Lyn sjokkerte Hødd – sikret drømmeutgangspunkt i OBOS-kvalik

Lyn sjokkerte Hødd – sikret drømmeutgangspunkt i OBOS-kvalik

LYN-HØDD 3–0

Scoringer av Anders Bjørntvedt Olsen, Henrik Kristiansen og Ole Breistøl sørget for et drømmeutgangspunkt for Oslo-laget før returen i Ulsteinvik kommende lørdag.

– Nå lukter det OBOS lang vei for Bastionen, utbrøt Direktesport-kommentator Robin Haugen etter Lyns tredje scoring for kvelden.

PostNord-laget dominerte stort på Nadderud mot et tamt Hødd-lag.

– De er ikke i stand til å skape noen sjanser overhodet, var den dystre dommen fra kampens kommentator over Hødds prestasjon mot slutten av kampen.

Gjestene har denne sesongen spilt i OBOS-ligaen, men divisjonsforskjellen var knapt synlig mandag kveld. Den klare seieren gjør at Lyn har en fot i OBOS-ligaen 2024.

– Nå begynner de virkelig å tro på det. Det blir bare bedre og bedre og bedre. Et vanvittig utgangspunkt, sier Haugen.

lyn sjokkerte hødd – sikret drømmeutgangspunkt i obos-kvalik

Bekkestua 20231127. Første kvalifiseringskamp mellom Lyn-Hødd til OBOS-ligaen på Nadderud. Foto: Terje Bendiksby / NTB

FULL FEIRING: Lyns supportere hadde god grunn til å feire i den første kvalifiseringskampen mot Hødd. Foto: Terje Bendiksby

Jan Halvor Halvorsens lag imponerer også tidligere fotballtrener og nåværende Viaplay-ekspert Lars Tjærnås.

– Enormt imponerende det Lyn gjør på Nadderud nå. Og ditto imponerende med rammen rundt kampen, skriver han på X.

Lyn ble slått konkurs i 2010. 13 år senere er de et stort steg nærmere å komme seg opp igjen til nest øverste nivå.

News Related

OTHER NEWS

Michael Mann om Adam Driver i Heat 2: "Vi diskuterer"

Michael Mann om Adam Driver i Heat 2: “Vi diskuterer” Om noen uker får vi se Adam Driver i rollen som Enzo Ferrari i Michael Manns dramatiserte biografi, Ferrari. Filmen ... Read more »

NRK bidro til å få «Bamsegutt» hjem

Oslo 20231122. NRK og kringkastingssjef Vibeke Fürst Haugen med pressebrief om «Ingen elsker Bamsegutt» på Marienlyst. Foto: Ole Berg-Rusten / NTB NRK bidro til å få «Bamsegutt» hjem NRK sier ... Read more »

Detaljhandelen steg med 0,6 prosent

STIGER: Etter tre måneder med fall steg detaljhandelen i oktober. Detaljhandelen steg med 0,6 prosent Detaljhandelen i Norge steg 0,6 prosent fra september til oktober, viser tall fra SSB mandag ... Read more »

Usympatisk av Bryne å sparke en klubb som ligger nede

SMÅLIG: Brynes daglige leder Hans Øyvind Sagen vil sende Start en reiseregning på 30.000 kroner selv om laget vant på walk over og uten å slite på spillerne. Usympatisk av ... Read more »

9 Situasjoner en Skytten har opplevd

9 Situasjoner en Skytten har opplevd. Foto: Pexels Skytterne er fantastiske følgesvenner, og mange sier at dette er det beste stjernetegnet. Stemmer det? + Stjernetegnkombinasjon – Fiskene og Væren Profilen ... Read more »

Manchester United går for Premier League floppen som ikke likte å være i England

Det var et svakt rykte for noen dager siden som var vanskelig å tro på, men nå begynner det å ligne på noe som faktisk kan skje. Manchester United har ... Read more »

6 Sjarmerende Tips for å Dekorere Hjemmet Ditt til Jul, Selv uten Plass til et Tre

Foto: Unsplash Med den forestående festsesongen er det på tide å dykke inn i julestemningen og forvandle hjemmet ditt til en koselig og festlig oase. Men hva om plassen er ... Read more »
Top List in the World