Justin Bieber neje még ebben a rémes darabban is szuperszexi

Hailey Bieber jó szokásához híven megint trendet teremt!

justin bieber neje még ebben a rémes darabban is szuperszexi

Hailey Bieber szorgalmasan és nem mellesleg nagyon jó érzékkel követi a trendeket, és sodródik is a kínálat nyújtotta kicsit sem unalmas árral, aminek hála szinte minden hétre jut egy olyan ötlet tőle, ami minden költői túlzás nélkül szépen ki is meríti a másolásra született szettek témakörét.

Nem olyan rég férjével, Justin Bieberrel ment vacsorázni, a randis estére pedig hozta a tőle várt lazán elegáns formát. Fehér pólójára egy farmer kertésznadrágot kapott fel, amit egy fekete szövetkabáttal, egy pár magas sarkú cipellővel és egy Hermès Kelly táskával egészített ki. Az összkép pedig pontosan azt a hatást hozta, amit Hailey Bieber esetében már annyira megszokhattunk.

Hailey példája pedig jól mutatja, hogy legyen szó elegáns, hétköznapi vagy sportos szettekről, a kertésznadrág jóval sokoldalúbb mint ahogy azt először gondolnánk, és nem mellesleg egészen könnyen rétegezhető is, amiből kifolyólag télen is képes helytállni a neki szánt alkalmak során. Neked is bejön a modell választása és esetleg te is lemásolnád ezt az összeállítást?

Akkor mutatunk is gyorsan pár példát!

1. InStyle TIPP: Dickies kantáros farmernadrág

justin bieber neje még ebben a rémes darabban is szuperszexi

Ár: 39.990 Ft – itt !

2. InStyle TIPP: Carhartt WIP straight overalls

justin bieber neje még ebben a rémes darabban is szuperszexi

Ár: 57.235 Ft – itt !

Mutatunk még pár tippet!

Levi’s kantáros farmernadrág

Ár: 39.990 Ft, answear.hu

Agolde Pandora cotton denim jumpsuit

Ár: 218.570 Ft, luisaviaroma.com

Ganni

Ár: ~ 138 ezer Ft, vestiairecollective.com

Stella McCartney

Ár: ~ 65.500 Ft, vestiairecollective.com

Most pedig nézd meg, hogy alakulnak a csizmatrendek a téli szezonban!

News Related

OTHER NEWS

Michelle Pfeiffer és férje 30 éve házasok: megható üzenetet küldtek a világnak

Egy olyan világban, ahol hetente jelenti be egy-egy celeb, hogy elválik. Michelle Pfeiffer és férje 30 éve házasok: megható üzenetet küldtek a világnak Kutatások szerint nem sokszorozódott meg a válások ... Read more »

Eddig elképzelhetetlen eredményt ért el Cunoda az AlphaTauri "őrült" fejlesztésével

Franz Tost, Team Principal, Scuderia AlphaTauri, Yuki Tsunoda, AlphaTauri Az AT04 padlólemezeinek fejlesztésével a japán pilóta a hatodik helyre kvalifikálta magát és az első körökben tartotta is ezt, sőt, előre ... Read more »

Egykori világbajnok: Ő legalább mindig kimondja, amit gondol...

Max Verstappen, Red Bull Racing, 1st position, Charles Leclerc, Scuderia Ferrari, 2nd position, George Russell, Mercedes-AMG, 3rd position, on the podium Az idei szezonban a Forma-1 többnyire szólt, aki a ... Read more »

Emlékszel még rá? Ilyen dögös nő lett Az éhezők viadala kislányából, Rue-ból

Amandla Stenberg alakította 2012-ben Rue-t Az éhezők viadala filmsorozat első részében. Nézd meg, hogy néz ki most! Emlékszel még rá? Ilyen dögös nő lett Az éhezők viadala kislányából, Rue-ból November ... Read more »

Nagy a korkülönbség köztetek? A pszichológus szerint így működhet a kapcsolat

Ezekre kell odafigyelni egy párkapcsolatban, ha nagy a korkülönbség. Nagy a korkülönbség köztetek? A pszichológus szerint így működhet a kapcsolat Egy párkapcsolat működtetése sosem lesz könnyű feladat, ugyanakkor nagyobb kihívásnak ... Read more »

Magyarország alig költ az egészségügyre az EU tagállamaihoz képest

Paolo Gentiloni az Eurostat 2020-as konferenciáján Az egész Európai Unióban csökkentek tavaly a GDP-arányos egészségügyi kiadások, és Magyarországon is tovább romlott a helyzet 2022-ben – derül ki az Eurostat legfrissebb ... Read more »

Taylor Swift macskája a világ harmadik leggazdagabb háziállata, 474 millió R$ vagyonnal

Közzététel Olivia Benson, Taylor Swift macskája, nemcsak megnyerte az énekesnő szívét, hanem kiemelkedik a világ egyik leggazdagabb háziállataként is, becsült 474 millió R$ vagyonnal. Ez az elegáns és karizmatikus macska ... Read more »
Top List in the World