Lefagyott a pénisze a svéd sífutónak

lefagyott a pénisze a svéd sífutónak

Lefagyott a pénisze a svéd sífutónak

lefagyott a pénisze a svéd sífutónak

Fájdalmas nyilatkozatot tett a finnországi sífutó-világbajnokság 20 km-es versenye után a svéd Calle Halfvarsson.

A versenyző a célba érést követően azonnal a melegedőbe sietett, ugyanis a -15 Celsius-fokos hidegben megfagyott a pénisze.

„A fenébe is, 10 percig kellett feküdnöm a sátorban, hogy felmelegedjen. Rettenetesen fájt” – mondta a svéd Express című lapnak Halfvarsson, akivel nem először történt ilyen.

A 34 éves versenyző aztán hamar megtalálta a humort a történetben: „Szerencse, hogy hamarosan megszületik a második gyermekem, mert egyre nehezebb lesz ez a dolog, ha továbbra is így folytatom.”

Az Express kérdésére, hogy tudná írni-e az érzést, Halfvarsson azt mondta, az esélytelen: „Aki átélte, az tudja. Ha elfogadsz egy tippet: kerüld el, mert ez a legrosszabb.”

A versenyen Halfvarsson a 18. helyen ért célba. Ő volt az első a svédek között.

A hasonló sérülés nem is olyan ritka a sífutók körében, akik rendszerint testhez simuló dresszben és vékony alsó rétegekben versenyeznek.

A 2022-es pekingi téli olimpián a finn Remi Leindholm szenvedett hasonló sérülést az 50 km-es versenyszámban. (CNN)

News Related

OTHER NEWS

Justin Bieber neje még ebben a rémes darabban is szuperszexi

Hailey Bieber jó szokásához híven megint trendet teremt! Hailey Bieber szorgalmasan és nem mellesleg nagyon jó érzékkel követi a trendeket, és sodródik is a kínálat nyújtotta kicsit sem unalmas árral, ... Read more »

Eddig elképzelhetetlen eredményt ért el Cunoda az AlphaTauri "őrült" fejlesztésével

Franz Tost, Team Principal, Scuderia AlphaTauri, Yuki Tsunoda, AlphaTauri Az AT04 padlólemezeinek fejlesztésével a japán pilóta a hatodik helyre kvalifikálta magát és az első körökben tartotta is ezt, sőt, előre ... Read more »

Egykori világbajnok: Ő legalább mindig kimondja, amit gondol...

Max Verstappen, Red Bull Racing, 1st position, Charles Leclerc, Scuderia Ferrari, 2nd position, George Russell, Mercedes-AMG, 3rd position, on the podium Az idei szezonban a Forma-1 többnyire szólt, aki a ... Read more »

Emlékszel még rá? Ilyen dögös nő lett Az éhezők viadala kislányából, Rue-ból

Amandla Stenberg alakította 2012-ben Rue-t Az éhezők viadala filmsorozat első részében. Nézd meg, hogy néz ki most! Emlékszel még rá? Ilyen dögös nő lett Az éhezők viadala kislányából, Rue-ból November ... Read more »

Nagy a korkülönbség köztetek? A pszichológus szerint így működhet a kapcsolat

Ezekre kell odafigyelni egy párkapcsolatban, ha nagy a korkülönbség. Nagy a korkülönbség köztetek? A pszichológus szerint így működhet a kapcsolat Egy párkapcsolat működtetése sosem lesz könnyű feladat, ugyanakkor nagyobb kihívásnak ... Read more »

Magyarország alig költ az egészségügyre az EU tagállamaihoz képest

Paolo Gentiloni az Eurostat 2020-as konferenciáján Az egész Európai Unióban csökkentek tavaly a GDP-arányos egészségügyi kiadások, és Magyarországon is tovább romlott a helyzet 2022-ben – derül ki az Eurostat legfrissebb ... Read more »

Taylor Swift macskája a világ harmadik leggazdagabb háziállata, 474 millió R$ vagyonnal

Közzététel Olivia Benson, Taylor Swift macskája, nemcsak megnyerte az énekesnő szívét, hanem kiemelkedik a világ egyik leggazdagabb háziállataként is, becsült 474 millió R$ vagyonnal. Ez az elegáns és karizmatikus macska ... Read more »
Top List in the World