Íme 5 egykori hollywoodi híresség, aki hétköznapi munkára cserélte színészi karrierjét

Macaulay Culkin

íme 5 egykori hollywoodi híresség, aki hétköznapi munkára cserélte színészi karrierjét

Macaulay Culkin. (Fotó: Taylor Hill / Getty Images Hungary)

A Reszkessetek betörők című filmek sztárja a kezdeti óriási sikert követően rögös utat járt be. A hirtelen jött ismertséget nehezen dolgozta fel, így később számos függőséggel kellett megküzdenie. Miután rendbe jött, sosem tért vissza a showbizniszbe, helyette megalapította a szatirikus Bunny Ears nevű weboldalt, amelyre különböző tartalmakat és keresztpromóciókat készít. A Twitteren is számos rajongója van szellemes bejegyzései miatt.

Macaulay Culkin jelenlegi becsült nettó vagyona 15 millió dollár, mai árfolyamon 5 milliárd 196 millió forint.

Freddie Prinze Jr.

íme 5 egykori hollywoodi híresség, aki hétköznapi munkára cserélte színészi karrierjét

Angus T. Jones. (Fotó: Nicholas Hunt / Getty Images Hungary)

Freddie Prinze Jr-t a legtöbben máig az 1997-es Tudom, mit tettél tavaly nyáron, illetve a ’99-es A csaj nem jár egyedül című film szívtiprójaként ismerik. Az előbbi alkotás munkálatai során találkozott jelenlegi feleségével, Sarah Michelle Gellarral. Bár a színészkedéssel felhagyott, eleinte a showbizniszben maradt. Producerként tevékenykedett tovább, majd egy teljesen új iparágba vágta a fejszéjét: feleségével megalapította a Foodstirs nevű kulináris céget, illetve séfként kezdett tevékenykedni.

Freddie Prinze Jr. becsült nettó vagyona 19 millió dollár, vagyis 6 milliárd 583 millió forint.

Angus T. Jones

íme 5 egykori hollywoodi híresség, aki hétköznapi munkára cserélte színészi karrierjét

Freddie Prinze Jr. (Fotó: Jean-Paul Aussenard / Getty Images Hungary)

Angus T. Jones a Két pasi – meg egy kicsi című sorozatban 2003 és 2015 között 12 évadon át alakította Jake Harpert. Gyerekszínészként az első szerepét ötévesen kapta az 1999-es Simpatico című vígjáték-thrillerben, majd az évek során szerepelt többek között a Kutyafuttában, a Több a sokknál, Az őserdő hőse 2., és Az újonc című filmekben. A kelendősége ellenére T. Jones otthagyta a filmipart és a magánszektorban helyezkedett el a különböző kommunikációs szolgáltatásokat finanszírozó és gyártó Tonite multimédiás cég menedzsmentjének munkatársaként.

Angus T. Jones becsült nettó vagyona 15 millió dollár, azaz 5 milliárd 197 millió forint.

Jack Gleeson

íme 5 egykori hollywoodi híresség, aki hétköznapi munkára cserélte színészi karrierjét

Jack Gleeson. (Fotó: Taylor Hill / Getty Images Hungary)

Jack Gleesont egy világ ismerte meg, amikor az HBO Trónok harca című sorozatában Joffrey király szerepében tűnt fel. Nemcsak nemzetközi hírnevet szerzett, de a kritikusok elismerését is kivívta magának, ám ennek ellenére úgy döntött, hogy felhagy a színészettel és a tanulmányaira koncentrál. A dublini Trinity Főiskolára ment, valamint megalapította saját, Collapsing Horse nevű színházi társulatát. A visszavonulásának bejelentése óta bár nagyobb szerepben valóban nem, kisebb epizódszerepekben láthattuk, például a Netflix Szexoktatás című sorozatának utolsó, idei évadában.

Jack Gleeson becsült nettó vagyona 6 millió dollár, mai árfolyamon 2 milliárd 78 millió forint.

