Katalin hercegnét megtámadták! Senki nem számított rá, hogy ez valaha megtörténhet

Katalin hercegnének a közelmúltban több online troll bántásával kellett szembenéznie, méghozzá azért, mert öregszik.

katalin hercegnét megtámadták! senki nem számított rá, hogy ez valaha megtörténhet

Az öregedés az élet természetes velejárója. Azt jelenti, hogy telik az idő, és amit sokan elfelejtenek, hogy igazi kíváltság, hiszen megöregedni – méghozzá a szeretteinkkel, szép emlékekkel – az egyik legnagyobb kiváltság.

katalin hercegnét megtámadták! senki nem számított rá, hogy ez valaha megtörténhet

Katalin hercegnét megtámadták! Senki nem számított rá, hogy ez valaha megtörténhet

Ezt szerencsére a gyönyörű hercegné is tudja, ezért igyekszik teljesen kizárni azokat a kommenteket, amelyek a szeme alatti karikáknak vagy az apró ráncainak szólnak. Napjainkban a botox és a töltések korában már az számít ritkaságnak, ha egy nő méltósággal viseli a korát. Ebbe a táborba tartozik Katalin hercegné is, aki kifogástalan, ápolt megjelenésével mindig elvarázsol minket. A hercegné nagyon odafigyel a bőrápolásra is, illetve a sminkje is mindig hibátlan, ő azonban ennél többet nem szeretne tenni az idő múlása ellen.

Úgy érzi teljesen rendben van, hogy már vannak karikák a szeme alatt, és persze nem mindig olyan kisimult, mint a 20-as éveiben. Egyrészt, mert háromgyerekes édesanya, másrészt a királyi családban betöltött szerepe rengeteg energiát és időt vesz el tőle, ami mellesleg sok stresszel is tud járni.

Katalin hercegné rajongói azért nem hagyták ennyiben a dolgot, és ezzel is szerették volna felhívni a figyelmet a nőkkel szembeni társadalmi elvárásokra, különösen a nyilvánosság előtt élőkre, akiknek pontosan az lenne a feladata, – mint Katalinnak – hogy erősítsék a nőkben, hogy az öregedéssel az ég világon semmi gond nincs.

Ha szereted Katalint hercegnét, és kíváncsi vagy, mennyit változott a stílusa az évek során, akkor katt a galériára!

Ha pedig még többet olvasnál a királyi családról, akkor ezt se hagyd ki:

News Related

OTHER NEWS

Justin Bieber neje még ebben a rémes darabban is szuperszexi

Hailey Bieber jó szokásához híven megint trendet teremt! Hailey Bieber szorgalmasan és nem mellesleg nagyon jó érzékkel követi a trendeket, és sodródik is a kínálat nyújtotta kicsit sem unalmas árral, ... Read more »

Eddig elképzelhetetlen eredményt ért el Cunoda az AlphaTauri "őrült" fejlesztésével

Franz Tost, Team Principal, Scuderia AlphaTauri, Yuki Tsunoda, AlphaTauri Az AT04 padlólemezeinek fejlesztésével a japán pilóta a hatodik helyre kvalifikálta magát és az első körökben tartotta is ezt, sőt, előre ... Read more »

Egykori világbajnok: Ő legalább mindig kimondja, amit gondol...

Max Verstappen, Red Bull Racing, 1st position, Charles Leclerc, Scuderia Ferrari, 2nd position, George Russell, Mercedes-AMG, 3rd position, on the podium Az idei szezonban a Forma-1 többnyire szólt, aki a ... Read more »

Emlékszel még rá? Ilyen dögös nő lett Az éhezők viadala kislányából, Rue-ból

Amandla Stenberg alakította 2012-ben Rue-t Az éhezők viadala filmsorozat első részében. Nézd meg, hogy néz ki most! Emlékszel még rá? Ilyen dögös nő lett Az éhezők viadala kislányából, Rue-ból November ... Read more »

Nagy a korkülönbség köztetek? A pszichológus szerint így működhet a kapcsolat

Ezekre kell odafigyelni egy párkapcsolatban, ha nagy a korkülönbség. Nagy a korkülönbség köztetek? A pszichológus szerint így működhet a kapcsolat Egy párkapcsolat működtetése sosem lesz könnyű feladat, ugyanakkor nagyobb kihívásnak ... Read more »

Magyarország alig költ az egészségügyre az EU tagállamaihoz képest

Paolo Gentiloni az Eurostat 2020-as konferenciáján Az egész Európai Unióban csökkentek tavaly a GDP-arányos egészségügyi kiadások, és Magyarországon is tovább romlott a helyzet 2022-ben – derül ki az Eurostat legfrissebb ... Read more »

Taylor Swift macskája a világ harmadik leggazdagabb háziállata, 474 millió R$ vagyonnal

Közzététel Olivia Benson, Taylor Swift macskája, nemcsak megnyerte az énekesnő szívét, hanem kiemelkedik a világ egyik leggazdagabb háziállataként is, becsült 474 millió R$ vagyonnal. Ez az elegáns és karizmatikus macska ... Read more »
Top List in the World