Rykte: PS5 Pro lanseres i år

rykte: ps5 pro lanseres i år

Rykte: PS5 Pro lanseres i år

Mens vi har fått en offisiell bekreftelse på at Xbox vil lansere ny maskinvare i år, har vi ikke fått noen tilsvarende kunngjøring fra Sony. Eieren av PlayStation-plattformen har holdt kortene tett til brystet.

Men analytikere som CNBC har snakket med tror at vi vil få en PS5 Pro-konsoll i år. I hovedsak er dette for å gi Sonys maskinvare en liten oppfriskning etter tre år med PS5, og den skal også markedsføres som konsollen du kan spille Grand Theft Auto VI på.

Det betyr ikke at Rockstars spill ikke kan spilles på en vanlig PS5 eller Xbox Series X, men at det kanskje kan få høyere oppløsning eller bedre ytelse på den nye konsollen. Det vet vi ikke før det kommer en offisiell melding fra Sony, men det er en økende forventning om at noe maskinvarerelatert vil bli annonsert snart.

News Related

OTHER NEWS

Ta en titt på dokumentaren om hvordan NHL 94 ble laget.

Ta en titt på dokumentaren om hvordan NHL 94 ble laget. Verdens beste hockeyspill gjennom tidene? Vel, NHL 94 er definitivt et av de mest elskede, så mye er klart ... Read more »

Michael Mann om Adam Driver i Heat 2: "Vi diskuterer"

Michael Mann om Adam Driver i Heat 2: “Vi diskuterer” Om noen uker får vi se Adam Driver i rollen som Enzo Ferrari i Michael Manns dramatiserte biografi, Ferrari. Filmen ... Read more »

NRK bidro til å få «Bamsegutt» hjem

Oslo 20231122. NRK og kringkastingssjef Vibeke Fürst Haugen med pressebrief om «Ingen elsker Bamsegutt» på Marienlyst. Foto: Ole Berg-Rusten / NTB NRK bidro til å få «Bamsegutt» hjem NRK sier ... Read more »

Detaljhandelen steg med 0,6 prosent

STIGER: Etter tre måneder med fall steg detaljhandelen i oktober. Detaljhandelen steg med 0,6 prosent Detaljhandelen i Norge steg 0,6 prosent fra september til oktober, viser tall fra SSB mandag ... Read more »

Usympatisk av Bryne å sparke en klubb som ligger nede

SMÅLIG: Brynes daglige leder Hans Øyvind Sagen vil sende Start en reiseregning på 30.000 kroner selv om laget vant på walk over og uten å slite på spillerne. Usympatisk av ... Read more »

9 Situasjoner en Skytten har opplevd

9 Situasjoner en Skytten har opplevd. Foto: Pexels Skytterne er fantastiske følgesvenner, og mange sier at dette er det beste stjernetegnet. Stemmer det? + Stjernetegnkombinasjon – Fiskene og Væren Profilen ... Read more »

Manchester United går for Premier League floppen som ikke likte å være i England

Det var et svakt rykte for noen dager siden som var vanskelig å tro på, men nå begynner det å ligne på noe som faktisk kan skje. Manchester United har ... Read more »
Top List in the World