Egykori világbajnok: Ő legalább mindig kimondja, amit gondol...

egykori világbajnok: ő legalább mindig kimondja, amit gondol...

Max Verstappen, Red Bull Racing, 1st position, Charles Leclerc, Scuderia Ferrari, 2nd position, George Russell, Mercedes-AMG, 3rd position, on the podium

Az idei szezonban a Forma-1 többnyire szólt, aki a 22 futamból képes volt megnyerni 19-et, ezzel pedig igencsak lenyűgöző rekordot állított fel, amit egy jó darabig vélhetően senki sem dönt meg.

Alain Prost, aki az Alpine-nál történt „vérfrissítés”-nek esett áldozatául, kijelentette, hogy a maximalizmus eme formáját igenis meg kell becsülni, így nem ért egyet azokkal, akik szerint a Forma-1 veszített a fényéből a Verstappen-dominancia miatt.

„Szurkolóként figyeltem (az eseményeket), mivel már nem vagyok kapcsolatban egyik csapattal sem” – árulta el a sokáig a Renault tanácsadójaként dolgozó 68 éves egykori pilóta a Sky Deutschlandnak a onestopstrategy.com közlése alapán. „Sokan mondták, hogy negatív volt (a szezon), mert egy csapat és egy versenyző dominált.”

„De én mindig elismerem, ha valaki olyan teljesítményt nyújt, mint a Red Bull és Max. Amikor valaki így dominál, akkor az ehhez szükséges munka összegét is látni kell. És csak annyit lehet mondani, hogy gratulálok.”

„Ha el akarsz jutni erre a szintre, akkor jobban kell dolgoznod. Megértem, ha néha frusztráló, de személyes szinten úgy gondolom, hogy ez nagyszerű volt.”

Az idei szezonban Max Verstappen több alkalommal is kemény kritikával illette a Forma-1-et, hiszen mint mondja, a sprintformula teljesen értelmetlen megoldás a sportág színesítésére. Legutóbb a holland a Las Vegas-i Nagydíjat illette negatív jelzőkkel. Prost szerint ez a nyíltság üdvözölendő a száguldó cirkuszban.

„Versenyzőként mindannyiunknak megvan a maga vezetési stílusa és megközelítése. Max még mindig nagyon fiatal, de az a fókusz, amivel a kezdetektől fogva a karrierjére koncentrált, és a motorsport iránti szenvedélye, szóval az nagyon fontos.”

„Mindig azt mondja, amit akar és gondol. Nem gyakran látni valakit, aki ennyire elkötelezett a sportja iránt. Van benne valami nagyon különleges, mindig csak gyorsabb lesz, és egyre több tapasztalatot szerez.”

Stefano Domenicali is csak őszinte tiszteletét tudta kifejezni Max Verstappen és Christian Horner iránt, akik szerinte fenomenális szezont futottak. Az F1-vezér azt is hozzátette, hogy szorosabb 2024-es idényben reménykedik.

News Related

OTHER NEWS

Michelle Pfeiffer és férje 30 éve házasok: megható üzenetet küldtek a világnak

Egy olyan világban, ahol hetente jelenti be egy-egy celeb, hogy elválik. Michelle Pfeiffer és férje 30 éve házasok: megható üzenetet küldtek a világnak Kutatások szerint nem sokszorozódott meg a válások ... Read more »

Justin Bieber neje még ebben a rémes darabban is szuperszexi

Hailey Bieber jó szokásához híven megint trendet teremt! Hailey Bieber szorgalmasan és nem mellesleg nagyon jó érzékkel követi a trendeket, és sodródik is a kínálat nyújtotta kicsit sem unalmas árral, ... Read more »

Eddig elképzelhetetlen eredményt ért el Cunoda az AlphaTauri "őrült" fejlesztésével

Franz Tost, Team Principal, Scuderia AlphaTauri, Yuki Tsunoda, AlphaTauri Az AT04 padlólemezeinek fejlesztésével a japán pilóta a hatodik helyre kvalifikálta magát és az első körökben tartotta is ezt, sőt, előre ... Read more »

Emlékszel még rá? Ilyen dögös nő lett Az éhezők viadala kislányából, Rue-ból

Amandla Stenberg alakította 2012-ben Rue-t Az éhezők viadala filmsorozat első részében. Nézd meg, hogy néz ki most! Emlékszel még rá? Ilyen dögös nő lett Az éhezők viadala kislányából, Rue-ból November ... Read more »

Nagy a korkülönbség köztetek? A pszichológus szerint így működhet a kapcsolat

Ezekre kell odafigyelni egy párkapcsolatban, ha nagy a korkülönbség. Nagy a korkülönbség köztetek? A pszichológus szerint így működhet a kapcsolat Egy párkapcsolat működtetése sosem lesz könnyű feladat, ugyanakkor nagyobb kihívásnak ... Read more »

Magyarország alig költ az egészségügyre az EU tagállamaihoz képest

Paolo Gentiloni az Eurostat 2020-as konferenciáján Az egész Európai Unióban csökkentek tavaly a GDP-arányos egészségügyi kiadások, és Magyarországon is tovább romlott a helyzet 2022-ben – derül ki az Eurostat legfrissebb ... Read more »

Taylor Swift macskája a világ harmadik leggazdagabb háziállata, 474 millió R$ vagyonnal

Közzététel Olivia Benson, Taylor Swift macskája, nemcsak megnyerte az énekesnő szívét, hanem kiemelkedik a világ egyik leggazdagabb háziállataként is, becsült 474 millió R$ vagyonnal. Ez az elegáns és karizmatikus macska ... Read more »
Top List in the World