Emlékszel még rá? Ilyen dögös nő lett Az éhezők viadala kislányából, Rue-ból

Amandla Stenberg alakította 2012-ben Rue-t Az éhezők viadala filmsorozat első részében. Nézd meg, hogy néz ki most!

emlékszel még rá? ilyen dögös nő lett az éhezők viadala kislányából, rue-ból

Emlékszel még rá? Ilyen dögös nő lett Az éhezők viadala kislányából, Rue-ból

November 16-án mutatták be a mozikban Az éhezők viadala: Énekesmadarak és kígyók balladája című filmet, ami 64 évvel azelőtt játszódik, hogy Katniss Everdeen önként jelentkezett a halálos viadalra. Ennek hatására ismét lendületbe jöttek a sci-fi fanok, mindenki az új filmről beszél, valamint arról a négyről, amely megelőzte.

A korábbiakban Jennifer Lawrence volt Katniss megformálója, Az éhezők viadala 2012-ben jött ki, Az éhezők viadala: Futótűz 2013-ban, Az éhezők viadala: A kiválasztott 2014-ben, Az éhezők viadala: A kiválasztott II. pedig 2015-ben, szóval annyira azért nem kellett sokat várni egy újabb olyan alkotásra, amely ebben az univerzumban játszódik. Most, hogy te is nosztalgikus hangulatba kerültél, talán eszedbe jutott az a cuki, okos és hősies kislány, Rue, aki Katniss mellett harcolt. Felejthetetlen, ugye? Nos, ő időközben felnőtt, gyönyörű nővé érett.

Így néz ki most Rue, Az éhezők viadalának egykori gyereksztárja

Az éhezők viadalában Rue volt az a kislány, aki szövetkezett Katniss-szel a győzelemért, azonban egy kegyetlen játékos megölte. Ezt a szerethető karaktert nem más alakította 2012-ben, mint az 1998-ban született Amandla Stenberg, aki akkor 14 éves volt. Kevesen tudják, hogy nem ez volt az első fontosabb szerepe, egy évvel korában a Colombiana című thrillerben tűnt fel Zoe Saldana kiskori énjeként. Később játszott Az Álmosvölgy legendája című sorozatban és a Mr. Robinson című szitkomban is. Mindössze 4 éves volt, amikor modellkedni kezdett a Disney-nek, később a Boeing és a Kmart is foglalkoztatta, és bár még mindig csupán 25 éves, már elnyert egy Teen Choice-díjat, valamint egy NAACP Image-díjat. Amandla 2015-ben debütált énekesnőként, egy folk-rock duó egyik tagjaként adta elő Let My Baby Stay című dalát.

A sztár 2016-ban jelentette be, biszexuálisnak vagy pánszexuálisnak vallja magát, vagyis nemtől függetlenül képes vonzónak találni másokat, azóta többször felszólalt az LMBTQ-közösség tagjai érdekében. Rajongóval a 2,2 millió követőt számláló Instagram-oldalán tartja a kapcsolatot, ide rendszeresen tölt fel szexi, merész fotókat magáról, hiszen fantasztikusan szép nő lett az egykori kislányból.

Most pedig kattints galériánkra és nézd meg, hogy néz ki ma Az éhezők viadala Rue-ja!

News Related

OTHER NEWS

Michelle Pfeiffer és férje 30 éve házasok: megható üzenetet küldtek a világnak

Egy olyan világban, ahol hetente jelenti be egy-egy celeb, hogy elválik. Michelle Pfeiffer és férje 30 éve házasok: megható üzenetet küldtek a világnak Kutatások szerint nem sokszorozódott meg a válások ... Read more »

Justin Bieber neje még ebben a rémes darabban is szuperszexi

Hailey Bieber jó szokásához híven megint trendet teremt! Hailey Bieber szorgalmasan és nem mellesleg nagyon jó érzékkel követi a trendeket, és sodródik is a kínálat nyújtotta kicsit sem unalmas árral, ... Read more »

Eddig elképzelhetetlen eredményt ért el Cunoda az AlphaTauri "őrült" fejlesztésével

Franz Tost, Team Principal, Scuderia AlphaTauri, Yuki Tsunoda, AlphaTauri Az AT04 padlólemezeinek fejlesztésével a japán pilóta a hatodik helyre kvalifikálta magát és az első körökben tartotta is ezt, sőt, előre ... Read more »

Egykori világbajnok: Ő legalább mindig kimondja, amit gondol...

Max Verstappen, Red Bull Racing, 1st position, Charles Leclerc, Scuderia Ferrari, 2nd position, George Russell, Mercedes-AMG, 3rd position, on the podium Az idei szezonban a Forma-1 többnyire szólt, aki a ... Read more »

Nagy a korkülönbség köztetek? A pszichológus szerint így működhet a kapcsolat

Ezekre kell odafigyelni egy párkapcsolatban, ha nagy a korkülönbség. Nagy a korkülönbség köztetek? A pszichológus szerint így működhet a kapcsolat Egy párkapcsolat működtetése sosem lesz könnyű feladat, ugyanakkor nagyobb kihívásnak ... Read more »

Magyarország alig költ az egészségügyre az EU tagállamaihoz képest

Paolo Gentiloni az Eurostat 2020-as konferenciáján Az egész Európai Unióban csökkentek tavaly a GDP-arányos egészségügyi kiadások, és Magyarországon is tovább romlott a helyzet 2022-ben – derül ki az Eurostat legfrissebb ... Read more »

Taylor Swift macskája a világ harmadik leggazdagabb háziállata, 474 millió R$ vagyonnal

Közzététel Olivia Benson, Taylor Swift macskája, nemcsak megnyerte az énekesnő szívét, hanem kiemelkedik a világ egyik leggazdagabb háziállataként is, becsült 474 millió R$ vagyonnal. Ez az elegáns és karizmatikus macska ... Read more »
Top List in the World