Sarah Michelle Gellar

íme 5 egykori hollywoodi híresség, aki hétköznapi munkára cserélte színészi karrierjét

Sarah Michelle Gellar. (Fotó: Variety / Getty Images Hungary)

Sarah Michelle Gellar legelőször négyéves korában szerepelt az 1983-as An Invasion of Privacy című drámában. Az áttörést néhány évvel később az All My Children című sorozatban való szerepléssel érte el, a szériában Kendall karakterét alakította. Ezt követte világhírű alakítása a Buffy, a vámpírok réme című, összesen 7 évadot megélt sorozat címszereplőjeként. Bár Gellar nagy ritkán a mai napig vállal egy-egy szerepet, leginkább a férjével, a fentebb említett Freddie Prinze Jr-ral alapított életmódmárkájával van elfoglalva. A Foodstirs nevű cég középpontjában a főzés áll, a vállalat 2015-ös létrehozását követően a színésznő az első szakácskönyvét is kiadta, amely bestseller lett.

Sarah Michelle Gellar becsült nettó vagyona nem kevesebb mint 20 millió dollár, vagyis 6 milliárd 932 millió forint.

(Borítókép: Sarah Michelle Gellar és Macaulay Culkin. Fotó: Getty Images/Northfoto)

News Related

OTHER NEWS

Justin Bieber neje még ebben a rémes darabban is szuperszexi

Hailey Bieber jó szokásához híven megint trendet teremt! Hailey Bieber szorgalmasan és nem mellesleg nagyon jó érzékkel követi a trendeket, és sodródik is a kínálat nyújtotta kicsit sem unalmas árral, ... Read more »

Eddig elképzelhetetlen eredményt ért el Cunoda az AlphaTauri "őrült" fejlesztésével

Franz Tost, Team Principal, Scuderia AlphaTauri, Yuki Tsunoda, AlphaTauri Az AT04 padlólemezeinek fejlesztésével a japán pilóta a hatodik helyre kvalifikálta magát és az első körökben tartotta is ezt, sőt, előre ... Read more »

Egykori világbajnok: Ő legalább mindig kimondja, amit gondol...

Max Verstappen, Red Bull Racing, 1st position, Charles Leclerc, Scuderia Ferrari, 2nd position, George Russell, Mercedes-AMG, 3rd position, on the podium Az idei szezonban a Forma-1 többnyire szólt, aki a ... Read more »

Emlékszel még rá? Ilyen dögös nő lett Az éhezők viadala kislányából, Rue-ból

Amandla Stenberg alakította 2012-ben Rue-t Az éhezők viadala filmsorozat első részében. Nézd meg, hogy néz ki most! Emlékszel még rá? Ilyen dögös nő lett Az éhezők viadala kislányából, Rue-ból November ... Read more »

Nagy a korkülönbség köztetek? A pszichológus szerint így működhet a kapcsolat

Ezekre kell odafigyelni egy párkapcsolatban, ha nagy a korkülönbség. Nagy a korkülönbség köztetek? A pszichológus szerint így működhet a kapcsolat Egy párkapcsolat működtetése sosem lesz könnyű feladat, ugyanakkor nagyobb kihívásnak ... Read more »

Magyarország alig költ az egészségügyre az EU tagállamaihoz képest

Paolo Gentiloni az Eurostat 2020-as konferenciáján Az egész Európai Unióban csökkentek tavaly a GDP-arányos egészségügyi kiadások, és Magyarországon is tovább romlott a helyzet 2022-ben – derül ki az Eurostat legfrissebb ... Read more »

Taylor Swift macskája a világ harmadik leggazdagabb háziállata, 474 millió R$ vagyonnal

Közzététel Olivia Benson, Taylor Swift macskája, nemcsak megnyerte az énekesnő szívét, hanem kiemelkedik a világ egyik leggazdagabb háziállataként is, becsült 474 millió R$ vagyonnal. Ez az elegáns és karizmatikus macska ... Read more »
Top List in the World