Zuccarellos trener fikk sparken etter marerittrekke

zuccarellos trener fikk sparken etter marerittrekke

OVERTAR: John Hynes blir Zuccarellos nye trener i Minnesota.

Zuccarellos trener fikk sparken etter marerittrekke

Med fem seirer, fire overtidstap og ti tap i ordinær tid på sesongens første 19 kamper, har klubbledelsen fått nok.

Minnesota Wild-sjef Bill Guerin bekrefter at Evason og Woods har fått sparken.

– Dean gjorde en utmerket innsats med Minnesota Wild, spesielt som hovedtrener for laget vårt. Jeg er svært takknemlig for hans harde arbeid og engasjement for organisasjonen vår. Jeg ønsker også å takke Bob for hans harde arbeid som assistenttrener for Wild. Jeg ønsker Dean, Bob og familiene deres alt vel for framtiden, sier Guerin i en pressemelding på NHLs nettsted.

Minnesota Wild opplyste natt til tirsdag norsk tid at John Hynes overtar som ny hovedtrener. Hynes har åtte sesonger bak seg som hovedtrener for New Jersey Devils fra 2015 til 2019 og for Nashville Predators fra 2020 til mai i år, da han fikk sparken i klubben.

I en melding på X opplyser Wild at Guerin og Hynes skal holde pressekonferanse tirsdag klokken 15 norsk tid.

Zuccarello og Wild møter St. Louis Blues på hjemmebane tirsdag kveld lokal tid.

(©NTB)

News Related

OTHER NEWS

Michael Mann om Adam Driver i Heat 2: "Vi diskuterer"

Michael Mann om Adam Driver i Heat 2: “Vi diskuterer” Om noen uker får vi se Adam Driver i rollen som Enzo Ferrari i Michael Manns dramatiserte biografi, Ferrari. Filmen ... Read more »

NRK bidro til å få «Bamsegutt» hjem

Oslo 20231122. NRK og kringkastingssjef Vibeke Fürst Haugen med pressebrief om «Ingen elsker Bamsegutt» på Marienlyst. Foto: Ole Berg-Rusten / NTB NRK bidro til å få «Bamsegutt» hjem NRK sier ... Read more »

Detaljhandelen steg med 0,6 prosent

STIGER: Etter tre måneder med fall steg detaljhandelen i oktober. Detaljhandelen steg med 0,6 prosent Detaljhandelen i Norge steg 0,6 prosent fra september til oktober, viser tall fra SSB mandag ... Read more »

Usympatisk av Bryne å sparke en klubb som ligger nede

SMÅLIG: Brynes daglige leder Hans Øyvind Sagen vil sende Start en reiseregning på 30.000 kroner selv om laget vant på walk over og uten å slite på spillerne. Usympatisk av ... Read more »

9 Situasjoner en Skytten har opplevd

9 Situasjoner en Skytten har opplevd. Foto: Pexels Skytterne er fantastiske følgesvenner, og mange sier at dette er det beste stjernetegnet. Stemmer det? + Stjernetegnkombinasjon – Fiskene og Væren Profilen ... Read more »

Manchester United går for Premier League floppen som ikke likte å være i England

Det var et svakt rykte for noen dager siden som var vanskelig å tro på, men nå begynner det å ligne på noe som faktisk kan skje. Manchester United har ... Read more »

6 Sjarmerende Tips for å Dekorere Hjemmet Ditt til Jul, Selv uten Plass til et Tre

Foto: Unsplash Med den forestående festsesongen er det på tide å dykke inn i julestemningen og forvandle hjemmet ditt til en koselig og festlig oase. Men hva om plassen er ... Read more »
Top List in the World