Siktet for drapsforsøk etter påkjørsel nekter straffskyld

– Han samarbeider med politiet og har avgitt en lengre forklaring, sier mannens forsvarer, advokat Trygve Staff, til NTB.

Staff satt sammen med klienten sin i politiavhør fra mandag ettermiddag til utpå kvelden.

– Min klient har knyttet seg til det alt vesentligste av de faktiske forhold, men erkjenner ikke straffskyld, sier Staff.

Siktede er i slutten av tenårene. Også han som ble påkjørt, er i tenårene. Han ligger på Ullevål sykehus med det som er omtalt som kritiske skader, men tilstanden skal være stabil.

– Han tar det ytterst tungt, sier Staff om hvordan hans klient har reagert på at fornærmede i saken er kritisk skadd.

Politiet fikk melding om påkjørselen i Inkognitogata, like ved Solli plass, klokken 19.06 søndag. Føreren av bilen som kjørte på tenåringen, kjørte fra stedet etter hendelsen. Bilen ble funnet ikke langt unna åstedet.

Politiet hadde tidlig mistanke om at hendelsen ikke var tilfeldig. Natt til mandag ble mannen i slutten av tenårene pågrepet og siktet for drapsforsøk.

siktet for drapsforsøk etter påkjørsel nekter straffskyld

Politiet undersøker stedet der en person ble kritisk skadd etter å ha blitt påkjørt av en bil i Inkognitogata ved Solli plass i Oslo. Foto: Annika Byrde / NTB

 

siktet for drapsforsøk etter påkjørsel nekter straffskyld

Politiet undersøker stedet der en person ble kritisk skadd etter å ha blitt påkjørt av en bil i Inkognitogata ved Solli plass i Oslo. Foto: Annika Byrde / NTB

(©NTB)

News Related

OTHER NEWS

Michael Mann om Adam Driver i Heat 2: "Vi diskuterer"

Michael Mann om Adam Driver i Heat 2: “Vi diskuterer” Om noen uker får vi se Adam Driver i rollen som Enzo Ferrari i Michael Manns dramatiserte biografi, Ferrari. Filmen ... Read more »

NRK bidro til å få «Bamsegutt» hjem

Oslo 20231122. NRK og kringkastingssjef Vibeke Fürst Haugen med pressebrief om «Ingen elsker Bamsegutt» på Marienlyst. Foto: Ole Berg-Rusten / NTB NRK bidro til å få «Bamsegutt» hjem NRK sier ... Read more »

Detaljhandelen steg med 0,6 prosent

STIGER: Etter tre måneder med fall steg detaljhandelen i oktober. Detaljhandelen steg med 0,6 prosent Detaljhandelen i Norge steg 0,6 prosent fra september til oktober, viser tall fra SSB mandag ... Read more »

Usympatisk av Bryne å sparke en klubb som ligger nede

SMÅLIG: Brynes daglige leder Hans Øyvind Sagen vil sende Start en reiseregning på 30.000 kroner selv om laget vant på walk over og uten å slite på spillerne. Usympatisk av ... Read more »

9 Situasjoner en Skytten har opplevd

9 Situasjoner en Skytten har opplevd. Foto: Pexels Skytterne er fantastiske følgesvenner, og mange sier at dette er det beste stjernetegnet. Stemmer det? + Stjernetegnkombinasjon – Fiskene og Væren Profilen ... Read more »

Manchester United går for Premier League floppen som ikke likte å være i England

Det var et svakt rykte for noen dager siden som var vanskelig å tro på, men nå begynner det å ligne på noe som faktisk kan skje. Manchester United har ... Read more »

6 Sjarmerende Tips for å Dekorere Hjemmet Ditt til Jul, Selv uten Plass til et Tre

Foto: Unsplash Med den forestående festsesongen er det på tide å dykke inn i julestemningen og forvandle hjemmet ditt til en koselig og festlig oase. Men hva om plassen er ... Read more »
Top List in the World