Horner megjelölte, hol kell Pereznek jelentősen javulnia

horner megjelölte, hol kell pereznek jelentősen javulnia

Sergio Perez, Red Bull Racing RB19

előbb Braziliában csúszott le a dobogóról az utolsó körben, majd a Las Vegas-i Nagydíjon bukta el az utolsó pillanatokban a második helyet. A szezonzárón sem tört meg a jég, és hiába mutatott be szép felzárkózást a Red Bull pilótája, végül a büntetés miatt nem fért oda a pódiumra.

„Az elmúlt néhány versenyen újraindította magát” – vélekedett Horner a pilótájáról a crash.net közlése alapján. „A tempója, ha megnézzük a hétvége elemzését, nagyon erős volt. Már csak a szombati napokat kell összeraknia. A versenytempója erős. A versenyzői képességei fantasztikusak.”

„Valószínűleg több autót előzött meg, mint bárki más idén. Csak arra van szükségünk, hogy az első négyből induljon, ne pedig a kilencedik vagy a tizedik helyről, vagy bármi is volt az átlaga az elmúlt néhány versenyen.”

Tény és való, hogy szombatokon óriási volt a különbség Verstappen és Perez között, ami sok esetben megpecsételte a mexikói sorsát. A Las Vegas-i Nagydíjon azonban hiába játszott a kezére a biztonsági autó, így is elveszítette az első helyet. Ennek ellenére Horner nem aggódik, szerinte erősen fog visszatérni a mexikói jövőre.

„Még így is a második helyen végzett a bajnokságban, nyert néhány nagyszerű futamot, nagyszerű versenyeket hozott tető alá” – folytatta a csapatfőnök. „Tudja, hogy hol vannak azok a területek, ahol fejlődnie kell.”

„Tudja, hogy ez egy nagy év lesz számára. Időt szán a télen arra, hogy átgondolja, hol kell fejlődnie, és biztos vagyok benne, hogy jövőre újra harcba száll majd.”

Eközben a szakértő nem érti, hogy Max Verstappenre miért tekintenek a rajongók rosszfiúként, holott a holland már régen levetkőzte magáról a régi agresszívebb versenyzői énjét.

News Related

OTHER NEWS

Justin Bieber neje még ebben a rémes darabban is szuperszexi

Hailey Bieber jó szokásához híven megint trendet teremt! Hailey Bieber szorgalmasan és nem mellesleg nagyon jó érzékkel követi a trendeket, és sodródik is a kínálat nyújtotta kicsit sem unalmas árral, ... Read more »

Eddig elképzelhetetlen eredményt ért el Cunoda az AlphaTauri "őrült" fejlesztésével

Franz Tost, Team Principal, Scuderia AlphaTauri, Yuki Tsunoda, AlphaTauri Az AT04 padlólemezeinek fejlesztésével a japán pilóta a hatodik helyre kvalifikálta magát és az első körökben tartotta is ezt, sőt, előre ... Read more »

Egykori világbajnok: Ő legalább mindig kimondja, amit gondol...

Max Verstappen, Red Bull Racing, 1st position, Charles Leclerc, Scuderia Ferrari, 2nd position, George Russell, Mercedes-AMG, 3rd position, on the podium Az idei szezonban a Forma-1 többnyire szólt, aki a ... Read more »

Emlékszel még rá? Ilyen dögös nő lett Az éhezők viadala kislányából, Rue-ból

Amandla Stenberg alakította 2012-ben Rue-t Az éhezők viadala filmsorozat első részében. Nézd meg, hogy néz ki most! Emlékszel még rá? Ilyen dögös nő lett Az éhezők viadala kislányából, Rue-ból November ... Read more »

Nagy a korkülönbség köztetek? A pszichológus szerint így működhet a kapcsolat

Ezekre kell odafigyelni egy párkapcsolatban, ha nagy a korkülönbség. Nagy a korkülönbség köztetek? A pszichológus szerint így működhet a kapcsolat Egy párkapcsolat működtetése sosem lesz könnyű feladat, ugyanakkor nagyobb kihívásnak ... Read more »

Magyarország alig költ az egészségügyre az EU tagállamaihoz képest

Paolo Gentiloni az Eurostat 2020-as konferenciáján Az egész Európai Unióban csökkentek tavaly a GDP-arányos egészségügyi kiadások, és Magyarországon is tovább romlott a helyzet 2022-ben – derül ki az Eurostat legfrissebb ... Read more »

Taylor Swift macskája a világ harmadik leggazdagabb háziállata, 474 millió R$ vagyonnal

Közzététel Olivia Benson, Taylor Swift macskája, nemcsak megnyerte az énekesnő szívét, hanem kiemelkedik a világ egyik leggazdagabb háziállataként is, becsült 474 millió R$ vagyonnal. Ez az elegáns és karizmatikus macska ... Read more »
Top List in the World