Three-Day Adventures in the SouthAbout AndaLuna: A Day in the Show Window of Apayao | LakwatseroMargues Blue LagoonFinding Palaui’s Cape Engaño Lighthouse | LakwatseroHow to Get to Mantayupan Falls of Barili, CebuHow to Get to MaligcongLinapacan Islands: Between Paradise | LakwatseroKLIA to KLCCHow to Get to JomaligBanaug ShoalEspadang Bato – Payaran Falls Day Hike Itinerary10 Remarkable Philippine Destinations for Solo TravelMiagao Church: A UNESCO World Heritage Site in IloiloAbout Carbin ReefAbout Parola IslandCabra WreckageCobra Falls: Ozamiz City’s Best Kept SecretBasco: The Chapel on the Hill of Tukon | LakwatseroBack in Kathmandu’s Lovely Mess | LakwatseroHimalayan Adventure: Kathmandu to Pokhara Overland | LakwatseroItineraryChinatown Vancouver (Stop #23)Situbo Falls: Tampilisan's Awesome SurpriseHow to Get to Inambakan FallsTuasan Falls: Another Camiguin’s Charmer | LakwatseroHow to Get to Lake SebuMarinduque Loop: Biking in the Heart of the Philippines1. Batanes: A Piece of HeavenMe Gusta Sunzibar Tacloban! | LakwatseroHitachi Seaside Park: Quick Guide from Tokyo and NaritaBeautiful Islands and BeachesSunzibarTrekking NotesSnapshot: In Love with Batulao | LakwatseroPalaui IslandHow to Get to Mount PinatuboBicycle Diary: The Ride to Infanta | LakwatseroSwimHow to Get to Osmeña PeakDaranak Falls of Tanay Rizal | LakwatseroHow to Get to Stobosa Hillside Homes ArtworkSurf or Learn to SurfDIY Solo and Self-Guided Trek to Annapurna Base CampBatanes by Bike: North Batan Tour | LakwatseroThe BeachSta. Cruz Grande IslandBasilica de San Martin de ToursBaguio Budget Stay: Upstairs Bed & Bath | LakwatseroBiking in Batanes: Batan Island Loop | LakwatseroCandaba Bird SanctuaryCape EngañoAbout HungduanIligan Tourism Triangle: Mimbalut, Tinago & Maria CristinaAbout Jose PanganibanCadapdapan Rice TerracesHow to Get to Casaroro FallsKiltepan: Sagada’s Best Sunrise | LakwatseroBeguet: Colorado Falls of Tuba | LakwatseroFollow the Call of the Great Outdoors: Go Out & Get More | LakwatseroSanga-Sanga ReefMasbate City: Where to Eat in the City | LakwatseroAbout Carabao IslandRain Vortex at the Jewel of ChangiPacsafe Venturesafe 65L GII Travel PackIrakoWhere to Stay in CarmenHow to Get to Tangadan FallsHow to Get to Samal IslandEverest Base Camp Trek: Into the Dream ZoneTop Things To Do in Gangwon-do: Korea’s Adventure ProvinceJomalig: The Golden Sand of Salibungot Beach | Lakwatsero1. Tubbataha Reefs (Cagayancillo, Palawan)IitineraryAbout Anini-yNacpan BeachAbout Legazpi CityHow to Get to Shifen FallsScuba Diving in Pearl Island of Guiuan, Eastern SamarHow to Get to Nagtabon BeachSiargao Travel RequirementsHow to Go to TanayHow to Get to Garin FarmDay 1: Paoay and San Nicolas (Ilocos Norte)Nueva Vizcaya Weekend ItineraryHow to Climb Mount HamiguitanHow to Get to Santa Cruz IslandMount TalamitamHow to Get to Sambawan IslandBacuit Grill12 Places to Satisfy Your Affogato Cravings in the MetroLion’s RockVictoria HarbourCoronPicture Perfect: The White Island of Camiguin | LakwatseroPanglao: Alona’s Allure | LakwatseroSecrets of the Lakeside: The Waterfalls of Laurel & TalisayMiyaru Faru