Visszatér az RTL egyik legkedveltebb műsora

visszatér az rtl egyik legkedveltebb műsora

Visszatér az RTL egyik legkedveltebb műsora

Alig egy hete ért véget az RTL új tehetségkutatója, a Szakács Erika győzelmével zárult The Voice, és a csatorna máris bejelentette, hogy újra várja a zenei pályára vágyó tehetségeket.

A most jelentkezők jövőre ismét az X-Faktorban bizonyíthatnak.

A formátumot idén azért jegelte az RTL, mert úgy gondolták, hogy a műsor elfáradt, így az évekkel korábban először a TV2-n debütáló és összesen egy évadot megélt tehetségkutatót, a The Voice-t tűzték műsorra. Olybá tűnik, hogy a forgószékes formula az RTL-en sem aratott akkora sikert, hogy 2024-ben visszanyúljon hozzá a csatorna, így egyetlen évad után inkább leporolják a jól bevált X-et, immár a tizenkettedik alkalommal.

„Ahogy azt a korábbi sajtóhírekben jeleztük, az ország egyik legnépszerűbb tehetségkutató műsora, az X-Faktor a 2022-es évadát követően pihenőre vonult, így várható volt a visszatérése. A The Voice formátum egyelőre – ahogy az X-Faktor tavaly – pihenőre megy” – közölte az RTL Marketing és Kommunikációs Igazgatósága.

A leendő mentorok kilétét egyelőre homály fedi. Ami biztos, hogy ByeAlex tavaly végleg elköszönt a műsortól, ám Gáspár Laci, Herceg Erika és Puskás Péter visszatérésére még lehet esély. Ha így lesz, a negyedik társuk személye még titok.

A mentorok személyét illetően az adott kommunikációs időszakban tudunk információt adni

– hangsúlyozta a csatorna.

(Borítókép: RTL. Fotó: Getty Images)

News Related

OTHER NEWS

Justin Bieber neje még ebben a rémes darabban is szuperszexi

Hailey Bieber jó szokásához híven megint trendet teremt! Hailey Bieber szorgalmasan és nem mellesleg nagyon jó érzékkel követi a trendeket, és sodródik is a kínálat nyújtotta kicsit sem unalmas árral, ... Read more »

Eddig elképzelhetetlen eredményt ért el Cunoda az AlphaTauri "őrült" fejlesztésével

Franz Tost, Team Principal, Scuderia AlphaTauri, Yuki Tsunoda, AlphaTauri Az AT04 padlólemezeinek fejlesztésével a japán pilóta a hatodik helyre kvalifikálta magát és az első körökben tartotta is ezt, sőt, előre ... Read more »

Egykori világbajnok: Ő legalább mindig kimondja, amit gondol...

Max Verstappen, Red Bull Racing, 1st position, Charles Leclerc, Scuderia Ferrari, 2nd position, George Russell, Mercedes-AMG, 3rd position, on the podium Az idei szezonban a Forma-1 többnyire szólt, aki a ... Read more »

Emlékszel még rá? Ilyen dögös nő lett Az éhezők viadala kislányából, Rue-ból

Amandla Stenberg alakította 2012-ben Rue-t Az éhezők viadala filmsorozat első részében. Nézd meg, hogy néz ki most! Emlékszel még rá? Ilyen dögös nő lett Az éhezők viadala kislányából, Rue-ból November ... Read more »

Nagy a korkülönbség köztetek? A pszichológus szerint így működhet a kapcsolat

Ezekre kell odafigyelni egy párkapcsolatban, ha nagy a korkülönbség. Nagy a korkülönbség köztetek? A pszichológus szerint így működhet a kapcsolat Egy párkapcsolat működtetése sosem lesz könnyű feladat, ugyanakkor nagyobb kihívásnak ... Read more »

Magyarország alig költ az egészségügyre az EU tagállamaihoz képest

Paolo Gentiloni az Eurostat 2020-as konferenciáján Az egész Európai Unióban csökkentek tavaly a GDP-arányos egészségügyi kiadások, és Magyarországon is tovább romlott a helyzet 2022-ben – derül ki az Eurostat legfrissebb ... Read more »

Taylor Swift macskája a világ harmadik leggazdagabb háziállata, 474 millió R$ vagyonnal

Közzététel Olivia Benson, Taylor Swift macskája, nemcsak megnyerte az énekesnő szívét, hanem kiemelkedik a világ egyik leggazdagabb háziállataként is, becsült 474 millió R$ vagyonnal. Ez az elegáns és karizmatikus macska ... Read more »
Top List in the World