A Született feleségek sztárja engedi 5 éves fiának, hogy kávézzon

Eva Longoria nevelési szokásaival minden bizonnyal sok szülő nem ért egyet, de ha nekik bevált, akkor igazából kár is lenne a hibákat keresni. Nem?

a született feleségek sztárja engedi 5 éves fiának, hogy kávézzon

Eva Longoria Mexikóvárosban egy vakrandin ismerkedett meg José Antonio Bastón Patiño mexikói üzletemberrel, Latin-Amerika legnagyobb médiavállalatának, a Televisának az elnökével. A férfi kezdetben elfoglaltságai miatt visszautasította a találkozások lehetőségét a számára ismeretlen nővel, aztán az élet mégis úgy hozta, hogy a dologból szerelem lett, és 2015 decemberében jegyezték el egymást, és 2016. május 21-én hivatalosan is összekötötték az életüket. Fiuk, Santiago Enrique 2018-ban született.

A színésznő az elmúlt években bár sosem rejtegette a nyilvánosság előtt kisfiát, mégis sikerült megtalálnia azt a köztes megoldást, ami segíthet a kicsinek egy olyan privát, reflektormentes életet biztosítani, hogy átlagos gyerekkora lehessen. Néhanapján azért örömmel posztol róla, ha úgy hozza a kedve, sőt mi több, egy-egy interjúban is szívesen mesél róla. Egy ilyen alkalom során árulta el Eva Longoria azt, hogy sose beszélt a fiával arról, hogy vannak „jó” vagy „rossz ételek”. Szóval nem híve annak, hogy az ételeket egészséges vagy éppen egészségtelen címkékkel ruházza fel, inkább azt szeretné ha a fia kíváncsi maradna. „Azt akarom, hogy az ételhez való viszonya nagyon egészséges legyen. Olyan korban van, hogy mindent megeszik. Ha valamit éppen eszem, akkor kérdezni fog róla. Például megszállottja a reggeli kávémnak. Szóval ha megkérdezi, hogy kaphat-e belőle, azt fogom mondani: »Természetesen, de lehet, hogy fog ízleni.« Innentől fogva pedig az öt érzékszervén keresztül megy majd a dolog, először megszagolja, majd megérinti »Túl meleg!« Ezt a fajta kíváncsiságot támogatom” – mondja a 48 éves sztár.

A konyhai feladatokban is segédkezik

Nem mellesleg Santiago kíváncsisága túlmutat a kóstoláson, ugyanis szeret a konyhai feladatokban is részt venni, a színésznőt pedig nem zavarja, ha rendetlenség lesz a végén, csak hagyja, hogy kisfia jól érezze magát, és minden olyan ételt megkóstoljon, ami csak érdekli. Sőt mi több, együtt utaztak a CNN új, Eva Longoria: Searching For Mexico című műsorában, ahol volt lehetőségük elmerülni az ország egyedi gasztrokultúrájában, ami szintúgy nem volt idegen a gyerek számára, ugyanis otthon is tortillát esznek reggelire: „Santi szereti a kikevert tésztát és a tortilla kinyújtását. Fogja a kis tésztaformázóját, és csinál egy szív alakú darabot” – meséli a közös reggelik titkáról a színésznő. És bár a véleményvezérek egy része nagyon nem ért egyet azzal, ahogy Eva neveli kisfiát, mi mégis úgy gondoljuk, hogy ahány család, annyi szokás, és ha ő így érzi, hogy a kicsi ebben a helyzetben érzi boldognak magát, akkor felesleges lenne elkezdeni tiltani őt a kíváncsiság különféle fokozataitól. Arról nem beszélve, hogy mekkora öröm tud lenni egy anyának az, ha gyermeke ennyire nyitott az ételek felé, és ennyire szeret kísérletezgetni. Te mit gondolsz?

A szakértők azt mondják: tapasztalatuk szerint jóval több a válogatós gyerek, mint az, aki mindenre nyitott és mindent meg is eszik. Szóval próbáld meg kerülni a válogatós kifejezést és inkább nézd meg, hogy a szakemberek szerint milyen megoldások léteznek erre a kezelhető problémára!

News Related

OTHER NEWS

Justin Bieber neje még ebben a rémes darabban is szuperszexi

Hailey Bieber jó szokásához híven megint trendet teremt! Hailey Bieber szorgalmasan és nem mellesleg nagyon jó érzékkel követi a trendeket, és sodródik is a kínálat nyújtotta kicsit sem unalmas árral, ... Read more »

Eddig elképzelhetetlen eredményt ért el Cunoda az AlphaTauri "őrült" fejlesztésével

Franz Tost, Team Principal, Scuderia AlphaTauri, Yuki Tsunoda, AlphaTauri Az AT04 padlólemezeinek fejlesztésével a japán pilóta a hatodik helyre kvalifikálta magát és az első körökben tartotta is ezt, sőt, előre ... Read more »

Egykori világbajnok: Ő legalább mindig kimondja, amit gondol...

Max Verstappen, Red Bull Racing, 1st position, Charles Leclerc, Scuderia Ferrari, 2nd position, George Russell, Mercedes-AMG, 3rd position, on the podium Az idei szezonban a Forma-1 többnyire szólt, aki a ... Read more »

Emlékszel még rá? Ilyen dögös nő lett Az éhezők viadala kislányából, Rue-ból

Amandla Stenberg alakította 2012-ben Rue-t Az éhezők viadala filmsorozat első részében. Nézd meg, hogy néz ki most! Emlékszel még rá? Ilyen dögös nő lett Az éhezők viadala kislányából, Rue-ból November ... Read more »

Nagy a korkülönbség köztetek? A pszichológus szerint így működhet a kapcsolat

Ezekre kell odafigyelni egy párkapcsolatban, ha nagy a korkülönbség. Nagy a korkülönbség köztetek? A pszichológus szerint így működhet a kapcsolat Egy párkapcsolat működtetése sosem lesz könnyű feladat, ugyanakkor nagyobb kihívásnak ... Read more »

Magyarország alig költ az egészségügyre az EU tagállamaihoz képest

Paolo Gentiloni az Eurostat 2020-as konferenciáján Az egész Európai Unióban csökkentek tavaly a GDP-arányos egészségügyi kiadások, és Magyarországon is tovább romlott a helyzet 2022-ben – derül ki az Eurostat legfrissebb ... Read more »

Taylor Swift macskája a világ harmadik leggazdagabb háziállata, 474 millió R$ vagyonnal

Közzététel Olivia Benson, Taylor Swift macskája, nemcsak megnyerte az énekesnő szívét, hanem kiemelkedik a világ egyik leggazdagabb háziállataként is, becsült 474 millió R$ vagyonnal. Ez az elegáns és karizmatikus macska ... Read more »
Top List in the World