Tovább él Matthew Perry öröksége

tovább él matthew perry öröksége
Halála után egy hónappal jelentkezett Matthew Perry családja és közölték, nem hagyják kárba veszni a színész munkájának gyümölcsét. A Giving Tuesday (vagyis az adományok kedd-je) alkalmával jelentették be, hogy alapítványt hoznak létre Perry vagyonából, hogy az továbbra is segíteni tudja azokat a rászorulókat, akiket a színész életében is támogatott.

Már egy hónapja, hogy Matthew Perry halálhíre megrázta az egész világot. Most a családja jelentkezett a People magazinnál, azt közölve: november 3-án elindították a Matthew Perry Alapítványt, amelynek a következő céljai vannak:

A függőséget betegségként azonosítani, kezelni a megbélyegzések okozta komplexusokat – amelyek megakadályozzák az egyéneket abban, hogy segítséget kérjenek és kapjanak – valamint hevesen kiállni a jobb és méltányosabb kezelések mellett.

A színészről ugyanis köztudott, hogy szinte egész életében függőségeinek rabja volt, és halálközeli állapotba is került emiatt.

Élete utolsó éveiben elmondása szerint tiszta volt, és ezt kihasználva minden tőle telhetőt megtett, hogy segítsen azokon, akik még mindig hasonló problémák miatt szenvednek.

Ha meghalok, nem akarom, hogy a Jóbarátok legyen az első dolog, amit megemlítenek – azt akarom, hogy mások segítése legyen az első dolog, ami a nevem hallatán az emberek eszébe jut. És életem hátralévő részében ezt a célt űzve fogom leélni

– fogalmazott egy 2022-es nyilatkozatában. Mivel egy évvel később bekövetkezett a legrosszabb Perry életében, így most családja igyekszik tovább vinni örökségét és valóra váltani néhai fiúk álmát.

Fontos számunkra, hogy tiszteletben tartsuk Matthew örökségét. Büszkék vagyunk arra, hogy az alapítványban benne rejlik a lehetőség az álma megvalósítására, hogy a nevében segíthetünk másokon

– mondta Matthew Perry családja.

Mostohaapja, a neves újságíró Keith Morrison X-posztjában buzdította az egykori színész rajongóit, hogy támogassák az alapítványt. Úgy fogalmazott, „tegyetek annyit, amennyit tudtok, mert nagyon hálás lenne érte”.

News Related

OTHER NEWS

Justin Bieber neje még ebben a rémes darabban is szuperszexi

Hailey Bieber jó szokásához híven megint trendet teremt! Hailey Bieber szorgalmasan és nem mellesleg nagyon jó érzékkel követi a trendeket, és sodródik is a kínálat nyújtotta kicsit sem unalmas árral, ... Read more »

Eddig elképzelhetetlen eredményt ért el Cunoda az AlphaTauri "őrült" fejlesztésével

Franz Tost, Team Principal, Scuderia AlphaTauri, Yuki Tsunoda, AlphaTauri Az AT04 padlólemezeinek fejlesztésével a japán pilóta a hatodik helyre kvalifikálta magát és az első körökben tartotta is ezt, sőt, előre ... Read more »

Egykori világbajnok: Ő legalább mindig kimondja, amit gondol...

Max Verstappen, Red Bull Racing, 1st position, Charles Leclerc, Scuderia Ferrari, 2nd position, George Russell, Mercedes-AMG, 3rd position, on the podium Az idei szezonban a Forma-1 többnyire szólt, aki a ... Read more »

Emlékszel még rá? Ilyen dögös nő lett Az éhezők viadala kislányából, Rue-ból

Amandla Stenberg alakította 2012-ben Rue-t Az éhezők viadala filmsorozat első részében. Nézd meg, hogy néz ki most! Emlékszel még rá? Ilyen dögös nő lett Az éhezők viadala kislányából, Rue-ból November ... Read more »

Nagy a korkülönbség köztetek? A pszichológus szerint így működhet a kapcsolat

Ezekre kell odafigyelni egy párkapcsolatban, ha nagy a korkülönbség. Nagy a korkülönbség köztetek? A pszichológus szerint így működhet a kapcsolat Egy párkapcsolat működtetése sosem lesz könnyű feladat, ugyanakkor nagyobb kihívásnak ... Read more »

Magyarország alig költ az egészségügyre az EU tagállamaihoz képest

Paolo Gentiloni az Eurostat 2020-as konferenciáján Az egész Európai Unióban csökkentek tavaly a GDP-arányos egészségügyi kiadások, és Magyarországon is tovább romlott a helyzet 2022-ben – derül ki az Eurostat legfrissebb ... Read more »

Taylor Swift macskája a világ harmadik leggazdagabb háziállata, 474 millió R$ vagyonnal

Közzététel Olivia Benson, Taylor Swift macskája, nemcsak megnyerte az énekesnő szívét, hanem kiemelkedik a világ egyik leggazdagabb háziállataként is, becsült 474 millió R$ vagyonnal. Ez az elegáns és karizmatikus macska ... Read more »
Top List in the World