Mann tiltalt for drap med sverd i Trondheim

android, mann tiltalt for drap med sverd i trondheim

UTENFOR BOLIG: Politiet utenfor boligen der en kvinne ble funnet død i Trondheim 17. april.

Mann tiltalt for drap med sverd i Trondheim

Hold deg oppdatert: Få Nettavisen-appen til iPhone og Android her!

Ifølge tiltalen ble kvinnen drept av flere sverdhugg mot hodet, skriver Adresseavisen.

Nå har Statsadvokatene i Trøndelag, på ordre fra Riksadvokaten, tatt ut drapstiltale. Ifølge gjerningsbeskrivelsen skal mannen ha hugget Ravnå fire ganger i hodet med et sverd. Hun døde av skadene etter kort tid.

Den 45 år gamle kvinnen ble funnet død i en kommunal leilighet på Byåsen i Trondheim på kvelden 17. april i år. Samme kveld ble en 23 år gammel mann pågrepet og siktet for drap.

Statsadvokat Per Morten Schjetne opplyser til avisen at etter påtalemyndighetens syn er den tiltalte strafferettslig tilregnelig. Om retten kommer til samme konklusjon varsler han at det vil bli lagt ned påstand om forvaring.

Ifølge advokat Jasmin Gheshlaghi, som er mannens forsvarer, har hennes klient erkjent de faktiske forhold, men ikke tatt stilling til spørsmål om straffskyld.

Rettssaken skal etter planen starte i midten av januar neste år i Trøndelag tingrett.

News Related

OTHER NEWS

Michael Mann om Adam Driver i Heat 2: "Vi diskuterer"

Michael Mann om Adam Driver i Heat 2: “Vi diskuterer” Om noen uker får vi se Adam Driver i rollen som Enzo Ferrari i Michael Manns dramatiserte biografi, Ferrari. Filmen ... Read more »

NRK bidro til å få «Bamsegutt» hjem

Oslo 20231122. NRK og kringkastingssjef Vibeke Fürst Haugen med pressebrief om «Ingen elsker Bamsegutt» på Marienlyst. Foto: Ole Berg-Rusten / NTB NRK bidro til å få «Bamsegutt» hjem NRK sier ... Read more »

Detaljhandelen steg med 0,6 prosent

STIGER: Etter tre måneder med fall steg detaljhandelen i oktober. Detaljhandelen steg med 0,6 prosent Detaljhandelen i Norge steg 0,6 prosent fra september til oktober, viser tall fra SSB mandag ... Read more »

Usympatisk av Bryne å sparke en klubb som ligger nede

SMÅLIG: Brynes daglige leder Hans Øyvind Sagen vil sende Start en reiseregning på 30.000 kroner selv om laget vant på walk over og uten å slite på spillerne. Usympatisk av ... Read more »

9 Situasjoner en Skytten har opplevd

9 Situasjoner en Skytten har opplevd. Foto: Pexels Skytterne er fantastiske følgesvenner, og mange sier at dette er det beste stjernetegnet. Stemmer det? + Stjernetegnkombinasjon – Fiskene og Væren Profilen ... Read more »

Manchester United går for Premier League floppen som ikke likte å være i England

Det var et svakt rykte for noen dager siden som var vanskelig å tro på, men nå begynner det å ligne på noe som faktisk kan skje. Manchester United har ... Read more »

6 Sjarmerende Tips for å Dekorere Hjemmet Ditt til Jul, Selv uten Plass til et Tre

Foto: Unsplash Med den forestående festsesongen er det på tide å dykke inn i julestemningen og forvandle hjemmet ditt til en koselig og festlig oase. Men hva om plassen er ... Read more »
Top List in the World