Üres sörösdobozokkal dobálta meg a másikat, verekedés lett a vége

üres sörösdobozokkal dobálta meg a másikat, verekedés lett a vége

Üres sörösdobozokkal dobálta meg a másikat, verekedés lett a vége

A Tatabányai Járási Ügyészség súlyos testi sértés bűntettének kísérlete és garázdaság vétsége miatt emelt vádat két férfival szemben, akik közös italozást követően egy buszmegállóban verekedtek egymással.

A vádirat szerint a két férfi tavaly nyáron a Tatabányai járás egyik községének buszmegállójában együtt italozott, majd vita alakult ki közöttük. Az egyik férfi üres sörösdobozokkal dobálta meg a másikat. A másik férfi erre válaszul ököllel fejen ütötte a dobáló férfit – olvasható az ügyészség honlapján.

Ezután a megütött férfi a buszmegálló oldaláról lefeszített egy díszlécet, és azzal vitapartnerét három alkalommal megütötte. Emiatt a díszléccel megütött férfinak nyolc napon belül gyógyuló sérülései keletkeztek, azonban a cselekmény alkalmas volt ennél súlyosabb sérülés okozására is.

A díszléc lefeszítésével 20 000 forint rongálási kára keletkezett az önkormányzatnak.

Az ügyészség a Tatabányai Járásbírósághoz benyújtott vádiratban a díszléccel megütött férfival szemben garázdaság vétsége miatt felfüggesztett szabadságvesztésre és pártfogó felügyelet elrendelésére, a neki sérülést okozó férfival szemben súlyos testi sértés bűntettének kísérlete miatt börtönbüntetésre és közügyektől eltiltásra tett indítványt.

News Related

OTHER NEWS

Justin Bieber neje még ebben a rémes darabban is szuperszexi

Hailey Bieber jó szokásához híven megint trendet teremt! Hailey Bieber szorgalmasan és nem mellesleg nagyon jó érzékkel követi a trendeket, és sodródik is a kínálat nyújtotta kicsit sem unalmas árral, ... Read more »

Eddig elképzelhetetlen eredményt ért el Cunoda az AlphaTauri "őrült" fejlesztésével

Franz Tost, Team Principal, Scuderia AlphaTauri, Yuki Tsunoda, AlphaTauri Az AT04 padlólemezeinek fejlesztésével a japán pilóta a hatodik helyre kvalifikálta magát és az első körökben tartotta is ezt, sőt, előre ... Read more »

Egykori világbajnok: Ő legalább mindig kimondja, amit gondol...

Max Verstappen, Red Bull Racing, 1st position, Charles Leclerc, Scuderia Ferrari, 2nd position, George Russell, Mercedes-AMG, 3rd position, on the podium Az idei szezonban a Forma-1 többnyire szólt, aki a ... Read more »

Emlékszel még rá? Ilyen dögös nő lett Az éhezők viadala kislányából, Rue-ból

Amandla Stenberg alakította 2012-ben Rue-t Az éhezők viadala filmsorozat első részében. Nézd meg, hogy néz ki most! Emlékszel még rá? Ilyen dögös nő lett Az éhezők viadala kislányából, Rue-ból November ... Read more »

Nagy a korkülönbség köztetek? A pszichológus szerint így működhet a kapcsolat

Ezekre kell odafigyelni egy párkapcsolatban, ha nagy a korkülönbség. Nagy a korkülönbség köztetek? A pszichológus szerint így működhet a kapcsolat Egy párkapcsolat működtetése sosem lesz könnyű feladat, ugyanakkor nagyobb kihívásnak ... Read more »

Magyarország alig költ az egészségügyre az EU tagállamaihoz képest

Paolo Gentiloni az Eurostat 2020-as konferenciáján Az egész Európai Unióban csökkentek tavaly a GDP-arányos egészségügyi kiadások, és Magyarországon is tovább romlott a helyzet 2022-ben – derül ki az Eurostat legfrissebb ... Read more »

Taylor Swift macskája a világ harmadik leggazdagabb háziállata, 474 millió R$ vagyonnal

Közzététel Olivia Benson, Taylor Swift macskája, nemcsak megnyerte az énekesnő szívét, hanem kiemelkedik a világ egyik leggazdagabb háziállataként is, becsült 474 millió R$ vagyonnal. Ez az elegáns és karizmatikus macska ... Read more »
Top List in the World