Mark Hamill gir seg som The Joker

mark hamill gir seg som the joker

Mark Hamill gir seg som The Joker

Fans av den animerte Batman-serien og mange andre verk som involverer den mørke ridderen vil være godt kjent med spesielt to stemmer. I en årrekke har Kevin Conroy og Mark Hamill spilt overfor hverandre som henholdsvis Batman og The Joker, men siden Conroy dessverre gikk bort nylig ser det ut til at denne epoken nå er over for begge rollene.

I en tale på Fan Expo San Francisco i helgen uttalte Hamill at han offisielt går videre fra rollen som forbrytelsens klovneprins, ettersom “Uten Batman har kriminalitet ingen punchline”.

Paret har jobbet sammen siden 1992, og har blant annet lånt ut talentene sine til Batman: The Animated Series, flere andre animerte Batman-filmer og spilt mot hverandre i Rocksteadys briljante Arkham-spilltrilogi. Det er virkelig slutten på en epoke, men vi kan i det minste se frem til mange andre prosjekter med Hamill som stemmeskuespiller, blant annet den kommende serien Masters of the Universe: Revolution, som forventes å debutere på Netflix i januar 2024.

News Related

OTHER NEWS

Michael Mann om Adam Driver i Heat 2: "Vi diskuterer"

Michael Mann om Adam Driver i Heat 2: “Vi diskuterer” Om noen uker får vi se Adam Driver i rollen som Enzo Ferrari i Michael Manns dramatiserte biografi, Ferrari. Filmen ... Read more »

NRK bidro til å få «Bamsegutt» hjem

Oslo 20231122. NRK og kringkastingssjef Vibeke Fürst Haugen med pressebrief om «Ingen elsker Bamsegutt» på Marienlyst. Foto: Ole Berg-Rusten / NTB NRK bidro til å få «Bamsegutt» hjem NRK sier ... Read more »

Detaljhandelen steg med 0,6 prosent

STIGER: Etter tre måneder med fall steg detaljhandelen i oktober. Detaljhandelen steg med 0,6 prosent Detaljhandelen i Norge steg 0,6 prosent fra september til oktober, viser tall fra SSB mandag ... Read more »

Usympatisk av Bryne å sparke en klubb som ligger nede

SMÅLIG: Brynes daglige leder Hans Øyvind Sagen vil sende Start en reiseregning på 30.000 kroner selv om laget vant på walk over og uten å slite på spillerne. Usympatisk av ... Read more »

9 Situasjoner en Skytten har opplevd

9 Situasjoner en Skytten har opplevd. Foto: Pexels Skytterne er fantastiske følgesvenner, og mange sier at dette er det beste stjernetegnet. Stemmer det? + Stjernetegnkombinasjon – Fiskene og Væren Profilen ... Read more »

Manchester United går for Premier League floppen som ikke likte å være i England

Det var et svakt rykte for noen dager siden som var vanskelig å tro på, men nå begynner det å ligne på noe som faktisk kan skje. Manchester United har ... Read more »

6 Sjarmerende Tips for å Dekorere Hjemmet Ditt til Jul, Selv uten Plass til et Tre

Foto: Unsplash Med den forestående festsesongen er det på tide å dykke inn i julestemningen og forvandle hjemmet ditt til en koselig og festlig oase. Men hva om plassen er ... Read more »
Top List in the World